219
Német foci szerelmeseinek
-
#139 NÉMET SZUPERKUPA
20.00 Bayern München-Borussia Dortmund
Eurosport2 (p2p: Sopcast)
hu
ro
ro
pl
pl
pl
ZDF
-> ZDF
TRT HD
Gol TV
Sport TV 1 pt
-
NÉMETORSZÁG: „VÉGE! VÉGE! VÉGE AZ ÁLOMNAK!”
A Kicker visszautal a németek rossz sorozatára Itália ellen: „Németország kikapott mumusától – Balotelli az olaszok nyerőembere.”
A tekintélyes szaklap gyenge első félidőről ír, majd jobb hajráról, ám „Özil büntetőből szerzett gólja hiába adta vissza a reményt”.
A Bild nevű napilap internetes kiadása utópisztikus hangulatban cikkezik az elvesztett elődöntőről. „Vége! Vége! Vége az álomnak!.”
A Bild megemlíti a Löw által is szóvá tett sírást az öltözőben, illetve Oliver Bierhoff csapatmenedzser keserű szavait: „Mindenki mély gödörbe esett.”
Az Allgemeine Zeitung a Kickerhez hasonlóan a németek rossz szériáját emeli ki: „Nem ért véget az olasz átok – Balotelli búcsúztatta Jogi fiataljait az Eb-ről.” A tekintélyes napilap a Manchester City támadójának nem akármilyen két találatát fényezte, illetve Özil gólját elkésettnek titulálja.
A sport1.de szerint véget ért a német álom, „az olaszok Balotellije az elődöntőben búcsúztatta Németországot”. A sportoldal szerint az itáliaiak erős kezdése után a nationalelf már tehetetlen volt. -
#137 és sajnos a csúcson hagyta abba:S
megértem mert már amit elérhetett elért és igen megterhelő sportolni főleg úgy ha már nicns igazi motiváció,ráadásul még fiatal előtte az élet..viszont ezzel a német biatlonsportnak egy nagy érvágást is okozott mert nincs utód...Hnekel sajnos már rég nem a régi...:(
-
#136 Neunert énis láttam, ő tényleg nagy jó volt. -
#135 nyárit én leszarom..
engem csak a téli olimpia érdekel..sajnos ha a télisprtokat nézem ott is elég nagy válság van a németek terén..
biatlonba a férfi mezőnybe már rég elég közepes teljesítmény van(nicns új kiemelkedő tehetség)..a nőknél volt egy nagyon jó,iszonyú tehetséges fiatal és talán a sportág eggyik legnagyobb alakja Neuner aki visszavonult...pedig pár éve a németek a női mezőnybe olyannyira egyeduralkodók voltak, hogy sorra 3-as dobogók jöttek...
akkor sífutás szintén egy üres sport számukra..északi öszetettből is lecsúsztak, bár ott még van azért egy viszoynlag érem esélyes csapatuk...síugrás megint elég fapados számukra...
a bob és szánkó ahol még mindig mondhatni nagyon jók és hihetetlen eredméynesek tudnak lenni, midn férfi midn női mezőnybe..
Azért nem túl fényes ez a rész se a németekenk:( -
#134 lol olimpia
u23asok csatája:D:D:D
semmit nem érD:D:D: -
#133 Az olimpiát mindenki leszarja hogy 'majd két év múlva'?:D -
#132 de 08-ba ott voltunk a döntőbe és azért ott is egy igen szoros meccs volt a törökök ellen épphogy bejutottunk azért ott csak volt egy tartása a csapatnak.. -
#131 ezt a tapasztalat dolgot 2008 óta hallgatjukD::D:D
gyengék mentálisan ez van, megfelelő edző kell és megfelelő vezér,vezérek
akkor talán lesz egy döntő vhol -
Hunor88 #130 Nem volt annyira nagy tapasztalat. Ez majd a következő VB-n vagy EB-n fog megmutatkozni. Addig ki kell élvezni a németmentes döntőket :D Onnantól meg tényleg a csoda kell :) -
#129 találni kéne egy vezért vagy vkinek fel kéne nőni a feladathoz...de megitn maradt a "majd 2 év múlva nyerünk"...:S -
#128 gyengék lelkileg
ezek nem olyan nagy zsiványok mint a mattheusok vagy a többiek voltak
nincs vezére a csapatnak és nem is nagyon úgy tűnik, hogy lesz valaha:D:D:D
sajnos -
#127 Nem tudom leírni mit érzek..egyszerűen nem hiszem el, hogy megitn az volt mint 2 éve...
összeomlottak a teher alatt, kész erre nicns más szó...
akkor is és most is...
-
#126 kétperc még él a remény!!!! -
#125 hát ez lefőtt úgy néz ki:D:D:D
töketlen a csapat:D:D
olaszok megérdemelten jutnak a döntőbe -
#124 Lehozta Gomezt?? végre... -
#123 álmodj királylány kategória:D:D:D -
#122 vagy ez csak a terv része és 10 perc alatt vernek a digóknak 4-gyet!!! isten áldja hogy így legyen :D -
#121 hát igen:D:D:D
jó kérdés:D:D
kroost kirakja szélre:D:D:D:Dtiszta amatőr ez a fika evő edző:D:D:D -
#120 GOMEZ MI A FASZT CSINÁL A PÁLYÁN??? Reus mért nincs fent??? és Müller, Klose???? istenem -
#119 0:2
baj van:D:D:D:D -
#118 mié kroos kezd???reusnak kéne -
#117 először 2006ért, aztán 2008ért vágunk vissza.:D -
#116 igen éppen ezért lesz egy német-spanyol döntő:) -
Hunor88 #115 A történelem ismétli önmagát :) -
#114 alap:)
méltó bosszú lesz a 2006os elődöntő elvesztése miatt:)
-
#113 Még szép hogy megverjük, miért van kétséged:)
igazából én nem tartok ettől az olasz csapattól de még a spanyoltól se mert valószinű úgyis velük kell majd a döntőbe játszanunk, ha bejutunk szóval inkább úgy fogom fel, hogy egy visszavágó a 06-os elődöntőéert csak most mi elpicsázzuk a bundás csapatot:D
-
#112 Végre ide is betaláltam :D Van egy olyan érzésem , hogy megverjük az olaszokat:D -
#111 neuer-lahm-badstuber-hummels-boateng-schweini-khedira-podolski-özil-müller-gomez
podolski helyett schürlét, müller helyett pedig reust kezdetném -
#110 Ma nagy meccs lesz:D
nagy büdös 0-0:D -
tarko #109 Nem azt mondom, hogy a Bibliából kéne idézgetnie, de azért enyhén komikus, hogy egy német válogatott labdarúgó a saját nemzeti himnusza alatt a muszlim vallás szent könyvéből idézget.Szerintem...
Mondjuk azt sem értem miért van erre szüksége.Valami muszlimellenes dolog hangzik el abban a pár strófában? -
#108 mért?
kb mintha a bibliából idézgetne.
sztem az is gáz lenne.
az h ki milyen vallűású abba az országnak legalábbis az európai országok nem tesznek kikötést.
-
#107 a német válogatott a legkorrektebb a világon -
tarko #106 Azért azt tegyük hozzá, hogy már eleve Németországban szület a legtöbb ilyen játékos.És szerintem teljesen korrekt, ha ilyen Özilek meg Khedirák játszanak.Ennyivel tartoznak annak az országnak, ami befogadta őket.Mondjuk az, hogy Özil a német himnusz alatt a Koránból idézget magában már egy kicsit gáz.:D -
IXEMGabeo #105 én azért nem örülnék, ha a Magyar válogatott, totál cigányokból állna:D
Úgy illene, hogy a saját országodat, saját honban született alkossa, ne pedig vendégmunkás v bevándorló...1-2 elmegy, dehogy lassan tényleg tömegesen tűnnek fel a Török-Németek ez azért nem kóser...végeredményben, ha jól tolják a focit ezeknek úgyis mind1:) -
#104 nem gond ez nincs olyan türki akire azt mondanám h kár érte.
-
IXEMGabeo #103 Nationalelf gondja -
#102 puff neki frakfurt 4-el megy a hamburg ellen...
-
IXEMGabeo #101 ez nagyon lool:D
szegény Hertha:/ -
IXEMGabeo #100 szép volt Nationalelf