3362
-
#398 Váltó szoftverét pedig a megrendelő igényei alapján szokták beállítani... -
zoszt #397 Pedig a kúszási nyomaték igen jó dolog főleg dugóban és szerintem automata váltós buszt még visszagurulni sem láttál még emelkedőn való elinduláskor sem. -
#396 Mit kérnek így, hogy guruljon ha nem fékezel? Hol élsz te, ilyen opció a világon sincs. -
#395 -
#394 :( -
valvetronic #393 OLVASS VISSZA! -
#392 honnan lehet letölteni? -
#391 Első kérdésre: biztosan, másodikra pedig nem lehet tudni... viszonylag nagyot :) Majd kiderül... egyszer... remélhetőleg... minnél előbb :) -
Djemba #390 utasokoat rendesen fel kell majd vennünk stb.? és mekkora területet lehet bejárni? -
Djemba #389 utasokoat rendesen fel kell majd vennünk stb.? és mekkora területet lehet bejárni? -
#388 Nem jobb busz kérdése, városi automata váltosakat általában így kérik... -
#387 A jobb buszokban nem mindig van ez így. Tehát ha nem lesz ilyen attól még a játék lehet jó. -
#386 Szimulátor révén, arra leszek kiváncsi hogy automata váltoval a fék felengedésével, gázadás nélkül is elkezd -e szép lassan haladni a jármű... -
#385 omg ez rohadt jó!! gratz Kacsa;)) -
Myster X #384 oimg ez nagyon lesz grat -
VL67 #383 Most tettem át Max-be és próbálom feltextúrázni.
Majd a hétvégén elszórakozom vele... -
#382 JÓÓÓÓ!!! Tetszik. Igez, ez már az újabb verzió, mint amibe én belekezdtem. Ha kész vagy vele, szerintem nyomass róla pár 3dsmax rendert, az enyém is attól néz ki valahogy. -
#381 Nice -
VL67 #380 Ez Max-os render?
Elvileg van galériám, oda tettem róla néhány képet. Ha nagyobb felbontású kell, küldök mailban, mert ide nem tudok feltölteni olyat.
Kívülről kb. 85%-os állapotban van. -
#379 muti má róla képet helo... én is mutattam a 99-esről.... Na de egye kavics, üsse fene itt egy frissebb render :
-
VL67 #378 EAG E95 -
#377 -
#376 -
#375 Nos tegyél be képet , mert én tettem be:P -
#374 Én az IKARUS simulator-t már 2 éve a fejembe vettem, úgy mint a Train Sim-et a Microsoft gyártaná és Microsoft IKARUS Simulator lenne a neve. Benne lenne minden típusa az IKARUS-nak lehetne választani mivel menjek stb. De ez szerintem örökre álom marad. Hacsak nem leszek milliárdos és nem bérelem fel a céget, hogy készítse el. -
#373 Még tart a December, ha 31-ig nem jön ki, akkor jövőre. -
#372 De lesznek menet közben utasok a buszon nem kell javítani semmit, ott van a képeken. -
#371 Az nekem el sem indult, nem tudom honnan vetted le, hogy már játszottam vele! -
#370 Csak Legacy miatt húztalak :) -
#369 Nem olyan lesz, mint a Pedal To The Metal? Illetve egyéb "18 kerekes játékok"? Mert tudtommal ugyanaz csinálja, tehát hasonló játékmenetre számíthatunk. :D
És ha megnézed ezeknek a topikját, láthatod, hogy azok is bejöttek nekem. Hisz az egyik kamionos játék hatására vettem pc-hez kormányt. És azt mondod, hogy nem fog nekem bejönni? Mond már meg a szombati ötös lottó számait, légyszives! :) -
#368 arcade stílusú lesz, és nagyon nem canon, és nem fog neked tetszeni! :D Hiddel! :) -
#367 pl az egyik hiba:
úgy tünik menet közbe a buszon nem lesznek utasok
bár sztem ezt kijavítják:) -
#366 hát ha sikeres lesz ( nagoyn remélem), akkor valszeg jön hozzá egy két kiegészítő, a lá csuklós busz... és gondolom lesznke benne hibák, azt majd ki is javítják a második részre... a gond az h nincs konkurenciája...
akár azt se bánnám ha az ms kiadna a repüléshez hasonlóan egy polgári bus-simulatort :D rajta az összes nagyobb forgalmú buszútvonalak:D -
#365 2006 Tele... -
#364 Mikor jőn ki a game?? Mert azt igérték,hogy demberbe kijőn ez még mindig így van?? -
#363 Még szuperebb képek még jobb lesz a game:) Engem egyálltalán nem érdekel, hogy lesz -e csuklós vagy sem. Elfogadtam azt, hogy ez a játák Amerika buszos világát mutatja be, ahol nem nagyon elterjedtek a csuklós buszok. Mindegy azt se kell kifelejteni, hogy a felsorolt listán szerepelnek csuklós buszok így majd, hogy lesz benne vagy sem majd csak akkor derül ha kiadják a játékot. Amúgy meg ha lehet majd modolni a játékot úgyis lesznek hozzá európai kiegészítők. -
#362 Jah ez igaz! -
#361 már a nyáron is azt mondták, hogy kész, de mivel kiadótól független fejlesztés, nem akarják úgy kiadni, mint a convoyt -
#360 őőő, milyen buszt vágtál bele? -
#359 Hiszem ha látom! Lássam! :)