3362
  • gumikacsa
    nekem minden kínai, amit nem tudok... (a magyaron kívül gyakorlatilag minden...)
  • mtpapa
    Lengyel nyelvű de pár szót ismerek lengyelül meg ki tudom silabizálni pár dologból, hogy micsoda. De ha a felsorolt típusok benne lesznek már akkor jó lesz. Vajon a Nabi/IKARUS mely típust takarhatja? 416 vagy 436? Amúgy olyat is ír, hogy 3d műszerfal lesz meg, hogy realisztikus lesz a buszok hangja motorok váltók eredetik lesznek stb. Meg még olyat is ír, hogy lehet majd szerkeszteni a buszok textúráját. Meg talán kijelző beállítást is lehet majd benne de ez nem biztos.
  • MrTressy
    Nem lengyel?:)
  • gumikacsa
    nekem ez az oldal kínai...
  • mtpapa
    http://www.busdriver.prv.pl/ Sziasztok! Itt van ez a nem rossz kis fan site. Na ha ezen minden igaz ami le van írva, akkor nekem nagyon szuper játék lesz a Bus Driver. Amúgy nem mintha eddig ezek nem tudatában nem lett volna az de ezektől még inkább. Ha igazak a leírtak akkor valszeg az oldal készítője a cég álltal megadott mail címről kapta az infókat.
  • gumikacsa
    nem, mert nem lehet majd interiort betenni (ha lehet, akkor igen)
  • balu84
    Gumikacsa! Az EAG buszokhoz kidolgozod a belső nézetet is?
  • garam93
    Biztos ők se tudják ésnem akarnak fölösbe mondani olyat, ami lehet h nem fog teljesülni pont akkor.Ki tudja...
  • tzsoltika
    Én már nagyon várom ezt a játékot csak nem tudom mostmár hogy mikor fog megjelenni... (ha nem humbuk az egész...)
  • Attila56
    De mondjuk ha igazi megjelenést mondana akkor December-t(Díszembert)kéne írnia az oldalnak...ha pontos megjelenést mondana.Mert a Winter(tél)télleg elég sokáig tart és azért........
  • Attila56
    nah ez az :)
  • gumikacsa
    Igen, mindenhol úgy értelmezik (a játék kiadása szempontjából), hogy 2006 tele december 31-ig tart. Mivel minden oldal 2006 decembert ír
  • TheGOro
    Ja értem, szóval a logikád szerint idén volt már egyszer 2006 tele...

És jelen esetben a különböző "szaklapok" és társaik, sem tudnak többet nálunk.
  • akyyy
    az 2007 tele :P

mellesleg egyes oldalakon oda van írva hogy 2006.12...izé 12.2006 :)
  • TheGOro
    Azt 2005 telének hívják... 2006 tele az 2006 December, 2007 Január, és Februárból áll..
  • akyyy
    de 2006 január meg február már év elején vége :D
  • TheGOro
    2006 Winter nem csak decemberből áll...
  • Attila56
    anyám..........most dec.-ben jelenik meg.Ne sírjatok már
  • TheGOro
    Jó ez a Bus Driver hírlevél... Egy büdös szót nem küldtek eddig, és még mindig nincs pontos megjelenési dátum, így egyre kétségesebb, hogy még ebben a hónapban megjelenik.
  • Myster X
    izéé az ajtóket mi nyithatjuk ki ???
  • Attila56
    ilyen hülye kérdést feltenni :D
    Ha ennyire érdekel a cuccos akkor tessék visszaovasni,vagy használd a keresőt alul!!
  • Tomo15
    sehol.
  • boxer07
    segitsetek lécci h hol lehet letlölteni?
    köszi
  • Attila56
    hát...attól függ :D :D
  • ZsirosKenyer
    wow!! zsír képek!

ha a fizikát sem rontják el akkor toppos lesz a gém! :)
  • Attila56
    Nyugi.Majd kijön.Ha állandóan sírsz akkor sem fog hamarabb kijönni :D
  • Myster X
    áááá jöjjön mááááár kiiiii :S:S
  • garam93
    Igen lehet, de a játékot kamionozásra készítették(azóta már van jobb is(ugyanebben a sorozatban)), de valóban van hozzá pár buszmodell.Nekem nagyon tetszik, próbáld ki.Nézzbe a topicjába és kérdezd meg.De ha nagyon akarod akkor töltsd le torrentről.
  • granturismo
    Köszi szépen! :)
    És akkor ezekszerint abban is lehet buszozni? Hiszen korábban írtátok, hogy ahhoz már vannak letölthető, 'utángyártott' buszok.
  • Attila56
    18 Wheels of Steel Pedal To The Metal
  • granturismo
    elnézést a kérdésért, de milyen játék az a PTTM?Mi a teljes neve?
  • bajusza
    Jó lesz az így is, majd készülnek magyar pályák és buszok a játékhoz nemsokára. A PTTM-hez már van egy rakás busz.
  • gumikacsa
    Amit a gamestaron írnak, azt itt már hónapokkal ezelőtt kibeszéltük...
  • Attila56
    Ne veszekedjetek ezen :)
    A Gamestar cikkben benne van hogy amcsibucszokkl megyünk,és amcsi pálya lesz,stb........
  • gumikacsa
    Igen, a kiadó várja el ezt az amcsi stílust. Bár erre azt mondták, hogy nem függnek a kiadótól, de úgytünik mégis.
  • Hungaroplan
    Amúgy meg igazad van, tényleg csehek, én kérek elnézést.
  • Hungaroplan
    A képek alapján én eléggé "amcsisnak" ítélem meg a játékot.
  • gumikacsa
    Amerikai készítők??? Hidd el nekem, akik készítik, közelebb áll hozzájuk az ikarus, mint az amcsi buszok. Mivel Csehek...
  • Hungaroplan
    Nyílván az az első dolguk az amerikai készítőknek, hogy ikarusokat gyártsanak hozzá. Később minden bizonnyal lesznek saját készítésű buszok.
  • remot
    Sziasztok akor mikor fog megjeleni és mi lesz a gépigénye? lesznek hozzá magyar buszok is?