84
Fort Minor
-
#44 Te most lehet fél óráig keresteg googlén...de mi már nagyon rég óta hallgatunk rappet... -
#43 jajj nehogymár egy rokker magyarázzon itt a hiphop-ról :DDD
-
#42 ha ezzel azt akarod mondani hogy rap=hiphop
akkor csak annyit hogy nemkéne csak azér ellhinned mert angolul íródott..arrafelé is vanak hozzánemértők.. -
#41 Hip hop music (also referred to as rap or rap music) is a style of popular music. It is made up of two main components: rapping (MCing) and DJing (audio mixing and scratching). Along with breakdancing and graffiti (tagging) these are the four elements of hip hop, a cultural movement that was initiated by inner-city youth (mostly minorities such as African Americans and Latinos) in New York City in the early 1970s.
OWND -
Xing #40 Azért a te első témanyitásod se kutya... -
#39 hát jah -
#38 a hip hop egy müfaj amin belül van a rap többek között -
#37 De sok helyen írják egy kategóriába:(
-
#36 Igazad van!
Nemrég néztem utána....:-)
Nemazé de ténleg!
A rap nemugyanaz mint a hip hop. -
#35 hát ez nagyon nemigaz :|| -
#34 akkor ugye ki is a hozzá nemértő?... -
Ben C #33 bocs de hip-hop = rap :( -
Kanál #32 a Fort Minor Mike S. sajat vallalkozasa, o jatszik minden hangszeren, o tervezi a boritot, szal mindent o csinal, az LP ettol fuggetlenul ugyanugy egyutt vannak es csinaljak a kovetkezo albumot
[na olvasott vissza] szal nem beszolni :P -
#31 Belehallgattam. LP - gitár, vagyis rock/metal nélküli hip-hopos LP. Szerintem. -
#30 a linkin park nem oszlott fel, úgy hallottam nemsokár jön az új nagyalbum (jeee) -
#29 nem azé de szted a hip-hop meg a rap között mi a különbség? -
#28 pű! -
SeLFisCH #27 Akko meg havonta nézéd SG-t ! -
#26 Nemvok ujrek:-P -
FLeK0 #25 Akkor rosszul irjak, legfeljebb a we major mixtapen van 1-2 olyan szam. -
SeLFisCH #24 Rokica # azt jelenti hohgy első hozzászólás. Újreglámatámadás -
SeLFisCH #23 The Battla-höz pl. HipHopot ír !
A get me GOne is HipHop ! Cigarettes is az ...
Egyébként nektek meik zsámnok jönnek be? Sztem cigarettes, believe me ,where'd you go , petrified , remembert the name q*** jók ! -
#22 Ki az az #1? -
SeLFisCH #21 Bárhol is nézem a title hip-hop/rock ! -
#20 Rock?! :DD -
SeLFisCH #19 Gratulálok #1 . Egy teljesne hozzá nem értő megszólalt.
A műfaja nem rap , hanem hip-hop/rock kezdjük itt. Nem egy rap együttes , hanem a LP tagjának , Mike Shinodának a kislemeze , amiben segített neki pár haverja , itt együtessről szó nincs.
Full album és régebbi LP számok mminden leszedhető innen -
#18 Akkor zsúfolt napjai lehetnek... -
FLeK0 #17 lp oldalon a valasz:
as for me, i'm writing as i travel and tour with fort minor, on the plane and in hotel rooms. i have been putting my ideas down on paper, laptop, and even in my phone! the fort minor shows have been amazing, and all the fans have been phenomenal, as usual :) i think the next FM single is going to be "where'd you go," and it's starting to pop up here and there...thanks for being behind it. all of the guys from styles of beyond, with the rest of our band, are seeing asia and australia for the first time on this tour, and they couldn't have asked for a better first experience.
-
#16 de Mike is benne van az uj LP albumban?
Én azt halottaM hogy benne lesz...akkor h hogy turnézik? -
#15 szal szedik magukat lóvéva....:-) -
FLeK0 #14 A linkin park most uj albumon dolgozik, Mike kozben FM-al turnezik. -
#13 #5
Választ várok! -
#12 Album zenék letöltése! -
#11 Itt lehet hallgatni zenéket az albumból! -
#10 Igen..mert MIKE abban is benne van..tom h a topic nem róla szól de 2 kép a két bandáról és mindakettőben benne van az jól mutat egymás alatt:) -
#9 nem találok sehol cikket és híreket róluk azért nem raktam be semmit még -
#8 Fort_Minor__Whered_You_Go
FortMinorBeliveme.mp3
Nembiztos hogy jók a linkek! -
#7 az alsó kép az linkin park -
#6 Official page
-
#5 Igen tényleg jók!
A LinkinPark rappere is benne van...de azt halottam h a LP ujra összeáll..vagy szét se hullott...akkor a FortMinor-ban megmarad a Mike Shioda?