13
-
user1991 #13 Nekem is nagyon tetszet mind a 2 része remélem ugyan ilyen jó leszesz a töbi része
Vin Diesel a Király -
fawcet #12 Én imádom a nem gyagyi beállású akciókat. Nekem mindkettő része nagyon tetszett.
Minél több folytatása van ilyen storikkal nincs akadálya akár a moziban való megnézésének. De egyet leszögezek, a Doom féle filmekre nincs értelme jegyet venni. Pedig elmentem volna ha bejött volna. -
#11 Hitman Hannibal Riddick nagyon állat.És szerintem jó hogy Vind Diesel lesz Hitman -
Riddick #10 Vin Diesel a KIRÁLY!:d
-
pasy01 #9 én is várom a pitch black folytatást ha lesz :))) első rész nagyon bejöt. második szerintem is kicsit tulzott volt...de nem volt rosz :D HITMAN természetesen megfogom nézni moziban . jöhhhhetne már :) -
loga #8 Xsatlakozom az elottem szolokhoz en is szeretem a Vin Dieseles filmeket. -
#7 Szeretem a Vin Diesel-es filmeket.
Jó is lenne egy folytatás! És ezért tuti elmennék a moziba és nem letölteném. -
#6 Nekem a pitch black bejott, a masodik inkabb egy eltulzott, kicsit tiniknek valo "meno csavo" stilus. -
gyugyo7 #5 szerintem tuti lesz a Riddick folytatása én várom
és a Hitman sem lesz rossz mindenkinek más az
izlése -
#4 Sztem pocsék lesz a Hitman, de azért természetesen megnézem:)
Jason Statham-al sokkal jobb lenne...:( -
#3 ezt örömmel olvastam...hajrá -.- -
#2 Hannibál nem lenne rossz. -
#1 Remélem is, hogy lesz folyt. köv a Pitch Black és Chronicles of Riddick ügyben.
Jól áll Dieselnek ez a magányos szuperhős figura, kicsit olyan Terminator feeling, de én bírom.
Szerintem a Hitman sem lesz vakvágány... bár "Szállító" szájíze lesz a dolognak az biztos.