3362
  • Attila56
    de figy.Az SCI szoftver az alapból olyan játékokat csinál amiben tankolni kell,és én az ilyet szeretem :D
    Amúgy köszi a linket :)
  • akyyy
    itt van.
  • Attila56
    bocs,nyomni :)
  • Attila56
    nekem nem jelenek meg a képek.Esetleg linket tudsz nyomi? :)
  • akyyy

lehet hogy tankolni is kell:)

bármelyik volt, akkor sorry
  • Myster X
    így van ...
  • mtpapa
    Mindegy jöjjön kifele, nekem maxon jól fog menni.:)
  • gumikacsa
    Ezt a gépigényt el is feledhetitek, amit ők Ajánlottnak szoktak írni, azon elfut alapbeálításokkal szaggatás nélkül...
  • Myster X
    nem várok még 1 évig -.-'
  • mtpapa
    Nem kell itt a gépigény, inkább a játék megjelenéséről kéne már beszámolni. Addig ne is írjatok amíg nem jött a játék.
  • gabi89
    Nálam is :D
  • Myster X
    lazán menni fok extra full grafon -.-
  • akyyy
    hó, asszem most egy darabig em kell gépigényeket néznem XDDDDDDDDDDD
  • Attila56
    az én gépemen akkor megy 800X600-ban :D
  • bajusza
    A Bus Driver hardverigénye (egy orosz weblapon találtam):

Minimális hardverigény:

CPU: Pentium III 1200 Mhz
    RAM: 128MB
    VGA: GeForce 2 32Mb

Javasolt hardverigény:

CPU: Pentium 4 2000 Mhz
    RAM: 256MB
    VGA: GeForce 3 64Mb

Ajánlott hardverigény:

CPU: Pentium 4 2800 Mhz
    RAM: 512 MB
    VGA: GeForce 6600 GT 128Mb
  • Attila889
    Nagyon szépen köszönöm Gumikacsa.Mondjuk te jobban tudod mert te csináltad,és mester vagy....csak nem néz ki jól emeletesen,nekem ez a kedvenc buszom amúgy,szép,kényelmes,és jól megy,és nem oylan régi gyrátmányú
  • gumikacsa
    IKARUS EAG E99
  • Attila56
    megtudjátok mondani hogy #379 hsz.-ben melyik típusu busz van?Lécci,az a kedvencem :)
    Imádom a buszokat :)
  • drot
    ha ezt vedd meg ként jön ki mint a flatout 2 akkor megveszem mert sztem nemfog többet éri 1990 ftnál.
  • Attila56
    :D :D :D :D
    Igazad van mtpapa :)
    Ez kb. olyan szintü hazudozás mint amit a Rig'n Roll-ról állitanak.(mert én azt se hiszem el,majd ha kijön akkor elhiszem hogy lesz olyan szuper kamionos játék,de lehet az is oylan gizda lesz mint a PTTM-em)
  • mtpapa
    Amúgy lehet kamu az egész amit írsz mert mit keresne lego oldalon videó róla. Ki se adták a játékot meg még a világ legjobb játékos oldalain sincs róla sehol videó.
  • mtpapa
    És hol van? Az a link neked már nincs meg?
  • gabi89
    Olvass vissza.
  • koko444
    hali
    mikor jelenik+?
  • norbiii3
    www.legoo.gportal.hu itt volt róla egy link ahol egy vidó volt található, vagy még megvan nemtudom tökjó!!
  • Attila56
    a kiadó legyen az 576 :P :P És akkor Mo.-n is árulják majd :P
  • mtpapa
    Nem hanem nem találnak kiadót vagy a fene tudja eleve hülyék mert maguknak csinálják a nem profitot. Már hamarabb kellett volna intézkedniük kiadó ügyben és akkor karácsony előtt ki tudták volna adni. Most hiába tesztelik itt biztos lesz benne hiba akkor is aztán majd jön a patch, ezért kár itt húzni az időt...
  • remot
    sziasztok valaki tudja mi lesz a gépigénye?
  • TheGOro
    Nem szoktuk reklámozni...
  • TheGOro
    Ja, hirtelen lehúzná a rolót az SCS
  • csoola
    nem hiszem h sok vizet fog zavasrni ez a game, de legalább vmi ötletesség,
    ujdonság az h buszt is lehet vezetni, legalább a fejlesztöi kreativak...
  • leho94
    énis!!!!de sztem ez naon mind1
  • gabi89
    torrent is wrz vmilyen formában...
    Amúgy én torrentezek
  • King of Roads
    egyéként senki nem torrentezik? mert csak azt látom mindenhol, h warez meg warez...
  • mtpapa
    Lehet már ki sejön.
  • TheGOro
    Én meg hogy még az első vizsgám előtt kijön... Ha nem akkor majd két vizsga között :)
  • drot
    remélem még téliszünetben kijön és még 1 nappal ezelőtt lehet tölteni warezrol.
  • Myster X
    élejen pont mire vége a téliszünetnek -.-'
  • TheGOro
    Meglátjuk. Ez mostmár rövidesen kiderül. Persze én is annak örülnék, hogyha minnél előbb kijönne...
  • mtpapa
    Igen 31-et már írtam vagy tudtam én is. Azért van mert az a végső kiadási dátum. Gondolkoztam, hiába írják itt többen, hogy 2006 tele az még jövő februrában is lesz ez nem igaz. El kell gondolkodni hiába lesz januárban is tél meg februárban de azok a hónapok ha tél van ha nem akkor is év szerint a 2007-es évhez tartoznak. Eleve így szokták mondani, hogy 2006/2007-es tél, magyarul tél van 2006-ban meg 2007-ben is. Jövőre meg majd 2007/2008-as tél lesz. Tehát a játéknak még ebben a hónapban ki kell jönnie. Nem véletlen van írva a legtöbb oldalon is 2006.12.30, 2006.12.31, meg 2006 December megadva kiadási dátumnak.