3362
  • TheGOro
    Gamespot fórumon 31.-ét is megpengették... de nem tartom túl valószínűnek...
  • mtpapa
    Igen de gumikacsa arra gondolt, hogy ez a játék nem lesz egy NFS Carbon és nem fognak utána annyian követelőzni, hogy szerezzék be. Nem nagy a valószínűsége annak, hogy a megjelenés napján már tölteni lehet majd. Bár ne legyen igazam.
  • gabi89
    Hát azárt sok olyan játékkal találkoztam már,hogy sehol se volt még de warezon már igen.
  • mtpapa
    Release Date: 12/30/2006 egy újabb dátum. Vajon melyik lesz a befutó.
  • gumikacsa
    ne hasonlítsunk már egy budget játékot ilyenekhez... Ezek a hivatalos megjelenés után csak NAPOKKAL a jelennek meg a varez oldalakon

(a 18 WOS Haulint is kb. egy héttel a megjelenés után lehetett elősször warezon megtalálni)
  • drot
    jól tette
  • Gerbill
    Általában így szokott lenni. Lásd a Hitman vagy a Godfather is legalább egy héttel a hivatalos megjelenés előtt kint volt, mert valami "rendes" ember ellopta, vagy lemásolta a tömeggyártásra szánt példányt.
  • TheGOro
    Ha van értelmes mondani valód akkor közöld... Ezt a gyerekes beszólást meg hanyagold...
  • gumikacsa
    Ekkora hülyeséget...
  • TheGOro
    Legtöbbször egy játék arany-ra kerülésével szokott "ellopódni" és rövid időn belül felkerülni...
  • mtpapa
    Kijön hamarabb de ott is álltalában akkor ha már külföldön megjelent.
  • akyyy
    milyen warez oldalon?
  • bazsi123
  • drot
    jó lenne ha kijönne még idén elvileg a warez oldalon hamarabb kijön de mennyivel?
  • King of Roads
    ja igaz, utána esett le, h hülyeséget írtam :D
  • mtpapa
    EVM nem lesz belőle. Vagy igazi lesz vagy ki se adják. Pl. én PTTM-et nem láttam még boltban meg Haulint se.
  • GPx8
    Max. EVM-ben. De az nem is lenne rossz!
  • granturismo
    És szerintetek itt, kis hazánkban is forgalomba hozzák majd? Vagy lehet már fel kellene veni a kapcsolatot a külföldi rokonokkal?! :/
  • mtpapa
    Ja azért az egyértelmű, hogy azért van tág fogalom mert így bármikor kiadható. Én annak örülnék ha mihamarabb kijönne de ha februárban akkor akkor jön. Amúgy lassan lehet átfele írni az évszakok hónapjait nemrég mondták, hogy még lehet márciusban is tél lesz majd.
  • TheGOro
    Az csak találgatás. A hivatalos, és a készítők oldalán sem véletlen ez a tág időintervallum... Megjelenik, amikor megjelenik, és ha ez feburárban lesz akkor sem lehet miért anyázni...
  • mtpapa
    A legtöbb oldalon 2006 dec 31 van megadva megjelenési dátumnak. Ez vehető a legvégső kiadási időpontnak is.
  • Neoncsoves
    nem... 2006 tele egészen 2007 februárig tart, 2007 tele 2008február és igy tovább
  • King of Roads
    hát 2006 teléből csak 15 nap...
    a többi 2007 tele lesz...
  • TheGOro
    2006 Teléből még elég sok hátravan...
  • dragon11
    Ha ezt így húzzák halasztják nem lesz valami jó hírneve a cégnek bár eddig se volt jó és ennek a résznél se várjunk csodákat szerintem
  • TheGOro
    Még mindig nem...
  • koko444
    hali
    megjelent már ez a játék?
  • VL67
    Az első 3dsMax-el renderelt kép a hátfalról a galériában.
  • VL67
    Igen.
    A Mafia-val már megküzdöttem, érdekelne az eljárások közötti eltérés.
    Edzésképpen a Busdriver-re.
    :-)
  • gumikacsa
    hogyan teszem bele a buszt?
  • VL67
    Gumikacsát kérdeztem a Haulinnal kapcsolatban.
    Bocs',a figyelmetlenségért!
  • mtpapa
    Ezt kitől kérded és mire érted?
  • VL67
    Hogyan?
  • mtpapa
    De ez hülyeség és gyerekes felfogás, hogy ilyen opció legyen amit már korábban írtam. Beállítás függő a dolog de, hogy olyan szöveg(guruljon a busz ha nem fékezik) nincs ahogy te leírtad az tuti. Mindegy szerintem ne várjunk olyan sokat meg élethű dolgot ettől a játéktól, szerintem jó lesz de biztos nem lesz olyan mint egy más vilagszínvonalú játék.
  • gumikacsa
    haulinhoz nem hiszem, hiszen minek busz egy kamionszimulátorba? Ha ehhez a bus driverhez lehet majd cuccokat csinálni, akkor itt megígérem, hogy első dolgom lesz belerakni. Azt is megígérem, hogy ha ebbe nem lehet belerakni, akkor beteszem a haulinba.
  • fulcrum falcon
    azt a buszt ami a #379-es hozzászólásban van majd lelehet tölteni a haulinhoz?
  • TheGOro
    Ja bocs, akkor kitalálják - valószínűleg gondolatolvasással - a megrendelő igényeit, hogy épp hol, milyen körülmények közt, mire, és pontosan hogy fogja üzemeltetni a járműveket... Olyat sem mondtam hogy minden kocsi ilyen, nem tudom honnan veszed...
  • mtpapa
    Amúgy meg láttam már ilyen beállítást, mivel műhelyben dolgozok. Tehát nekem nem nagyon lehet sok újat mondani. Amúgy meg ez itt off téma, inkább a várjuk a Bus Driver-t ne koptassuk itt feleslegesen a billenytyűzetet.
  • gumikacsa
    csak nem buszos vagyol? vagy csak hobbi?
  • mtpapa
    Nekem ne mondd napi szinten, tapasztalom de amit te írsz olyan nincs, sehol nincs leírva, hogy kéri, hogy guruljon ha nem fékez vagy nem kéri. Olyan, hogy gurul az automatás busz ha nem fékez olyan van, de nem minden buszban van így.