3362
-
tzsoltika #1759 pl? -
#1758 hát én nem tudom, hogy sokat mit művelnek az oprendszerrel, nekem még soha nem volt olyan gondom, hogy egy prism3d játék ne induljon el. valamit rohadtul elkúrtál... -
tzsoltika #1757 semmisem igaz :) a legújabb van fent és nem megy :S -
#1756 tegyél fel video driver frissítést!!!! ha minden igaz aztán el fog menni rajta -
tzsoltika #1755 Sten b***zon prism3d.exe-t! Mióta újratettem a winfost, azóta nem megy semmilyen prism3d játék! Se Haulin, se Bus Driver demo, se PTTM, és még sorolhatnám! B***ZA MEG!!! -
#1754 Már látom milyen 2 hétre gondoltál. Arra szerintem senki nem fog neked pontos választ adni... -
#1753 A demo csütörtökön jött. Nem tudom milyen 2 hétről beszélsz amúgy meg. 1 óra hosszan tudod tesztelni a játékot. -
#1752 jóvan no békénhagylak oszt alszok. -
#1751 az 1692.-es üzenetre kérdek vissza.
És pontosan mikor adták ki a demót?vagy mikor tellik le a 2 hét?
-
#1750 majd ha megjelent, megkeresed, mi vagyok én, jósnő? -
#1749 de hogy ,,majd'' honnan lehet?
-
#1748 Nincs mit. -
#1747 nincs, mivel még meg se jelent... -
#1746 winrarnak nem sok köze van a cd-képekhez -
#1745 felesleges topik -
#1744 valalakinek nics ojan infója honnan lehetne elősször letölteni a teljes játékot?????????????
mert én szinte már a
hogy egy orát jáchattam csak vele. -
#1743 -
#1742 nemtom nekem ez a bus driver off spam nem jön be nemértem -
#1741 reméljük más tud, azért kösz a segítséget:) -
#1740 Hát én ennél sajnos többet nem tudok mondani. -
#1739 vazze én is azt hittem pttm topicba vagyok!
ma nagyon meg vagyok keverve! -
#1738 Bus Driver - OFF,Spam -
Mokus1 #1737 linkeld be léc azt a tpicot:) -
#1736 winrarral tömöritsd és kapsz egy isó filét!azt írd ki,nyisd meg daemontoolsal! -
#1735 Sziasztok.
Lehet hogy hülye ötlet.De szerintem itt magáról a játékról,kiegészitőről dumcsizunk majd(ha lesznek).Én készitettem egy oyln topicot ahol meglehet beszélni a 60 perces demo feloldásást,warez-t stb.dolgot.Persze csinálok FAQ-t is oda :)
Ha nektek ez így jó akkor gyertek bátran.De ha nem tetszik vagy valami akkor kérlek benneteket jelezzetek vissza hogy nem!!
Bus Driver Off Topic,Off Spam -
#1734 nemkell fizikailag cd-re írni.
nero elindít, a fájlokat behúzod egy adat cd összeállításba, felül kiválasztod cd írónak image recordert és írás gomb, vagy van még magiciso, isobuster és társai amivel cd-képet lehet gyártani.
ezután a cd-képet megnyitod egy vcd programmal (nero, daemon tools...) kap egy betűjelet, és mehet a game
[szerk.] baszki, azthittem pttm topikban vagyok... :) a bus driver demot nemkell cd-re írni, minek? -
#1733 de akkor lehet, hogy a többit sem jelenítené meg, viszont azok megvannak -
Mokus1 #1732 h lehetne ezt megoldani??:)
-
Mokus1 #1731 de mit irjak ki mert nem iso vagy valmi hanem normális fájlok..
-
#1730 írd ki cd-re!És akkor nem fogja ki írni de sztem nem érdemes rá áldozni egy cd-t!
-
Cat 02 #1729 jó gém ? xD -
Mokus1 #1728 pontosabban sikerült felraknom csak azt irja ki h cd nincs a gépben...:(
-
#1727 ezt ne ebben a Topikban csináljátok már-.-(úgyértema helpdesket)
Nekem ma elbaszódott a Windózom és telepíthettem újra:S
egy jó benne, hogy most megint van egy órám a Bus Driverben -
Mokus1 #1726 ne haragujd nem tudod picit pontosabban elmagyarázni h kéne csinálnom mert nem megy...
-
#1725 Szerintem driver vagy videókari probléma. -
#1724 Nem is kértem senkitől. Én se adnék ki rá pénzt. -
#1723 #1698-ra nincs ötlet? -
#1722 Nem.:) Én azt úgy értettem, hogy értse meg, hogy nem fog semmi változni ha időkorlát nélküli változata lesz akkor sem. Azért írtam, hogy fizessen, hogy akkor majd meglátja, hogy a játék ugyanolyan marad. Csupán annyi változik, hogy korlátlan ideig tud vele játszani. Más nem. -
#1721 Nem akarok veszekeedni, de akkor ez mi:"Már mondtam, fizess 30 dolcsit".Ez nem ugyanaz mint az, hogy:" vedd meg"?:-))) -
#1720 nekem nem is kell azzal írnom...