32
-
bakterrier #32 mondjuk nekem az néha nem működik rendesen -
#31 Minek IE ikon az Asztalra? Ha véletlenül Firefox alatt nem működő weboldallal találkozik az ember, max 2 kattintás megnyitni ugyanazt IE-ben (lásd pl IE Tab vagy a jó öreg IE View kiterjesztés)... -
#30 Mondjuk ezt már gyakorlatilag minden böngésző így csinálja, pl az Operának is komoly bevételei vannak a keresődobozból. -
bakterrier #29 az tetszik a legjobban, hogy ha arra a kis G betű melletti lefele nyílra kattintok, akkor akár kereshetek másban is, nem csak a google-ban, szimpatikus, hogy nincs bedrótozva -
bakterrier #28 mondjuk ez igazából a neptun hibája
de ettől gondolom nem lesz senki boldogabb
én tök ideg vagyok, ha egy internetes oldal böngésző, sőt oprendszerfüggő...
mondjuk aki kitalálta az activex-et weboldalakra, azt lelövetném:D -
bakterrier #27 nem vesztettél semmit:D -
MC Stich #26 Nekem is ugyan ez volt a balyom Lazarus és még a képeket se tudta megjeleníteni pedig volt hozzá bővítés ! !
-
norti #25 amióta a T-hatalomé a freemail, azóta tökmindegy hol nézed mindenhol szar néha, ha nem az esetek többségében... amikor még c3-as volt, na akkor még én is használtam, most már csak átirányítva van, legalább a spam szűrője kiszed előre pár dolgot, na meg a t-online hírlevelek se jönnek tovább róla :DDDDD -
Shadow_THH #24 nos én 100% firefoxos vagyok de azért az ie ikon is ott figyel az asztalomon. Vannak java scriptek amik egyszerüen nem működnek ff alatt illetve néha a freemail-lel is gondjai vannak a rkának. Zavaró az is, hogy más böngészőkben máshogy jelenik meg egy oldal. Persze ez az egy-két dolog künnyedén elnézhető, firefox a király -
whitehawk #23 Nekem BMFen a neptun.NET (igen, az új már .NET-et használ... jobb ugyan nem lett..) tökéletesen megy firefox alatt. Ki is van irva az oldalra, hogy firefox támogatott browser. Szóval hivatalos is. Jeee... És az is jó, hogy mindenféle OSre van, mindenhol ugyanúgy működik. -
norti #22 Tudtommal a neptun még mindig citrix klienst használ, talán nem a firefox hanem annak a készítőinél kellene reklamálni, miért nem működik firefox alatt. Annyira azért nem nagy az a bme, hogy emiatt le lehessen írni egy böngészőt. Ezen kívül például milyen "hivatalos" ügyet nem bírsz elintézni alatt? Nekem az összes javascriptes/javas banki oldal megy amit használok, nem beszélve az újabb AJAX oldalakról. -
#21 Szép dolog a Firefox, de a Neptun (BME) nem megy alatta és szinte semmilyen hivatalos ügyintézés. -
#20 Én is kétkedve töltöttem le, amikor megjelent az 1.0-ás verzió, azóta mást csak nagyon ritkán használok... szerintem próbáld ki mégegyszer, a kiterjesztésekkel, témákkal.. csodákat lehet kihozni belőle! -
strogg #19 jaja.Ettől csak mégjobb lehet a firefox.
Örülök, hogy megállnak a saját lábukon, ez jó hír. -
#18 Opera val nekem személyesen volt elég gondom webszerkesztés szempontjából.
Számomra ez hozta a legváratlanabb hibákat.
Abszolút pozicionálásnál volt olyan, hogy egyszerüen nem is mutatta a tartalmat. -
#17 firefox nem rossz, de nem vagyok oda érte. Nálam az Opera jobban működik, jobban kézre áll, jobban tudom használni. De majd ha megjelent a fullos IE7, kifogom próbálni. A beta nem ment fel, bizonyos okok miatt... :DDDD -
Csuki101 #16 MC Stich: te tudod miről beszélsz? -
#15 "Az IE úgy ahogy van szar, szerintem."
Én meg nem szeretem a rántott zöldbabot. A kétt megjegyzés azonos súlyú. -
#14 Át akartam térni firefoxra, egy darabig rendesen működött. De egy idő után nem tudtam az SGre bejelentkezni, valszeg a cookiekkal van vlmi gebasz -
#13 Az IE úgy ahogy van szar, szerintem. -
#12 "Nekünk is Firefox volt de letöröltem a picsába olyan szar volt"
Kedves MC Stich, milyen okokból kifolyólag? Tudsz erre konkrét példát mondani?
"az expoler sokkal jobb szerintem."
* Nem kezeli rendesen a webes szabványokat
* Van benne néhány befoltozatlan lyuk
* A PNG átlátszósággal is gondjai vannak
Nem azt mondom, hogy a Firefox, vagy az Opera tökéletes lenne, de azért az IE-nek is fejlődnie kéne (remélem az IE7 már csomó hibát orvosolni fog). -
Szefmester #11 Aki nem tudja használni... kiegészítésekkel próbáltad? -
MC Stich #10 Nekünk is Firefox volt de letöröltem a picsába olyan szar volt az expoler sokkal jobb szerintem.
-
Shadow_THH #9 mégegy ok amiért szeretni kell a tűzrókát ^^
örülök hogy kapnak érte pénzt, így nem fáj a szívem amikor nem tudok rámenni a donation gombra, hiszen tudom, hogy amúgy sem halnak éhen :) -
#8 Hát itt már bemutatkozott a flame kolléga!
http://www.sg.hu/cikkek/43190/nehez_kezelni_a_programozokat -
#7 "A zsé nagy részét mégis a spyware-terjesztőktől és spammerektől kapják..."
Kedves szombi, ezt valamivel alá is tudod támasztani? Mert ez így csak üres flame.
A cikkre reflektálva: egy alapítvány készít egy webböngészőt. Ingyen (nem kell érte fizetned). A felhasználóktól ezért nem kérnek pénzt. A böngésző jobb felső sarkában található keresőből - hála a Google nevű cégnek - bevételben részesűlnek (amiből a fejlesztők profitálnak). Ebből a felhasználóknak semmi kára nincsen. Hol a gond? -
szombi #6 A zsé nagy részét mégis a spyware-terjesztőktől és spammerektől kapják... -
SymbioC #5 Ezzel nagyon egyetértek! Ott a pont. -
echo #4 Jó tudni, hogy kapnak zs-t a kis ablakért, akkor többet keresek majd ott :) -
#3 -
mrgregory #2 Igazuk van, így kell keresni! Nem az átlagfelhasználót lehúzni. Hajrá -
rgranc #1 Kúúúúl! Ha tényleg komoly összegeket is tudnának fordítani a fejlesztésre (eddig alig néhány full-time fejlesztő volt, ha jól tudom), egyre komolyabban kell vennünk az elképzelést, hogy akár az IE-t is lenyomhatja a Firefox pár éven belül...