288
  • arnold012
    Sziasztok léccives küldjetek gy crack linket köszi elöre
  • kiscsavo96
    Helo backcaptain figyu sima hamachin nem lehet csatlakozni?? 1.00 ??

Meg egy kerdes.Az ijaszokat nem lehet felvinni a falakra?
  • blackcaptain
    Üdv Mindenkinek!

A #279-es hozzászólásomban szereplő 3 hamachi szerver most "újraindul"! A játék alap verziójával (1.00) történik a csatározás, hogy mindenki számára egyszerűbbé váljon, nincs kínlódás a verziószámokkal...

És akkor íme a 3 újjászületett szerver:

1.) Név: LotR: BFME2 01
    2.) Név: LotR: BFME2 02
    3.) Név: LotR: BFME2 03

Jelszóra nincs szükség a csatlakozáshoz.
    Én mindig a legfrissebb hamachi-t használom, eddig tökéletesen bevált, nem volt gond a csatlakozásoknál. Bátran ajánlom mindenkinek!

Gyertek bátran, csatlakozzatok és játszunk! ;)
  • kishandris
    valaki nem tudná átküldeni a telepitött lécci mert a gépem virusnak nézte és letörölte
  • kishandris
    sziasztok most az lenne a kérdésem hogy letöltöttem a játékot és nem találom a CD 1 filét ezt töltöttem le:The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2-RELOADED a www.isohunt.com-rol pls help....
  • zpp0663
    Hello all! Őhm, megszűnt volna a játék online hálózata? mert nem enged csatlakozni... Régen toltam, most tettem fel, és ezzel fogad:S
  • darki81
    az 1.6-os peccsel meg 1.6-os creckel hamachiba akarnak rám csatlakozni, és azt irja ki hogy nem ugyan az a verzio, pedig ugyan az minden! vki?
  • darki81
    lehet ez: ikonta jobb gomb, kompatibilitás- és jelöld ki a 2 rublikát
  • darki81
    az 1-es megtelt, a 2-3 nem létezik
  • blackcaptain
    Üdv!

Aki szeretne multiba játszani:

Hamachi szerver:

Név: BFME2 TEAM 01
    Jelszó: 12345

Név: BFME2 TEAM 02

Név: BFME2 TEAM 03

• milu00
    ezen a linken hirdetik a játékot eredetibe, hogy nagy akció van rá, meg ilyesmi, szerintetek korrekt? vagy átvágás? szerintetek?
    http://www.napiakciok.hu/korzo
  • killermano2000
    valaki tud hozzá valami fasza csalást
  • lg911
    Hellor lenne egy kédésem/kérésem a játékkal kapcsolatba.Megvettem eredetibe fel is raktam régi gépemre, azon szépen ment meg mindent,azonban az a gép leégett :S , de a probléma nem ez, hanem vettem újabbat-sokkal nagyobbat , és ezen nem akar menni.Olyat csinál hogy mikor elindítom bejön a lotr-s kép és lefagy a game, pedig már próbáltam másik drivereket pls segítsetek! thx
  • Andorix
    Hello!Valaki megtudná mondani a LOTR:Battle For Middle Earth II telepítési kódját?(A simát)Sürgős lenne!Az E-mail-em:[email protected]
    Kösz!!!
  • tibiv11
  • tibiv11
  • tibiv11
    elore kossz.......
  • tibiv11
    ha nem valtozik akkor vki segitsen hogy az utolso palyaban megkapjam a gyurut.....
  • tibiv11
    hello ki tudja hogy hogy van ez a gyurus dolog a palya mindig ugyanazon a reszen van vagy folyamatoson valtozik????
  • menzaboy
    hello kellene 1 kis help megvan a game eredeti
    meg csináltam az online játékhoz az accountot
    de amikor be akarok lépni ki dob azzal hogy nem jó a széria szám és próbáljak meg 1 másikat ez mit jelent?
  • Kiswarga
    Hali. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mivan olyankor ha megvettem eredetiben a játékot de azt írja indításnál, hogy minden CD/DVD emuláló progit takarítsak el a gépről.

Semmi olyan progi nincs a gépemen de folyamat emiatt nemtom elindítani. Elég idegesítő, hogy kiadtam X ezer Ft-ot egy játékra és el sem indul...
  • Gerike1975
    Sziasztok!Megvan nekem a GYU2 és a kiegészítő is,de a kieggel viszont NEM tudok játszani Hamachin keresztül!!!!! Mindig megváltozik a játék verziószáma.ahányszor belépek!Ezt,hogy lehet kiküszöbölni?Előreis köszike.Lécci segítsetek!!! :)
  • wolfdavid
    Császtok nem tom miert de a jatek mindig 3 és fél perc mulva kiirja h campecc nekem ha hadjaratba vok vagy csak siman csetepaten.Kerestem hozza cracket h ujrateszem de semmi akarhogy csinalom mindig kihalod.Lécci segitsen vki
  • Peti0011
    Elég furcsán tetted fel a kérdéstXD
    am ha kérdezed akkor a válasz:
    ha a commandpointot felteszed 2X-vagy tovább akkor már többen lehettek a pályán szval nagyobb sereged lehet.(de ehhez több farmot kell majd építened)
  • mckexi
    csáo all,azt szeretnéd kéredezni van-e hozzá valami olyan mód,amivel mondjuk nemcsak egy bizonyos hadsereget lehet csinálni,hanem kb egy 10000-set?
  • Peti0011
    261-es hozzászólás:
    Azért mert nem jó a cracked... szerezzél egy normális cracket hozzá.

262-es hozzászolás:
    Töröld az előző regedet...
    Vagy pedig kérjél az EA-tól egy új kódot.. és add be neki a régi kódodat, bár úgy tudom csak akkor adnak új kódot ha amit megvettél játékot már annak is rossz volt a cd kulcsa, de egy próbát megér.
  • Krausz
    Sziasztok.Új vagyok itt és kérlek segítsetek rajtam.Egyszer már feltettem az eredeti játékot és multyplayerben nyomtam.De most újre felraktam és nem tudok újra regisztrálni=(=( mer azt írja hogy az a CD kód már használt PLZ segítesetek
    msn:[email protected]
  • kdenes16
    hello!
    lenne egy furcsa kérésem. nekem megvan a lord of the rings the battle for middle earth 2, amikor belépek hadjáratba vagy sima pályába 5 perc után magától kiírja hogy meghaltam és vége a játéknak. valaki nem tudja hogy miért???
  • szenes
    Hello!
    Ha szeretnétek hamchin jáccani keressétek fel a honlapunkat:
    lotr_bfme.extra.hu
  • Telcontar999
    [email protected] az msn címem itt elérhet az aki szeretne játszani:)
  • Telcontar999
    Hello! Valaki nem szeretne hamachin keresztül lord of the ring battle for the middle eart 2-zni vagy a kiegével???
  • Tensor2
    nem mert kérni fogja a pachet és ha letöltöd többet nem indúl el a játékod csak eredeti dvd-vel:)
  • hadess

nem eredeti the lord of the ring battle for the middle eart 2 lehet onlineba játszani???
    ebben kéne a segitség
  • hadess
    nem eredeti the lord of the ring battle for the middle eart 2 lehet onlineba játszani ebben kéne a segitség
  • Peti0011
    Max 8 an
  • atenza
    Meg tudnáok mondani h. multiplayerben hányan lehet 1×re tolni? 8 esetleg 10?
  • evil 007
    csátok van 1 problemem neten szeretnék játszani regelnék a EA izén amit bead aztán a végén a kulcsot nem fogadja elnos nekem kéne egy kulcs amit elfogad segítséget előre is köszönöm (emailom [email protected])
  • pako00
    Csá ezt a pc-és játékot honnan szedtétek le?????
  • gyuri00
    én is újra felttetem a gamét higy kijött a kiegészítő agyin zsír lett:)
    valki nem kar neten játszani mert még úgy sose próbáltam???????
  • Peti0011
    HA 1.06 ot használtok oda nem elég a pach +hozzá a crack amugy add meg léci a hamachis szoba nevét ahol jacotok beszálnék én is