1051
BFC Siófok
-
#971 3 pont ennyi.
kurvára nem változott semmi.nem emelek ki senkit,de hihetetlen amit Kozmor művel...az utóbbi 2 meccsen ért összesen 2x labdába,azok után is begörcsölt. mindegy sok rosszat el lehetne mondani megint
tüntetőlegesen át is helyeztem ma a székhelyem a tribünre:D -
Zséé #970 Jajám. Jól megcsinálták. -
#969 még a szeme se áll jól:D
mostanában vettem csak észre milyen komoly lett a hivatalos oldal:o
-
Zséé #968 Jah azt énis megnéztem :D
Remélem Homot nem keverik bele.
Ez meg nb1.hu fórumán volt róla (Máthé Gábor) :DDDDdd
-
#967 a nyírágyházi illető Máthé Gábor,iwiw képein együtt pózol Lipcseivel és Homoval különböző diszkós képeken... -
Zséé #966 Hát nem...
Sztem kapásból felbontják a kölcsönszerződését. Hadd legyen az MTK gondja :P -
#965 aztmondom érte nem is kár -
Zséé #964 nb1.hu szerint L. Roland. Reméljük ő lesz és nem a Homo vagy a Lali. -
Zséé #963 Azz bajj. Mindegyikből ki tudnám nézni, és mindegyikér kár lenne... -
#962 Homo vagy Lali lesz az...
mondjuk Eugene a ligakupa meccs elött,úgy kószált kint a stadionnál kapucnival a fején hogy 10 ből 9 ember aztmondja rá díler nem pedig focista -
#961 iwiw üzenőfal
"Sajnos a Kékfényben is benne volt Lali! De remélem hogy tényleg csak rémhír!"
(nem én,hanem a Hege:D) -
Zséé #960 Hát nemhiszem hogy fogyasztották, mert lebuktak volna az orvosi vizsgálaton. Holnap sztem kiderül minden. -
#959 jah drog
Homo a nagy flörtös... -
#958 és mit csináltak? -
Zséé #957 Első osztályú labdarúgókat fogtak el a Hajdú-Bihar megyei rendőrök, jelentette az MTV Kékfény című műsora. A műsorban megszólaló Garamvölgyi László rendőrszóvivő megerősítette a történetet, mint mondta, "néhányan már nem lépnek pályára a szerdai rangadón".
- Korábban két személyt vettek őrizetbe az ügyben � mondta Garamvölgyi -, és a mai napon (hétfőn, a szerk.) újabb négy személyre került sor, és közülük kettő a szerdai NB I-es rangadón nem fog játszani.
Nos, a szerdai Ligakupa-meccsek közül a DVSC-Újpest mérkőzés mondható rangadónak (elnézést a REAC, a ZTE, a Győr és a Fehérvár csapataitól), de a Kékfény értesülései szerint az érintett játékos nem debreceni.
- Butaság egy hírt így közzétenni, mert a Loki kizárásával mindenki azonnal a mieinkre gyanakodott - mondta Nemes Károly, az Újpest sajtófőnöke. - Nos, szurkolóink megnyugtatására közlöm: a csapat a teljes keretével készül a szerdai mérkőzésre.
A Kékfényben a riporter szájából elhangzott:
- Úgy tudom, hogy a Siófok és a Nyiregyháza a két érintett csapat...
Garamvölgyi erre nevetve annyit válaszolt, hogy ő nem mondott csapatnevet.
Na fasza... Reméljük nem valamelyik fontos játékosunk :/ -
Zséé #956 Hát dec 31-ig nem hiszem hogy olyan sok gond lenne vele. Ha meg jól szereplünk vele akkor megéri a pénzét. Csak utána sem lehet vele 1 évnél hosszabb kontraktust kötni. :) -
#955 ahová viszik ott van ZSéé :DDDD -
#954 ehh:D
hát a Tatabányát szépen benttartotta tavaly és kevesebb idővel,rosszabb helyzetből rázta fel a csapatot.de ahova ő megy ott mindig van valami gáz a fizetésekkel,szerintem még a mai napig lóg neki 1-2 klub
mindenesetre a bizalom az megvan -
#953 Tornyi a góré :D
Bennmaradás powa:P -
Zséé #952 :DDDDDDdd
Hát azt hiszem kiderült hogy nem a Kuttor-Balog kettős marad a csapat vezetőedzője...
De azért vicc hogy a ZTE NB3-as csapata elveri a mi első csapatunkat úgy, hogy tét nélküli nekik a meccs és még idegenbe is vannak. -
#951 jah láttam hogy mész
utána is siralmas volt,Fütyi fejelt egy szokásos gólt,aztán 11-es nekünk kezezésért,ha nem lenget a partjelző akkor ment volna tovább az akció...5 perccel a vége elött valamelyik zalaegerszegi olyan könnyedén lépett ki Tusi és Kutya között hogy az valami hihetetlen.Kutyán és Sonkán látszott már hogy leszarja a végét de ők és Fütyi legalább próbálkozotak valamit
sikerre éhes fiatalok? egy nagy lófaszt! az összeset felkéne pofozni a meccs után.Kozmornak meg gratulálok hogy a ritka szar teljesítmények közül is övé volt a legeslegszarabb
120 (+- 5) néző volt,erre is volt időm... -
Zséé #950 Lali le tudnád írni hogy mi történt 0-2 után? Mert akkor otthagytam a meccset és amint látom 3-2 lett a zetének.
Amit láttam az siralmas volt... -
#949 Lengyelt el tudnám képzelni, vagy aki a bányász edzője volt tavaly és Tornyi -
#948 csak ki lehetne az? Pintér,Bozsik,Détári? nem túl meggyőző... -
#947 azért a mai sportban van összegzés és elemzés és hát Homonyik és Lipcsei 4-est , többi 5-öst kapott , Fülöp 6-t.... ez is sok mindent elárul....
de tudom mi a szitu , nálunk is ez volt, Botos már nem tudott motiválni olyan kell akire felnéznek a fiatalok -
Zséé #946 Hát sajnálom hogy nem sikerült nyerni. Viszont szükség van valami változásra, és hát mivel a játékosok nem mehetnek, maradt Botos. Amúgy én kedveltem, sokat fejlődtek a fiatalko a keze alatt.
Remélem nem Bozsik jön. Én tippem Pintér Attila -
#945 ittvolt már az ideje...egyébként korrekt nyilatkozatokat olvastam,köszönjük neki a feljutást
Bozsik érkezésére tippelek -
#944 Botos lemondott , miután kirúgták... -
#943 na valami! -
#942 nem bánom ezt a 2-2-t ha elküldik Botost -
#941 Fütyi egyenlített,mindjárt vége... -
#940 2-1... -
#939 :DD
nektek is hajrá -
#938 gyerünk kocsogok:DDDdd -
#937 a félidőben bejött Lakic és egyből gólt vert -
#936 vezet a Tatabánya... -
#935 -
Zséé #934 A Siófok továbbra is a helyzetek kialakításában, és nem azok értékesítésében jeleskedik. A mai Ligakupa-találkozó egyébként két ellentétes félidőt hozott, a Balaton-partiak az elsőben akcióztak, mégis a hazaiak szereztek vezetést. A fordulás után a két tartalékos csapat közül a REAC akarata érvényesült, ami újabb gólt eredményezett.
A két csapat összeállítása
REAC: – Farkas, Dinka, Horváth G. (Kocsis), Rása, Bagi (Gasparik) – Kovács, Madar, Kiss T., Virág A. (Nagy D.) – Nagy T., Matondo
Siófok: Sánta – Horváth A., Kuttor, Miklósvár, Horváth B. – Lakic (Klauz), Csopaki., Lipcsei , Köntös – Kozmor, Gajda (Szalai)
G.: Nagy t., Matondo
Végre játszott Lakic. Úgy látom tartalékoltunk a hétvégi meccsre. -
#933 közbe Gellei meg úgy nézki rendbeszedi a Paksot... -
Zséé #932 2-0 lett :/