13
  • user1991
    Nekem is nagyon tetszet mind a 2 része remélem ugyan ilyen jó leszesz a töbi része

Vin Diesel a Király
  • fawcet
    Én imádom a nem gyagyi beállású akciókat. Nekem mindkettő része nagyon tetszett.
    Minél több folytatása van ilyen storikkal nincs akadálya akár a moziban való megnézésének. De egyet leszögezek, a Doom féle filmekre nincs értelme jegyet venni. Pedig elmentem volna ha bejött volna.
  • Tower Guard
    Hitman Hannibal Riddick nagyon állat.És szerintem jó hogy Vind Diesel lesz Hitman
  • Riddick
    Vin Diesel a KIRÁLY!:d
  • pasy01
    én is várom a pitch black folytatást ha lesz :))) első rész nagyon bejöt. második szerintem is kicsit tulzott volt...de nem volt rosz :D HITMAN természetesen megfogom nézni moziban . jöhhhhetne már :)
  • loga
    Xsatlakozom az elottem szolokhoz en is szeretem a Vin Dieseles filmeket.
  • UnknownAsshole
    Szeretem a Vin Diesel-es filmeket.
    Jó is lenne egy folytatás! És ezért tuti elmennék a moziba és nem letölteném.
  • rigidus
    Nekem a pitch black bejott, a masodik inkabb egy eltulzott, kicsit tiniknek valo "meno csavo" stilus.
  • gyugyo7
    szerintem tuti lesz a Riddick folytatása én várom
    és a Hitman sem lesz rossz mindenkinek más az
    izlése
  • Rage47
    Sztem pocsék lesz a Hitman, de azért természetesen megnézem:)
    Jason Statham-al sokkal jobb lenne...:(
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt örömmel olvastam...hajrá -.-
  • Atomreaktor
    Hannibál nem lenne rossz.
  • Tinman #1
    Remélem is, hogy lesz folyt. köv a Pitch Black és Chronicles of Riddick ügyben.
    Jól áll Dieselnek ez a magányos szuperhős figura, kicsit olyan Terminator feeling, de én bírom.
    Szerintem a Hitman sem lesz vakvágány... bár "Szállító" szájíze lesz a dolognak az biztos.