3362
-
Myster X #678 ? -
Myster X #677 Project Completed: TBA Winter 2006. TBA ez mi :\ -
Myster X #676 www.scssoft.com oldalon katt a PROJECTS-re ptt van minden -
Myster X #675 www.scssoft.com oldalom katt a PROJECTSre ptt van minden -
NIVIDIA #674 Az scs software oldalán már nincsenek is kinn a képek, meg semmi a busdriverről!Tán mese,volt az egész????lehet ,hogy nem is lesz!www.scssoft.com
-
#673 2006 tele van. Vagy te hogy gondolkozol? 2006 tele az január február meg december?:D -
#672 Már 2007 van. Én akkor is azt mondom, reálisan gondolkozni ez a lényeg. Lehet, hogy a néphit meg a mondák úgy tartják, hogy 2006 tele még most is van de dátum szerint már 2007 van nem 2006. Nem egy népmese vagyunk hanem a valóság. -
#671 Nem fogyott el a penz, mivel az o altaluk fejlesztett prism3d-re portolnak at mindent, kis koltsegvetessel, ugyhogy ez is menni fog nekik. Amugy a 2006 telet siman tudjak tartani, ez jelentheti azt is, hogy februar kozepen, vagy vegen jon, meg azt is, hogy mar januarban valamikor. -
#670 Biztos elfogyott a pénz és ki se adják.:D:D:D Ezt már ne várjátok.:D -
#669 Senki nem tudja mikor jelenik meg, mivel már meg kellett volna! -
#668 Üdv!
Igen mikor jelenik meg? -
#667 megjelent már????mert ha nem akkor mostmár bekaphatják a drága fejlesztő úriemberek az annyuk csöcsét!!!!! -
#666 Ehhh,nekem azt mondták hogy nehezen lehet modolni.nem úgy mint a PTTM-et -
#665 Üdv!Nem tudjátok véletlenül hogy mikortól lehet letölteni? -
#664 B.U.É.K. minden fórumozónak!!! -
#663 buék remélem reggel hat órakkor már fent lesz már egy torrenten vagy warezen de inkább warezen.bár úgyse:( -
#662 Itt is kozeleg az uj ev, mert 11:54 van (Lincolnshire, England, United-Kingdom). En is Boldog Uj Evet kivanok Mindenkinek! -
#661 Bus Driverben gazdag új évet kívánok... Talán egy év alatt megjelenik... -
Myster X #660 B.U.É.K. nah eszt le tuttam írni hibátlanul x) -
#659 Buldog ujj évet minden Forumozonak!!!!! -
Myster X #658 hát reméynkedjük holnap artra ébredünk ,hogy egy warezen fenn lessz x) -
#657 Neked aztán van humorérzéked.Hehehe.:D -
bajusza #656 Mindenkinek BÚÉK! Ja és hajrá Bus Driver!!! -
#655 Boldog bus driverben gazdak új évet kívánok mindenkinek. -
#654 Igen igazad van, én se értettem, hogy miért írta, hogy nem lehet modolni. Hisz lehetett eddig mindegyik kamionos játékukat tudtommal. -
#653 Akkor az egy büdüs busz lesz. -
#652 Hívj orvost. -
#651 jelennyen már meg!!!nem bírok várni!!!megölöm magam!!!ha megjelenik annyit játsszok vele hogy beszarok!!!:D:D:D:D -
#650 A haulint sem lehet nagyon??? Szinte mindent lehet a haulinban: Kamiont, pótot, ai autókat, tereptárgyakat, sőt, a friss szenzáció, hogy interiort is... -
#649 már csak 4 óránk van!
depresszióba estem és rágom a körmöm, mi jöhet még?!
-
Neoncsoves #648 Egybesült Államok bekaphatja a gigapetárdát amit lenyomok a száján :DDDD -
#647 Az időzónák miatt még akár holnap 6kor is megjelenhet és ma lesz, csak nem itt, hanem az Egyesült Államokban:D -
bazsi123 #646 végig kell olvasni, amit írnak :-)))))))))))))))9
jó poén volt! :-DDDDDDDD -
#645 Ha-ha-ha.Ne szórakozzatok már.:D:D -
#644 mondd a honlapotpls -
#643 MEGJELENT előttem a topik!
-
GPx8 #642 éjfélig még megjelenhet! -
#641 B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#640 Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!!! -
VL67 #639 Mafia. Ikarus mod. Neutral.