Robbie Williams

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rock DJ-t akarok!!!!!! akinke megvan pls help😄
amugy hali all
grizzly21
a man for all seasons nincs meg valakinek?

jaja<#nyes>

She's the One jó száma <#eljen>

Én nekem nincsen semmi bajom vele, sztem jó számai vannak.De inkább a régi számai jönnek be nekem.Pl.:Feel, Eternity, Angel...De a Take that se semmi

Amúgy meg tud hangszeren...gitározik

zakika
tekdetet ismertem, de nem nagyon szerettem (ugribugralos kis csavok, de robbie azert kitunt kozulul). most szivesebben meghalgatnam 😊 meg orultem is, hogy szetestek, vegre nem latom tobbe oket az MTVn... utana mindjart kijott egy rakas nyavajgos album a volt tagoktol, robbie vart es amikor elult a tekdet utani laz kirukkol egy relativ jo lemezzel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

akkor még nem nagyon ismertem,
a I've Been Expecting You albumra gondoltam, asszem ezt volt a második Robbie Williams néven
nagyon király cd, ajánlom mindenkinek <#eljen>

REALista
Bobo minden topic-ban játsza az agyád!Kurvára ért mindenhez!!!<#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zakika
tekdet?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Rózsalány
én kedveltem õt, fõleg mert jókis pasi, meg szerettem a számai többségét is, de ez az új albuma, úgy ahogy van nagyon nem jön be. tényleg kár, hogy nem maradt meg a régi vonalon és elõjött ezzel a nemtommijen zenével.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Sephi
aj dzsaszt van a fiiilll riiill laaavvv!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

annyit látsz belõle ami most mutat a viva,
régen voltak jó számai, az persze sajnálatos hogy nem azon a vonalon ment tovább

😄 hány topicot akarsz még ezzel a "nem zene" hülyeségeddel teleoffolni, most õszintén?

B0B0
Nem tud zenét írni, nem tud komponálni, nem tud semmilyen hangszeren játszani, rengeteg régi zenét koppint (némelyiket be sem vallja), azonkívül baromi sokra tartja magát. Messze van õ a zenész kijelentéstõl. Na de ennyi. Mondom, nem akarom feketíteni a topicot! Jó témacseréléseket! Bye!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

attólmég nemkell minden másban is egyetértenünk 😛

jókis hangulfeldobó zene:
robbie williams - rock dj (jason nevins club mix

Taranov
Ha nem ecseteled, akkor pls ne is fejtsd ki a véleményed. Így csak sima lehurrogásnak tûnik. Persze nem akarok flamelni, végtére is Bayern drukkerek vagyunk 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Super Mario
Van egy-két nagyon eltalált száma, meg van hangja, de nem vagyok az az õrült nagy rajongó. Meg az 1995-1996-os évét alaposan megcsinálta magának.

https://supermario4ever.wordpress.com

Nekem a Feel jön be. Sztem eltalálták.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

B0B0
rohadtul nem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nem ecsetelem, végtére is ez egy rajongói topic, csak tudatni akartam, hogy van aki nem szereti

Atkamon
Miért?

Na õ azon kevés pop énekesek közé tartozik, akit szívesen meghallgatok bármikor!

0ppika
Talán nem tetszett a We will rock you? <#gonosz3>

http://epica.nl

B0B0
Szégyen a csávó...

I've Been Expecting You albumát szerettem <#eljen>
mert talán nem volt annyira pop mint a mostani tv slágerek

utána még egy száma tetszett valamennyire: Let Love Be Your Energy

RW rajongói topic!

NFS: MW!!!