288
-
arnold012 #288 Sziasztok léccives küldjetek gy crack linket köszi elöre -
kiscsavo96 #287 Helo backcaptain figyu sima hamachin nem lehet csatlakozni?? 1.00 ??
Meg egy kerdes.Az ijaszokat nem lehet felvinni a falakra? -
blackcaptain #286 Üdv Mindenkinek!
A #279-es hozzászólásomban szereplő 3 hamachi szerver most "újraindul"! A játék alap verziójával (1.00) történik a csatározás, hogy mindenki számára egyszerűbbé váljon, nincs kínlódás a verziószámokkal...
És akkor íme a 3 újjászületett szerver:
1.) Név: LotR: BFME2 01
2.) Név: LotR: BFME2 02
3.) Név: LotR: BFME2 03
Jelszóra nincs szükség a csatlakozáshoz.
Én mindig a legfrissebb hamachi-t használom, eddig tökéletesen bevált, nem volt gond a csatlakozásoknál. Bátran ajánlom mindenkinek!
Gyertek bátran, csatlakozzatok és játszunk! ;) -
kishandris #285 valaki nem tudná átküldeni a telepitött lécci mert a gépem virusnak nézte és letörölte
-
kishandris #284 sziasztok most az lenne a kérdésem hogy letöltöttem a játékot és nem találom a CD 1 filét ezt töltöttem le:The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2-RELOADED a www.isohunt.com-rol pls help.... -
zpp0663 #283 Hello all! Őhm, megszűnt volna a játék online hálózata? mert nem enged csatlakozni... Régen toltam, most tettem fel, és ezzel fogad:S -
#282 az 1.6-os peccsel meg 1.6-os creckel hamachiba akarnak rám csatlakozni, és azt irja ki hogy nem ugyan az a verzio, pedig ugyan az minden! vki? -
#281 lehet ez: ikonta jobb gomb, kompatibilitás- és jelöld ki a 2 rublikát -
#280 az 1-es megtelt, a 2-3 nem létezik -
blackcaptain #279 Üdv!
Aki szeretne multiba játszani:
Hamachi szerver:
Név: BFME2 TEAM 01
Jelszó: 12345
Név: BFME2 TEAM 02
Név: BFME2 TEAM 03
-
milu00 #278 ezen a linken hirdetik a játékot eredetibe, hogy nagy akció van rá, meg ilyesmi, szerintetek korrekt? vagy átvágás? szerintetek?
http://www.napiakciok.hu/korzo -
killermano2000 #277 valaki tud hozzá valami fasza csalást
-
lg911 #276 Hellor lenne egy kédésem/kérésem a játékkal kapcsolatba.Megvettem eredetibe fel is raktam régi gépemre, azon szépen ment meg mindent,azonban az a gép leégett :S , de a probléma nem ez, hanem vettem újabbat-sokkal nagyobbat , és ezen nem akar menni.Olyat csinál hogy mikor elindítom bejön a lotr-s kép és lefagy a game, pedig már próbáltam másik drivereket pls segítsetek! thx -
Andorix #275 Hello!Valaki megtudná mondani a LOTR:Battle For Middle Earth II telepítési kódját?(A simát)Sürgős lenne!Az E-mail-em:[email protected]
Kösz!!! -
tibiv11 #274 -
tibiv11 #273 -
tibiv11 #272 elore kossz....... -
tibiv11 #271 ha nem valtozik akkor vki segitsen hogy az utolso palyaban megkapjam a gyurut..... -
tibiv11 #270 hello ki tudja hogy hogy van ez a gyurus dolog a palya mindig ugyanazon a reszen van vagy folyamatoson valtozik???? -
menzaboy #269 hello kellene 1 kis help megvan a game eredeti
meg csináltam az online játékhoz az accountot
de amikor be akarok lépni ki dob azzal hogy nem jó a széria szám és próbáljak meg 1 másikat ez mit jelent? -
Kiswarga #268 Hali. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mivan olyankor ha megvettem eredetiben a játékot de azt írja indításnál, hogy minden CD/DVD emuláló progit takarítsak el a gépről.
Semmi olyan progi nincs a gépemen de folyamat emiatt nemtom elindítani. Elég idegesítő, hogy kiadtam X ezer Ft-ot egy játékra és el sem indul... -
Gerike1975 #267 Sziasztok!Megvan nekem a GYU2 és a kiegészítő is,de a kieggel viszont NEM tudok játszani Hamachin keresztül!!!!! Mindig megváltozik a játék verziószáma.ahányszor belépek!Ezt,hogy lehet kiküszöbölni?Előreis köszike.Lécci segítsetek!!! :) -
wolfdavid #266 Császtok nem tom miert de a jatek mindig 3 és fél perc mulva kiirja h campecc nekem ha hadjaratba vok vagy csak siman csetepaten.Kerestem hozza cracket h ujrateszem de semmi akarhogy csinalom mindig kihalod.Lécci segitsen vki -
#265 Elég furcsán tetted fel a kérdéstXD
am ha kérdezed akkor a válasz:
ha a commandpointot felteszed 2X-vagy tovább akkor már többen lehettek a pályán szval nagyobb sereged lehet.(de ehhez több farmot kell majd építened) -
#264 csáo all,azt szeretnéd kéredezni van-e hozzá valami olyan mód,amivel mondjuk nemcsak egy bizonyos hadsereget lehet csinálni,hanem kb egy 10000-set? -
#263 261-es hozzászólás:
Azért mert nem jó a cracked... szerezzél egy normális cracket hozzá.
262-es hozzászolás:
Töröld az előző regedet...
Vagy pedig kérjél az EA-tól egy új kódot.. és add be neki a régi kódodat, bár úgy tudom csak akkor adnak új kódot ha amit megvettél játékot már annak is rossz volt a cd kulcsa, de egy próbát megér. -
Krausz #262 Sziasztok.Új vagyok itt és kérlek segítsetek rajtam.Egyszer már feltettem az eredeti játékot és multyplayerben nyomtam.De most újre felraktam és nem tudok újra regisztrálni=(=( mer azt írja hogy az a CD kód már használt PLZ segítesetek
msn:[email protected] -
kdenes16 #261 hello!
lenne egy furcsa kérésem. nekem megvan a lord of the rings the battle for middle earth 2, amikor belépek hadjáratba vagy sima pályába 5 perc után magától kiírja hogy meghaltam és vége a játéknak. valaki nem tudja hogy miért??? -
szenes #260 Hello!
Ha szeretnétek hamchin jáccani keressétek fel a honlapunkat:
lotr_bfme.extra.hu
-
Telcontar999 #259 [email protected] az msn címem itt elérhet az aki szeretne játszani:) -
Telcontar999 #258 Hello! Valaki nem szeretne hamachin keresztül lord of the ring battle for the middle eart 2-zni vagy a kiegével??? -
Tensor2 #257 nem mert kérni fogja a pachet és ha letöltöd többet nem indúl el a játékod csak eredeti dvd-vel:) -
hadess #256
nem eredeti the lord of the ring battle for the middle eart 2 lehet onlineba játszani???
ebben kéne a segitség
-
hadess #255 nem eredeti the lord of the ring battle for the middle eart 2 lehet onlineba játszani ebben kéne a segitség -
#254 Max 8 an
-
#253 Meg tudnáok mondani h. multiplayerben hányan lehet 1×re tolni? 8 esetleg 10? -
evil 007 #252 csátok van 1 problemem neten szeretnék játszani regelnék a EA izén amit bead aztán a végén a kulcsot nem fogadja elnos nekem kéne egy kulcs amit elfogad segítséget előre is köszönöm (emailom [email protected]) -
pako00 #251 Csá ezt a pc-és játékot honnan szedtétek le????? -
gyuri00 #250 én is újra felttetem a gamét higy kijött a kiegészítő agyin zsír lett:)
valki nem kar neten játszani mert még úgy sose próbáltam???????
-
#249 HA 1.06 ot használtok oda nem elég a pach +hozzá a crack amugy add meg léci a hamachis szoba nevét ahol jacotok beszálnék én is