3362
-
Myster X #518 ?? -
Myster X #517 Ezeket mien progival csináljátok :\ -
#516 hehe, ez az eag e94-es (ez is készül, már csak a belsejét kellene megcsinálni) igaz, én a 14,5 méteres 3 tengelyest csinálom, de abből már eccerűbb lesz kihozni a normál méretűt.
-
#515 Boldog Karácsonyt, meg majd Bus Driver játékokban gazdag új évet... :) -
Neoncsoves #514 addig is hallgatok 50 centet :D -
#513 jaja...:S:( -
Neoncsoves #512 csak jönne már ki :s -
#511 van buszok topik ugy tudom -
#510 Nah addig is hogy ne zavarjuk it a levegőt a megjeenésig addig is csináltam egy topicot.Tömegközlekedési eszközök néven.Ha a buszokról,vonatokról,metrókról,villamosokról akarunk beszélgetni,akkor inkább ott beszélgesünk -
#509 Bezony. Egész pontosan Flóra lesz lemodellezve, mármint róla készül a textúra :) -
#508 Kéne nyitni az Aut-Motor szobában egy busz topicot.Vagy már van? :) -
#507 Remélem lesz majd ehez hasonló a játékban. -
#506 Nekem ez a kedvencem.A mercedes első és hátsó lámpákkal átépített 396-a. -
Erre a Volvora gondoltál? -
#504 ilyen lenne.Ez a kedvenc buszom :)
imádooooooom,teljesen oda vagyok érte :) -
#503 -
#502 -
VL67 #501 A "Mondjuk nem emeletesen", az milyen típus lenne? :-)
3ds Max -
#500 Az jó lenne.Egyébként 3DMarks-ban sokkal szebb lenne,de te tudod :)
Remélem megbírod csinálni. -
#499 Igen -
#498 Az a Volvo ami a BKV-nak is van? -
#497 Egyébként nem rossz,Grat -
#496 Nekikezdtem a Volvo 7700A modeljének elkészítéséhez, remélem értelmes a zModeler 3ds importere mert a modelt maxban készítem... -
#495 Azt a buszt nemtudod megcsinálni amit Gumikacsa csinált a #379 hsz.-ban?Mondjuk nem emeletesen :D
Tök jó lenne :) -
VL67 #494 Nézd meg a galériában mennyivel jobb. Nem tudom pontosan, mire gondolsz de a Max rendere és egyéb lehetőségei azért jobbak, mint a zModeleré. -
#493 Jah és mellesleg: BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES OLVASOSNAK,ÉS FÓRUMOZOANAK!!!!!!!!! -
#492 És mennnyivel ett jobb?Vagy betudod nyomni az E95-öst?Léccííííííí,az a kedvenc buszom,annál szebb karácsonyi ajándék nem lehetne :) -
#491 Ja annyi kimaradt, hogy ez nem volán szimulátor lesz tehát ha menetközben tankolok akkor lehet amcsiba úgy van:) Amúgy már elég rég csinálják ezt a bus drivert szégyen, hogy nem tudták karácsonyra kiadni. Úgyis lesz benne hiba, biztos kell majd patch-elni tuti. Meg egy rohadt demót is már adhattak volna nyugodtan. Amúgy a Valusoft az nem kiadó? Mert ha az velük kéne kiadatni. Amúgy meg kellemes ünnepeket mindenkinek.:) Így előre már.:) -
#490 Persze, hisz ez tudtommal minden volánnál meg buszos cégnél így van.:) -
#489 itt borsodban is műhelyekben tankolják fel a buszokat. de soha nem akkor mikor éppen utasokkal van tele, mert akkor ugrott a menetrend:) -
#488 BKV-nál garázsban történik a tankolás, az itteni viszonylaton a volvokat egész napra elegendő gázolajjal fel tudják tankolni, az átlag fogyasztás nagyjából 50l körül alakul... -
VL67 #487 Gumikacsa, megcsináltam a renderelt képeket az E95-ről. Egyenlőre ennyire futotta a Max-os tudásomból. -
#486 mindegyiknek a saját telephelyén van.és van szoktak járat közbe bemenni de a végállomáson se -
#485 Mellik képen láttál ilyet, mert én nézegettem, de nem találtam benzinkutas képet.. -
#484 itt a mátra volánnak saját kútja van, a telephelyén. -
#483 Én nem tudom hogy működik, de valószinűleg a nagyobb buszállomásokon tankolják meg a buszokat Magyarországon.
De ha porzik a tank akkor muszáj nekik is bemenni egy töltőállomásra, vagy jön a szervízes kocsi?
Amerikába ez lehet másképp van, ott lehet hogy a töltőállomásokon tankolják a távolsági buszokat, így a játék értelem és valóság szerű lessz. -
#482 azt tom h a king of the roadsban kellet...
de azé ez kicsit idétlen, h megyünk azutasokkal és menjünk be tankolni:D
való életben ilyen nem igazán van. -
#481 akkor nem játszhattál vele sokat, ha az első tankolásig sem jutottál el... :P (mert bizony kellett, már az across amerikában is) -
#480 mindbe kell tankolni!!! -
#479 Pedalosba én nem emléxem h tankolni kellet volna...:S