Nem legalizálják a franciák a P2P hálózatokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
A végén ezt olvasom: „a zenei ipar érdekeit képviselõ szervezetek kampányba kezdtek és tiltakoztak”
A zeneiparban ki lehet fontosabb a zenésznél? (nekünk) Az Õ érdekeiket tudomásul veszem. Viszont lassan senki másra nincs szükségünk ebben a témában. (nekünk)
Ahány ház, annyi baj legyen.
Csak körbe kell(ene) nézni a kissebb jelenleg nem parlamenti tag pártok között (általánoságban értem, nem rád célozva).
Azok a pártok többségiben "civilek" álltal szervezõd(tek/nek), és a programjuk leginkább, a jellen progblémival foglalkozik (leglábbis a lényegessebb dolgokat én megtaláltam egyiknek-másiknak a programjában).
Neveken nem mondok mert nem célom senki döntését befolyásolni, de ha valaki változást akar ajánlom, nézzen körül a kissebb pártok kötött is, ne csak azoknál kiknek van pénzük, mégsem csinálnak semmit.
Elnézést mindaztoktól kik a politikát kerülik, de a változtatás CSAK tõlünk függ, ha nemtetszenek a parlamenti embereket lelehet cserélni (ragaszkodnak ugyan állásukhoz, de mi hozzájuk nem feltétlenül), csak döntés kérdése.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Minek után az IT már nem csak "egyemisták játéxere", hanem a társadalom egészére kiható valami, lassan ideje lenne hogy valamelyik párt nálunk is értelmes nem a jövõbe, hanem már a jelenbe mutató programmal álljon elõ.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Így 23 évesen még hiszek a világban, hogy egyszer szebb és jobb lesz, bár ahogy múlnak az évek egyre jobban fogy a hitem...
Majd 1x ráébrednek a kiadók, hogy kurvára úgysem lehet ezt így tartani.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
hiába tiltják, mégis rengetegen használják. egyesek attól félnek, h a legalizálás esetén "Franciaország teret enged az illegális másolatok terjedésének", tehát jobban terjedne, miközben a 'fogyasztók' a szabályozott kereskedelmet szeretnék elõtérbe helyezni a vitában.
Csak annyit mondok, hogy a franciák áttörhették volna a jeget...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A zene és filmipar ipar sokkal kisebb réteg, mint a többszáz millió internetezõ. De hát ha jól fizetnek le egyes politikusokat, akkor inkébb bûnözõként kezelik becsületes emberek millióit, csak azért hogy a mindenek felett álló kiadók megkapják az emberek kizsákmányolásából nekik járó milliárdjaikat....
nameg, ha legaláizálják a p2p-t, akkor milyen "illegális" tartalmakrol beszélünk ?
mind1, volt egy esélye a kiadoknak is, eljátszották ... akkor p2p-ezzen mindenki, egy fillért sem kapnak belõle 😊 lámaállatok ...
Forza.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce