3362
  • Myster X
    ??
  • Myster X
    Ezeket mien progival csináljátok :\
  • gumikacsa
    hehe, ez az eag e94-es (ez is készül, már csak a belsejét kellene megcsinálni) igaz, én a 14,5 méteres 3 tengelyest csinálom, de abből már eccerűbb lesz kihozni a normál méretűt.
  • TheGOro
    Boldog Karácsonyt, meg majd Bus Driver játékokban gazdag új évet... :)
  • Neoncsoves
    addig is hallgatok 50 centet :D
  • akyyy
    jaja...:S:(
  • Neoncsoves
    csak jönne már ki :s
  • akyyy
    van buszok topik ugy tudom
  • Attila56
    Nah addig is hogy ne zavarjuk it a levegőt a megjeenésig addig is csináltam egy topicot.Tömegközlekedési eszközök néven.Ha a buszokról,vonatokról,metrókról,villamosokról akarunk beszélgetni,akkor inkább ott beszélgesünk
  • TheGOro
    Bezony. Egész pontosan Flóra lesz lemodellezve, mármint róla készül a textúra :)
  • Attila56
    Kéne nyitni az Aut-Motor szobában egy busz topicot.Vagy már van? :)
  • ZAZ
    Remélem lesz majd ehez hasonló a játékban.
  • ZAZ
    Nekem ez a kedvencem.A mercedes első és hátsó lámpákkal átépített 396-a.
  • Attila56

Erre a Volvora gondoltál?
  • Attila56
    ilyen lenne.Ez a kedvenc buszom :)
    imádooooooom,teljesen oda vagyok érte :)
  • Attila56
  • Attila56
  • VL67
    A "Mondjuk nem emeletesen", az milyen típus lenne? :-)
    3ds Max
  • Attila56
    Az jó lenne.Egyébként 3DMarks-ban sokkal szebb lenne,de te tudod :)
    Remélem megbírod csinálni.
  • TheGOro
    Igen
  • Attila56
    Az a Volvo ami a BKV-nak is van?
  • Attila56
    Egyébként nem rossz,Grat
  • TheGOro
    Nekikezdtem a Volvo 7700A modeljének elkészítéséhez, remélem értelmes a zModeler 3ds importere mert a modelt maxban készítem...
  • Attila56
    Azt a buszt nemtudod megcsinálni amit Gumikacsa csinált a #379 hsz.-ban?Mondjuk nem emeletesen :D
    Tök jó lenne :)
  • VL67
    Nézd meg a galériában mennyivel jobb. Nem tudom pontosan, mire gondolsz de a Max rendere és egyéb lehetőségei azért jobbak, mint a zModeleré.
  • Attila56
    Jah és mellesleg: BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES OLVASOSNAK,ÉS FÓRUMOZOANAK!!!!!!!!!
  • Attila56
    És mennnyivel ett jobb?Vagy betudod nyomni az E95-öst?Léccííííííí,az a kedvenc buszom,annál szebb karácsonyi ajándék nem lehetne :)
  • mtpapa
    Ja annyi kimaradt, hogy ez nem volán szimulátor lesz tehát ha menetközben tankolok akkor lehet amcsiba úgy van:) Amúgy már elég rég csinálják ezt a bus drivert szégyen, hogy nem tudták karácsonyra kiadni. Úgyis lesz benne hiba, biztos kell majd patch-elni tuti. Meg egy rohadt demót is már adhattak volna nyugodtan. Amúgy a Valusoft az nem kiadó? Mert ha az velük kéne kiadatni. Amúgy meg kellemes ünnepeket mindenkinek.:) Így előre már.:)
  • mtpapa
    Persze, hisz ez tudtommal minden volánnál meg buszos cégnél így van.:)
  • akyyy
    itt borsodban is műhelyekben tankolják fel a buszokat. de soha nem akkor mikor éppen utasokkal van tele, mert akkor ugrott a menetrend:)
  • TheGOro
    BKV-nál garázsban történik a tankolás, az itteni viszonylaton a volvokat egész napra elegendő gázolajjal fel tudják tankolni, az átlag fogyasztás nagyjából 50l körül alakul...
  • VL67
    Gumikacsa, megcsináltam a renderelt képeket az E95-ről. Egyenlőre ennyire futotta a Max-os tudásomból.
  • jbal
    mindegyiknek a saját telephelyén van.és van szoktak járat közbe bemenni de a végállomáson se
  • gumikacsa
    Mellik képen láttál ilyet, mert én nézegettem, de nem találtam benzinkutas képet..
  • gumikacsa
    itt a mátra volánnak saját kútja van, a telephelyén.
  • Neuman
    Én nem tudom hogy működik, de valószinűleg a nagyobb buszállomásokon tankolják meg a buszokat Magyarországon.
    De ha porzik a tank akkor muszáj nekik is bemenni egy töltőállomásra, vagy jön a szervízes kocsi?
    Amerikába ez lehet másképp van, ott lehet hogy a töltőállomásokon tankolják a távolsági buszokat, így a játék értelem és valóság szerű lessz.
  • akyyy
    azt tom h a king of the roadsban kellet...

de azé ez kicsit idétlen, h megyünk azutasokkal és menjünk be tankolni:D

való életben ilyen nem igazán van.
  • gumikacsa
    akkor nem játszhattál vele sokat, ha az első tankolásig sem jutottál el... :P (mert bizony kellett, már az across amerikában is)
  • leho94
    mindbe kell tankolni!!!
  • akyyy
    Pedalosba én nem emléxem h tankolni kellet volna...:S