42
  • BlackRose
    ...és ha most kapnál egyet akkor törhetetlenül kijelentenéd, hogy nem kell, és visszautasítanád...

Alapjában ez egy gép amely meghatározott dolgokra megfelelő lesz, persze nem fogja mindenki a zsebében vagy a táskájában hordani, de van akinek jó lesz. Nekem pl. nem hiszem, hogy szükségem lenne rá, jelenleg, de azért halott dolognak nem nevezném. Különben a PDA-k egésszen jól működnek, én évek óta használom nem is keveset, és van amikor 2 napot is elmegy az aksi, mert a PDA az nem azért van, hogy filmet nézzenek rajta, nem is azért, hogy zenét hallgasunk (habár erre mind képes), hanem, hogy segítsen a munkánk megszervezésében, és a feledékenységünket csökkentse. Az pedig más dolog, hogy még nem csináltak egy olyan mondjuk AMD64 kompatibilis 8GB RAM és 1TB tárhelyes 1920x1200 felbontású csili-vili gépet amely 50gr sulyú 6 x 10 x 0.5 cm nagyságú és 6 hónapig bírja az aksi, hogy az egyébként csak idővesztegető úgynevezett szórakozásra vágyó kisgyerekek is meglegyenek elégedve... na de majd a hidrogén cellás energiaforrások talán ezt is megoldják és aztán semmi akadálya az ünneplésnek ;)
  • Godefroy
    Halott dolog.
    PDA-knál is a legnagyobb gond, hogy nem bírják az aksik, erre itt van egy nagyobb többet zabáló eszköz ami ráadásul el se fér a zsebedben.
    Szerintem semmi értelme.
    Hordozhatósága nulla.