3362
-
Myster X #278 wáá már nem birom adják már ki :S -
#277 Ha én lennék a kiadó tegnapra tettem volna... Az én személyes megitélésem, nem befolyásolja a kiadót. Rig'n'Roll sem jelenik meg karácsonyra, pedig milyen jó lenne... -
#276 A gamestar-osok megint hozzák a formájukat, több mint fél éves a hivatalos oldal -
valvetronic #275 Hello!
Novemberi magyar cikkek és új képek:
GameStar cikk+képek
Gamekapocs cikk+képek (ugyanazok a képek)
Ha le lehet tölteni valahonnan, arról beszámolok ;) -
Hungaroplan #274 Ha te lennél a kiadó, karácsony utánra tennéd a megjelenés dátumát? -
#273 Akkor viszont lassacskán aranyra kéne kerülnie... De valahogy nem ezt sejteti a hivatalos honlap... -
Hungaroplan #272 Az teljesen kizárt. 100%, hogy még karácsony előtt kiadják. -
#271 De mivel ő nyitotta a topicot, gondolom ő konyít hozzá a legjobban.Nah mindegy, haggyuk a dolgot!!Reménykedjünk azt lesz ahogy lesz!:) -
bajusza #270 Ha jól tudom, 2006. december 31-én jelenik meg a Bus Driver. -
Myster X #269 nos akkor a megjelenést lehet tudni pontossan ? -
r4z0r #268 Remélem én is hogy valami magyar járatot bele lehetesz módolni... de azért nem kéne állandóan zaklatni gumikacsát ő végülis csak a téma inditó és nem az aki a játékot csinálja. -
#267 Értem köszi.Még egy kérdés:ugye lesz ebben is olyan magyar "terep", mint a kamionos játékokban,magyar buszokkal? -
#266 ja, ők heggesztik, de a pttm-ben lévő buszok tuti nem lesznek jók. Esetleg a Haulinosok, de az sem biztos. -
#265 LOOL -
#264 Gumikacsa!A pttmbe használt buszok jók lesznek ebbe is?Ezt is az scs soft csinálja???? -
#263 nem tom! hívd fel a játék keszítőket. -
Myster X #262 Egy fontos kérdés ... És egyáltalán akik a megálloban várakoznak utasok ugymond "élnek" ? vagy csak felvarázsolodnak a buszra ?? -
VL67 #261 Félreértettél.
A képek alapján nagyjából látszik, milyen lesz EZ a játék.
Ettől függetlenül, ha kijön, érhet még mindenkit kellemes és kellemetlen meglepetésként is.
Én arról írtam, milyen játék létrejöttét szeretném.
Akár játék alapokkal is megelégednék, ha azokra lehet és érdemes építkezni. -
Myster X #260 nem azért de multi hogyan vagy minek ??? -
#259 Multiplayer lesz?
Az jó lenne. -
#258 Hát jah... Egyenlőre abban reménykedünk hogy talán lehet majd saját járművet berakni, és esetleg csuklós buszokat is lehet majd valahogy belemoddolni... Már ez is nagy szó... Normális pályaszerkesztőről ne is álmodj... -
#257 Ilyen tuti nem lesz... Egy kicsit sokat vártok egy olcsókategóriás arcade játéktól... -
GPx8 #256 na ilyen nem lesz... -
VL67 #255 Én részemről kiegyeznék egy Mafia szintű grafikával, egy Freespace szintű "küldetéstervezővel",egy Trainz szintű pályaeditorral és egy pluginnel, ami egyszerűvé teszi pl. a zmodeler és 3ds max modellek játékba való importálását. Ezek az alapok, innentől kezdve rá lehet bízni a nagyközönségre, milyen kiegészítőket és mod-ot fabrikál a játékhoz...
Nézd meg pl. a Trainz pályaeditorát, a megfelelő kiegészítőkkel különb pályákat lehet készíteni, mint az alapjátékban szereplők és oda elkészült szinte a teljes magyar vasúti járműpark is.
Na, egy ilyet képzelj el, csak buszos vonatkozásban.
-
#254 Ez a kép a haulinban van, ugye?Ahhoz csináltad nem, és ehhez is működik? -
#253 jó de ha megnézitek ezeket a buszokat nem teszik bele.Ezeket nekünk kell csinálni.Az alap buszok gagyik....kivévew a 234-es hozzászólásban a 3.képbe.Az nekem tetszik,de csak az eleje.:) -
#252 És persze Volvo 7700A-t :D -
VL67 #251 "...aztán bele a buszok..." Ahogy mondod.
Ikarusokat a Busdriver-be, erről van itt szó ill. ennek a majdani lehetőségéről, nem a Mafia-ról.
Szerintem. -
#250 Sziasztok.Skacok....ez nem a Maffia topik.Itt a Bus Driver-ről kéne beszélgetni :)
Szerintem jól néz ki így első kép alapján de úgyis rontodni fog a grafja.Meg úgyse olyan lesz a játék ahogy azt mondják.Meg hát....ilyen gyorsan megcsinálni egy játékot??Biztos fogják és Hauline grafikai motor meg a pálya aztán bele a buszok,aztán kész.Így én is tudok játékot csinálni ám......(ha értenék hozzá) :D
De majd elválik----mondta a suszter :) -
bajusza #249 ok -
#248 még nem -
bajusza #247 Jól néz ki az E99-esed, le lehet tölteni valahonnan? -
VL67 #246 Fáradj csak vele, mert még nincs.
Én csak a magam kedvére modellezgetem és nem biztos, hogy végigviszem a dolgot.
Ha mégis, csakis piros-fehér lesz... -
zoszt #245 Hát egy piros-fehér, talán... :)
Gumikacsa ha van időd/kedved próbálkozzál, Neutral pedig valószínűleg nagyon szívesen segít, ha problémád adódna. -
#244 a 99 teljesen kész, 98 félig kész, a 97-es könnyen meglesz a 99-ből, a 95-ös kb félig kész, a 94-es olyan 95%-ban kész. De a mafiába nem tudom, hogy bele tudom-e rakni
#243 - miért, E95-ös már van? Mert akkor nem fáradok vele..
-
VL67 #243 Zoszt,E95 megfelelne?
Gumikacsa, köszönöm a választ.
-
#242 -
#241 ha csak anyira lesz jó fizikája mint a 18Wos szériának már az is valami, persze reméljük még javítanak rajta. reméljük részletesen kialakítanak mindent -
#240 juj, de béna vagyok kicsit lentebb scrolloztam láttam már november eleje aztán nem menntem lentebb sorry ;)
-
GPx8 #239 Jó lenne, h normális fizikája lenne a játéknak...