Vin Diesel ismét Riddick bőrében?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is nagyon tetszet mind a 2 része remélem ugyan ilyen jó leszesz a töbi része
Vin Diesel a Király<#eljen>#eljen>
Vin Diesel a Király<#eljen>#eljen>
Én imádom a nem gyagyi beállású akciókat. Nekem mindkettõ része nagyon tetszett.
Minél több folytatása van ilyen storikkal nincs akadálya akár a moziban való megnézésének. De egyet leszögezek, a Doom féle filmekre nincs értelme jegyet venni. Pedig elmentem volna ha bejött volna.
Minél több folytatása van ilyen storikkal nincs akadálya akár a moziban való megnézésének. De egyet leszögezek, a Doom féle filmekre nincs értelme jegyet venni. Pedig elmentem volna ha bejött volna.
Hitman Hannibal Riddick nagyon állat.És szerintem jó hogy Vind Diesel lesz Hitman
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Vin Diesel a KIRÁLY!:d
én is várom a pitch black folytatást ha lesz 😊)) elsõ rész nagyon bejöt. második szerintem is kicsit tulzott volt...de nem volt rosz 😄 HITMAN természetesen megfogom nézni moziban . jöhhhhetne már 😊
Xsatlakozom az elottem szolokhoz en is szeretem a Vin Dieseles filmeket.
Egyszeru Dal
Szeretem a Vin Diesel-es filmeket.
Jó is lenne egy folytatás! És ezért tuti elmennék a moziba és nem letölteném.<#hehe>#hehe>
Jó is lenne egy folytatás! És ezért tuti elmennék a moziba és nem letölteném.<#hehe>#hehe>
Nekem a pitch black bejott, a masodik inkabb egy eltulzott, kicsit tiniknek valo "meno csavo" stilus.
szerintem tuti lesz a Riddick folytatása én várom
és a Hitman sem lesz rossz mindenkinek más az
izlése
és a Hitman sem lesz rossz mindenkinek más az
izlése
Sztem pocsék lesz a Hitman, de azért természetesen megnézem😊
Jason Statham-al sokkal jobb lenne...😞
Jason Statham-al sokkal jobb lenne...😞
ezt örömmel olvastam...hajrá -.-
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Remélem is, hogy lesz folyt. köv a Pitch Black és Chronicles of Riddick ügyben.
Jól áll Dieselnek ez a magányos szuperhõs figura, kicsit olyan Terminator feeling, de én bírom.
Szerintem a Hitman sem lesz vakvágány... bár "Szállító" szájíze lesz a dolognak az biztos.
Jól áll Dieselnek ez a magányos szuperhõs figura, kicsit olyan Terminator feeling, de én bírom.
Szerintem a Hitman sem lesz vakvágány... bár "Szállító" szájíze lesz a dolognak az biztos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.