A Novell szerint a SUSE beelőzheti a Windows-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ami egy csomagkezelõ lenne, és kiválaszthatnád, hogy mit akarsz felrakni, és lennének commerial progik is.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"Ezzel egyben a stratégia is megváltozott, hiszen eddig hivatalosan nem a Windows felhasználók voltak a cég célpontjai - Mancusi-Ungaro elmondása szerint az SLED 10 megjelenésével az átállásra igyekeznek rábírni a vállalati ügyfeleket, hogy végre bekövetkezzen az évek óta jósolt nagyarányú térhódítás."
A cikkirót gondolom kicsit se zavarja az a tény, hogy a Linux nem hogy teret hódit (nagyarányban pláne nem), hanem folyamatosan veszti el a piacát... a Win meg jön föl mint a talajvíz
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
rofl, ennyit épp elég volt elolvasni a hírbõl. 😄 <#banplz>#banplz>
Egyébként szerintem az elsõ lépés az kéne, hogy legyen, hogy a közép és felsõoktatásban átállni és akkor olyan emberek jönnének ki a gimnáziumokból és az egyetemekrõl, akik nem ilyednek meg egy linux-tól. Nem értem miért kell az államnak pénzelni az MS-t...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én egyenlõre magamnak warezolom továbbra is a vindózt, de azért figyelem a linuxokat is.
Megveszik a játékot vagy letöltik, majd jöhet rögtön a patch keresés és a szórakozás, hogy miért nem indul el / bugzik / szaggat / nincs hangja stb. a gépén. Ha a linux ezt feledtetni tudná valamiféle csoda folytán, azonnal átállnának a pécés gamerlamerek.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Épp ezért nem fog igazán elterjedni, mivel az egyszerû (hozzánemértõ) felhasználót elriasztja a sok beállítási lehetõség, nameg a néha kissé fapados dolgok. Plusz az ilyen PC felhasználók leginkább játékra használják a gépet, és ebbõl nem nagyon vannak elársztva a linuxosok még. Ráadásul az ilyen felhasználók többsége még a Windows hûdenagyonfelhasználóbarát dolgait sem tudják kezelni.
Ott van még amásik dolog is: A Windows felhasználók túlnyomó többsége nem fogja magát lekorlátozni a SAJÁT gépén. Tehát mindenki rendszergazdai jogosultságokkal használja a gépét. Ebben az esetben a linux se ér szinte semmit. Miért? Mert így pont ugyanolyan "biztonságos", mint a Windows, csak max nincs rá annyi vírus MÉG.
Remélem nem írtam TÚL nagy hülyeségeket, de nekem ez a tapasztalatom.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Blackmail the Universe