26
-
Mentoloshurkaka #26 Megkenték őket mint a vajas-lekváros kenyeret -
Evil Merodak #25 Kellett nekünk belépni az EU-ba! Először Dánia most meg Franciaország. -
Evil Merodak #24 -
RoonS #23 a pénz beszél...én meg töltök lefelé -
dez #22 A zeneipar is profit alapú, és a profit nem szereti a bizonytalanságot. A "sztárcsináló biznisz" viszont jól be van járatva. (Kár, hogy egyre unalmasabb és laposabb a "mainstream" - bár lopkodják az ötleteket, motivumokat a független[ebb]ektől.) -
dez #21 Nem lehetne őket lefizetni, megfélemlíteni, stb., ha az emberek többsége tisztában lenne az egész helyzettel. Így elég egy kis "tüntetés" a "zene mellett", és a politikusok a nadrágjukba csinálnak, mert tudják, hogy az emberek többsége elhiszi az egészet. -
#20 A cikk első részében az derült ki (számomra) hogy : az ötlet népszerű többek közt a zenészek, együttesek körében is.
A végén ezt olvasom: „a zenei ipar érdekeit képviselő szervezetek kampányba kezdtek és tiltakoztak”
A zeneiparban ki lehet fontosabb a zenésznél? (nekünk) Az Ő érdekeiket tudomásul veszem. Viszont lassan senki másra nincs szükségünk ebben a témában. (nekünk)
-
GABOR16 #19 Vannak ilyen pártok (programjuk szerint), de azok nem a "nagyok".
Csak körbe kell(ene) nézni a kissebb jelenleg nem parlamenti tag pártok között (általánoságban értem, nem rád célozva).
Azok a pártok többségiben "civilek" álltal szerveződ(tek/nek), és a programjuk leginkább, a jellen progblémival foglalkozik (leglábbis a lényegessebb dolgokat én megtaláltam egyiknek-másiknak a programjában).
Neveken nem mondok mert nem célom senki döntését befolyásolni, de ha valaki változást akar ajánlom, nézzen körül a kissebb pártok kötött is, ne csak azoknál kiknek van pénzük, mégsem csinálnak semmit.
Elnézést mindaztoktól kik a politikát kerülik, de a változtatás CSAK tőlünk függ, ha nemtetszenek a parlamenti embereket lelehet cserélni (ragaszkodnak ugyan állásukhoz, de mi hozzájuk nem feltétlenül), csak döntés kérdése. -
Riddick #18 Kár egyszer remélem ,nme fogják tudni elnyomni a tömegek akaratát! -
#17 Itt lett volna a lehetőség, arra hogy a társadalom 99%-ával megtalálják a közös hangot, hát baxtak rá.
Minek után az IT már nem csak "egyemisták játéxere", hanem a társadalom egészére kiható valami, lassan ideje lenne hogy valamelyik párt nálunk is értelmes nem a jövőbe, hanem már a jelenbe mutató programmal álljon elő. -
#16 Egyszer egy szép napon az egész zeneipar tönkremegy (hangsúlyozom, a zeneipar, nem a zene - mégha ezt is próbálják meg elhitetni velünk hogy a kettő összetartozik), onnantól jön majd a szép új korszak. A zene halhatatlan, meg a P2P is, legfeljebb néhány naplopó producer meg manager fog éhen pusztulni, azért meg nehogy már én sírjak, aki dolgozik napi 14 órát... Na megyek felnézek az Isohuntra valami hallgatnivalóért ;) -
k0zi #15 Ébredni? Felriadni :)
Így 23 évesen még hiszek a világban, hogy egyszer szebb és jobb lesz, bár ahogy múlnak az évek egyre jobban fogy a hitem...
Majd 1x ráébrednek a kiadók, hogy kurvára úgysem lehet ezt így tartani. -
#14 de azért sikerült felébredni? -
exxile #13 Őszintén remélem, és kívánom a kedves honatyáknak, hogy a kiadóktól kapott kenőpénzüket rövidesen a kemoterápiás kezelésükre és a legdrágább doktorokra költsék el, a maradékot meg tegyék el a temetésre! -
mrgenya #12 ez kezd hasonlítani a 'fű' problémára.
hiába tiltják, mégis rengetegen használják. egyesek attól félnek, h a legalizálás esetén "Franciaország teret enged az illegális másolatok terjedésének", tehát jobban terjedne, miközben a 'fogyasztók' a szabályozott kereskedelmet szeretnék előtérbe helyezni a vitában. -
sathinel #11 csigazabálók csak szövegelnek! amerika ellen voltak az iraki háborúban is de a gazdasági embargót amit ők is elfogadtak irak ellen pont ők(ELF olajtársaság ami a pártoknak fizetett)szegték me) Nem hiszem hogy komolyan gondoloták, csak csináltak maguknak egy kis hírverés ismét, hogy mennyire jófejek, de ugyan az a pénzéhes csürhe mint amerikában. -
Reyes #10 Ha te is szoktál "fájlt cserélni", akkor izgathatna...
Csak annyit mondok, hogy a franciák áttörhették volna a jeget... -
ensomhet #9 Eddig is töltöttek az emberek, ezután is fognak. Ennyi. -
echo #8 Mondjuk én nem vagyok biztos, hogy tényleg csak a pénzről van-e szó, vagy egyszerűen csak nem mernek ekkora változást véghezvinni, mert azért lássuk be ez jelentősen megrázná az egész korszerűtlen szerzőjogi rendszert. Egyébként az is gond talán, hogy igazán nincs tétje a dolognak számukra, mert gondolom ott még a miénknél is merevebb pártrendszer van és az megy, hogy a többség valami ellen szavaz és ha a pártja nyilvánvaló jelét adja is alamusziságának/elvtelenségnek/nem rátermettségének/stb, akkor sem mer egy másik, esetleg kissebb pártra szavazni, mert akkor esetleg a másik nyerne. Pl. az olaszoknál is érthetetlen, hogy van esélye még mindig a Berlusconinak... Gondolom hasonló okokból. -
#7 nem különösebben izgat, hogy mit csinálnak a franciák... -
k0zi #6 Volt még egy kis hitünk abban, hogy a világban vannak jó dolgok is és nem csak a pénz irányít :) -
#5 de most őszintén, mit vártunk. Tudtuk hogy ez lesz. Le lesznek fizetve, meg lesznek kenve, megveszik őket kilóra..stb. -
aaaaa #4 Elszomortó látni, hogy kik is irányítják a világot. És azok akik hisznek még abban, hogy a politikusok a válsztók éredkeit képviselik, most megint megbizonyosdohattak arról, hogy a politkusok egyedül csak a PÉNZ érdekei szerint fognak dönteni. :(
A zene és filmipar ipar sokkal kisebb réteg, mint a többszáz millió internetező. De hát ha jól fizetnek le egyes politikusokat, akkor inkébb bűnözőként kezelik becsületes emberek millióit, csak azért hogy a mindenek felett álló kiadók megkapják az emberek kizsákmányolásából nekik járó milliárdjaikat.... -
echo #3 Szomorú, hogy a vezetők ily gyávák arrafelé is... -
#2 de meg ám ...
nameg, ha legaláizálják a p2p-t, akkor milyen "illegális" tartalmakrol beszélünk ?
mind1, volt egy esélye a kiadoknak is, eljátszották ... akkor p2p-ezzen mindenki, egy fillért sem kapnak belőle :) lámaállatok ... -
HUmanEmber41st #1 Megkapták a pénzüket a mélyen tisztelt honatyák...