3362
-
#318 nekem minden kínai, amit nem tudok... (a magyaron kívül gyakorlatilag minden...) -
#317 Lengyel nyelvű de pár szót ismerek lengyelül meg ki tudom silabizálni pár dologból, hogy micsoda. De ha a felsorolt típusok benne lesznek már akkor jó lesz. Vajon a Nabi/IKARUS mely típust takarhatja? 416 vagy 436? Amúgy olyat is ír, hogy 3d műszerfal lesz meg, hogy realisztikus lesz a buszok hangja motorok váltók eredetik lesznek stb. Meg még olyat is ír, hogy lehet majd szerkeszteni a buszok textúráját. Meg talán kijelző beállítást is lehet majd benne de ez nem biztos. -
MrTressy #316 Nem lengyel?:) -
#315 nekem ez az oldal kínai... -
#314 http://www.busdriver.prv.pl/ Sziasztok! Itt van ez a nem rossz kis fan site. Na ha ezen minden igaz ami le van írva, akkor nekem nagyon szuper játék lesz a Bus Driver. Amúgy nem mintha eddig ezek nem tudatában nem lett volna az de ezektől még inkább. Ha igazak a leírtak akkor valszeg az oldal készítője a cég álltal megadott mail címről kapta az infókat. -
#313 nem, mert nem lehet majd interiort betenni (ha lehet, akkor igen) -
balu84 #312 Gumikacsa! Az EAG buszokhoz kidolgozod a belső nézetet is? -
#311 Biztos ők se tudják ésnem akarnak fölösbe mondani olyat, ami lehet h nem fog teljesülni pont akkor.Ki tudja... -
tzsoltika #310 Én már nagyon várom ezt a játékot csak nem tudom mostmár hogy mikor fog megjelenni... (ha nem humbuk az egész...) -
#309 De mondjuk ha igazi megjelenést mondana akkor December-t(Díszembert)kéne írnia az oldalnak...ha pontos megjelenést mondana.Mert a Winter(tél)télleg elég sokáig tart és azért........ -
#308 nah ez az :) -
#307 Igen, mindenhol úgy értelmezik (a játék kiadása szempontjából), hogy 2006 tele december 31-ig tart. Mivel minden oldal 2006 decembert ír -
#306 Ja értem, szóval a logikád szerint idén volt már egyszer 2006 tele...
És jelen esetben a különböző "szaklapok" és társaik, sem tudnak többet nálunk.
-
#305 az 2007 tele :P
mellesleg egyes oldalakon oda van írva hogy 2006.12...izé 12.2006 :) -
#304 Azt 2005 telének hívják... 2006 tele az 2006 December, 2007 Január, és Februárból áll.. -
#303 de 2006 január meg február már év elején vége :D -
#302 2006 Winter nem csak decemberből áll... -
#301 anyám..........most dec.-ben jelenik meg.Ne sírjatok már
-
#300 Jó ez a Bus Driver hírlevél... Egy büdös szót nem küldtek eddig, és még mindig nincs pontos megjelenési dátum, így egyre kétségesebb, hogy még ebben a hónapban megjelenik. -
Myster X #299 izéé az ajtóket mi nyithatjuk ki ??? -
#298 ilyen hülye kérdést feltenni :D
Ha ennyire érdekel a cuccos akkor tessék visszaovasni,vagy használd a keresőt alul!! -
#297 sehol. -
boxer07 #296 segitsetek lécci h hol lehet letlölteni?
köszi -
#295 hát...attól függ :D :D -
ZsirosKenyer #294 wow!! zsír képek!
ha a fizikát sem rontják el akkor toppos lesz a gém! :) -
#293 Nyugi.Majd kijön.Ha állandóan sírsz akkor sem fog hamarabb kijönni :D -
Myster X #292 áááá jöjjön mááááár kiiiii :S:S -
#291 Igen lehet, de a játékot kamionozásra készítették(azóta már van jobb is(ugyanebben a sorozatban)), de valóban van hozzá pár buszmodell.Nekem nagyon tetszik, próbáld ki.Nézzbe a topicjába és kérdezd meg.De ha nagyon akarod akkor töltsd le torrentről. -
granturismo #290 Köszi szépen! :)
És akkor ezekszerint abban is lehet buszozni? Hiszen korábban írtátok, hogy ahhoz már vannak letölthető, 'utángyártott' buszok. -
#289 18 Wheels of Steel Pedal To The Metal -
granturismo #288 elnézést a kérdésért, de milyen játék az a PTTM?Mi a teljes neve? -
bajusza #287 Jó lesz az így is, majd készülnek magyar pályák és buszok a játékhoz nemsokára. A PTTM-hez már van egy rakás busz. -
#286 Amit a gamestaron írnak, azt itt már hónapokkal ezelőtt kibeszéltük... -
#285 Ne veszekedjetek ezen :)
A Gamestar cikkben benne van hogy amcsibucszokkl megyünk,és amcsi pálya lesz,stb........ -
#284 Igen, a kiadó várja el ezt az amcsi stílust. Bár erre azt mondták, hogy nem függnek a kiadótól, de úgytünik mégis. -
Hungaroplan #283 Amúgy meg igazad van, tényleg csehek, én kérek elnézést. -
Hungaroplan #282 A képek alapján én eléggé "amcsisnak" ítélem meg a játékot. -
#281 Amerikai készítők??? Hidd el nekem, akik készítik, közelebb áll hozzájuk az ikarus, mint az amcsi buszok. Mivel Csehek... -
Hungaroplan #280 Nyílván az az első dolguk az amerikai készítőknek, hogy ikarusokat gyártsanak hozzá. Később minden bizonnyal lesznek saját készítésű buszok. -
remot #279 Sziasztok akor mikor fog megjeleni és mi lesz a gépigénye? lesznek hozzá magyar buszok is?