14
-
#14 húú dejóó! -
MC Stich #13 Én még nem láttam de meg akarom nézni a reklámról ítélve nagyon jó lehet. -
bencike #12 kár hogy az egész filmet nem lehet letölteniú
-
TI #11 Hát sajna én az elején elaludtam:( de látom többen is azt írják, hogy az picit gyenge, ugyhogy nekiállok mégegyszer:) -
#10 Szerintem nagyon király kis film volt! A kecske volt benne a legjobb! X-D -
#9 "Jim Belushi"
-
kovadam87 #8 En is megneztem a filmet baratnommel es tenyleg. A film eleje nehezen ad gazt de aztan beindulgat es ha a kozepen el tudja valaki kapni a filinget akkor poen. Viszont en is tobbet vartam volna tolle nomeg azt hogy magyar lesz :D de amugy csak: egyszer ezt is meg lehet nezni kategoria :D -
#7 basszus, ezt a cikket én akartam megírni :D
szerintem amúgy kicsit gyengén indul, de a végére szerintem poén :)
A farkas, a kecske, meg az a kis hiperaktív mókus a legjobb :P -
Cumi #6 Hat en megneztem. Iszonyat faraszto volt. Voltak benne jo otletek, es par jo poen, de szerintem sok folosleges unalmas resz volt benne... :( -
norti #5 Nem tudom, de nekem ez a fajta comp. animált stílus nem jön be. Ráadásul a majd 2 hónapig nyomott tv-s trailerekből én végig arra következtettem, hogy ez magyar készítésű rajzfilm, aztán akkor koppant, amikor megláttam az amerikai címét... -
winnie #4 mondjuk a tipikus amerikai vs európai cím bezavar, ez jogos. bűvös körhinta, másnéven, szerintem nem is ők csinálták csak megvették a franciáktól vagy kiktől.
mindenesetre ez a film folytatást követel, még akkor is, ha nem nagy eresztés. -
#3 lol lemaradtam, köszi
szóval az az előző filmje a stúdiónak, talán segít a döntésben -
winnie #2 annyira nem köv, hiszen a doogal-t valamikor tavaly ősszel már itthon is bemutatták:) -
#1 [a matador jó film volt!]
kövi animációs filmje a stúdiónak: doogal. imdb link