27
Robbie Williams
-
pukihontasz #27 Rock DJ-t akarok!!!!!! akinke megvan pls help:D
amugy hali all -
#26 a man for all seasons nincs meg valakinek? -
Aleika232 #25 jaja -
blackgamer #24 She's the One jó száma -
Aleika232 #23 Én nekem nincsen semmi bajom vele, sztem jó számai vannak.De inkább a régi számai jönnek be nekem.Pl.:Feel, Eternity, Angel...De a Take that se semmi -
Aleika232 #22 Amúgy meg tud hangszeren...gitározik -
#21 tekdetet ismertem, de nem nagyon szerettem (ugribugralos kis csavok, de robbie azert kitunt kozulul). most szivesebben meghalgatnam :) meg orultem is, hogy szetestek, vegre nem latom tobbe oket az MTVn... utana mindjart kijott egy rakas nyavajgos album a volt tagoktol, robbie vart es amikor elult a tekdet utani laz kirukkol egy relativ jo lemezzel -
blackgamer #20 akkor még nem nagyon ismertem,
a I've Been Expecting You albumra gondoltam, asszem ezt volt a második Robbie Williams néven
nagyon király cd, ajánlom mindenkinek
-
#19 Bobo minden topic-ban játsza az agyád!Kurvára ért mindenhez!!! -
#18 tekdet? -
#17 én kedveltem őt, főleg mert jókis pasi, meg szerettem a számai többségét is, de ez az új albuma, úgy ahogy van nagyon nem jön be. tényleg kár, hogy nem maradt meg a régi vonalon és előjött ezzel a nemtommijen zenével. -
#16 aj dzsaszt van a fiiilll riiill laaavvv!!! -
blackgamer #15 annyit látsz belőle ami most mutat a viva,
régen voltak jó számai, az persze sajnálatos hogy nem azon a vonalon ment tovább -
OPM #14 :D hány topicot akarsz még ezzel a "nem zene" hülyeségeddel teleoffolni, most őszintén? -
#13 Nem tud zenét írni, nem tud komponálni, nem tud semmilyen hangszeren játszani, rengeteg régi zenét koppint (némelyiket be sem vallja), azonkívül baromi sokra tartja magát. Messze van ő a zenész kijelentéstől. Na de ennyi. Mondom, nem akarom feketíteni a topicot! Jó témacseréléseket! Bye! -
OPM #12 attólmég nemkell minden másban is egyetértenünk :P
jókis hangulfeldobó zene:
robbie williams - rock dj (jason nevins club mix -
#11 Ha nem ecseteled, akkor pls ne is fejtsd ki a véleményed. Így csak sima lehurrogásnak tűnik. Persze nem akarok flamelni, végtére is Bayern drukkerek vagyunk :) -
#10 Van egy-két nagyon eltalált száma, meg van hangja, de nem vagyok az az őrült nagy rajongó. Meg az 1995-1996-os évét alaposan megcsinálta magának. -
BenceYCE #9 Nekem a Feel jön be. Sztem eltalálták. -
#8 rohadtul nem -
#7 Nem ecsetelem, végtére is ez egy rajongói topic, csak tudatni akartam, hogy van aki nem szereti -
#6 Miért? -
OPM #5 Na ő azon kevés pop énekesek közé tartozik, akit szívesen meghallgatok bármikor! -
#4 Talán nem tetszett a We will rock you?
[nekem se] -
#3 Szégyen a csávó... -
blackgamer #2 I've Been Expecting You albumát szerettem
mert talán nem volt annyira pop mint a mostani tv slágerek
utána még egy száma tetszett valamennyire: Let Love Be Your Energy -
smkiscsavo #1 RW rajongói topic!