76
-
#76 de noob ez a gyerek... -
#75 Ez mekkora fasza game! (még akkor is ha már senkit nem érdekel xD) -
#74 kicsit bővebben már nem emlékszek :D -
The Man #73 Hááj.Help.:D El vagyok akadva Der Daevil második kuldetésénél me nem tom mit kell csinálni...valami bombát ir meg ilyenek...lécci segitseketl előre is köszi:D -
otomka1991 #72 valaki nem tudja hogy hol tudhatom meg a kombokat mert spidermannek meg a ironman kombojat benyomtam ien fatality szerü rögtön meghalnak utána mi szerint van (xboxra van) -
#71 itt például -
#70 Etr a gannát Magyarországon venném meg
Hol tom????? -
#69 Biztos -
Chappy #68 ez már biztos, vagy még döntőben van? -
C7 #67 kár hogy nem lezs PC-re, jól néz ki, nekem meg csak PC van -
#66 nincs -
Harkat 89 #65 Kurt Wagner (Árnyék) is van bene? Pls valaki ki jáccot vele mondja meg. -
#64 100000000000000%hogy nem fogják kiadni PCre:))))))))))
Lehúznák mint a szart:)))))))De abár ha a Resident Evil4et is kidobták -
#63 Hát azt nem tudom, mondjuk az biztos, hogy EZT a játékot, totál nem tudnám elképzelni PC-n.. Bár van PoP is PC-n, és milyen jól fut már, szal megoldható a dolog, de valahogy mégis csak konzolon van a feeling..:) Online nem tudom milyen lehet, gondolom épp ezért ilyen drága... -
#62 ja már kérdeztem egyszer nem olyan rég :D activision mér ilyen szemét mostanában a PC-sekkel? :(:( -
#61 Rohadt jó játéknak tűnik, tényleg neten is lehet?
Szerintetek van esély hogy kijön PC-re? :-( -
#60 De kezdem kapisgálni:D:D:D -
#59 nem:D:D -
#58 Biztos ? -
#57 Aha oké értem -
#56 NA jó megprószálom mégegyszer elmagyarázni: A Storyban 4 hely van.. Az első küldetést mindenképen a Lénnyel kell megcsinálni, után választható a Farkas.. A 4 hely közül kettőt, alapban ez a két karakter foglalja el.. Ilyenkor lehet választani hogy a Lény küldetéseit csinálod, vagy a Farkasét.. Elivleg lehet egymás után a két karakter küldetéseit csinálna.. De pl.: ha te csak a Farkas küldetéseire koncentrálsz, asszem a harmadik küldije után, választható lesz Elektra.. Folytatod tovább a Farkas küldetéseit, és miután elvégezted őket, a 3 karaker közül, választahnod kell, hogy melyiket cserélje le, valamelyik ellenséges kari(tehát ha mondjuk a Lénytől akarsz megválni, NEm Farkas és Elektra lesz ellene). És ez így megy tovább, cserélgetve a Karikat, a fináléig.. -
#55 PSP-n ilyen kurvára nincs.. Legalábbis én még nem találkoztam ilyenekell. Méf csak most szereztem meg a mérget.. -
#54 Hát ennyit azért nem igen ér! -
#53 Na akkor röviden:D
Stori:Mongyuk választhacc Pókember,Elektra és Farkas közül kiválasztod Farkast és megcsinálész velemindent.
Utána választasz egy másik karit ás avval is végig csinálsz mindent és az ucso Miszióm az hogy megöljem Farkast? -
#52 Nem csak ennyi van benne, és tulajdonképpen ja, mindenkinek van saját storyja, illetve a storyban nem úgy van hogy kiválasztod valamelyiket, és úgy végig viszed a játékot, hanem alapban 2 vagy 3 kari közül választhatsz, akiknek ha a küldetéseit végigviszed, a három vagy négy közül, valamelyiknek van egy végső küldetése, ami abban nyilvánul meg, hogy valami ellenséges karival kicsinálod akit eddig irányítottál.. Így a szimpatikus karikat bent lehet hagyni, akikek gondolom a finálénál jelentősége lesz.. :) -
#51 Gondoltam..,-) Háát én 500-ért vettem, eredetiben kurva drága annyit nem is ér(bár jó játék, de azért 10 alatt lenne tisztességes ára)link
De szerintem, pár hónapon lemegy az ára, és akkor már hozzálehet férni -
#50 Ja csak ennyi kari van benne?
Minden karinak megvan a saját storija vagy egyszerre kell menni velük? -
#49 Én ezt nem baszogatás kép mondtam ha nem csak ugy:DDD
Mennyibe lehet megvenni??? -
#48 Hát szvsz nem az volt a cél, hogy a filmbéli karikat modellezék le.. Amúgy messze nem ilyen a graf játék közben.. -
#47 Hát inkább mindkettő.. Legtöbb esetben verekedni kell, de főleg a storyban, mindig lehet, vagy egyenesen kell ugrálni, mászkálni a pályákon... -
#46 Nekem megvan pspre. Sztem kurva jó. A grafika is bejön az irányítás is megszokható. Amúgy verekedős. -
#45 Farkasnak és Magnetonak igen csak elcseszték a fejét:) -
#44 ez konkrétan milyen gém?
Mászkálos,verekedös vagy mind2? -
#43 Háténazt nem tudom, csak Pók részéig jutottam el... [szomoru1] -
Harkat 89 #42 Kurt Wagner (Árnyék) van a játékban? Nélküle nem is igazi a játék:)
Ha van kajakmegveszem:) -
#41 Karikról képek:
Azért Elektránál észre lehet venni, hogy ő ingame, a többi nem igazán.. -
#40 Ma játszottunk a haverommal vele.. Hát a sok anyázás mellet, azé elvoltunk..:) Két playerben nagyon jó ! Csak eléggé kiegyensúlyozatlan néha, mivel a haverom volt azzal az Áramos Johnny-val :) én meg Elektrával.. -
#39 Nem eredeti sajna. -
#38 És az öcsédnek eredetiben van ? Amúgy a Lénnyel tényleg nagyon fasza menni..törni zúzni lehet, igazi Monstrum érzés.. -
#37 Nem,mert beszereztem előre a játékokat,de gépem még nincs. Nemrég kaptam egy hétvégére egy gépet,azon teszteltem le a játékokat,de nem jutott sok idő rá,mert inkább a Resident Evillel meg a Tekkennel játszottunk az öcsémmel. Csak egy pár pályát vittem végig a Nemesisben. Majd ha megveszem a gépet,akkor megpróbálom végigvinni.