Fort Minor

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROKICA
akkor ugye ki is a hozzá nemértõ?...

bocs de hip-hop = rap :(

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

a Fort Minor Mike S. sajat vallalkozasa, o jatszik minden hangszeren, o tervezi a boritot, szal mindent o csinal, az LP ettol fuggetlenul ugyanugy egyutt vannak es csinaljak a kovetkezo albumot
szal nem beszolni :P

BUDA > miskolc.

stp4trick
Belehallgattam. LP - gitár, vagyis rock/metal nélküli hip-hopos LP. Szerintem.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

sweech
a linkin park nem oszlott fel, úgy hallottam nemsokár jön az új nagyalbum (jeee)

ronihun
nem azé de szted a hip-hop meg a rap között mi a különbség?

...

ROKICA
pû!

Akko meg havonta nézéd SG-t !

ROKICA
Nemvok ujrek:-P

Akkor rosszul irjak, legfeljebb a we major mixtapen van 1-2 olyan szam.

Rokica # azt jelenti hohgy elsõ hozzászólás. Újreglámatámadás <#lama>

The Battla-höz pl. HipHopot ír !
A get me GOne is HipHop ! Cigarettes is az ...
Egyébként nektek meik zsámnok jönnek be? Sztem cigarettes, believe me ,where'd you go , petrified , remembert the name q*** jók !

ROKICA
Ki az az #1?

Bárhol is nézem a title hip-hop/rock !

Dying Soul
Rock?! :DD

Gratulálok #1 . Egy teljesne hozzá nem értõ megszólalt.
A mûfaja nem rap , hanem hip-hop/rock kezdjük itt. Nem egy rap együttes , hanem a LP tagjának , Mike Shinodának a kislemeze , amiben segített neki pár haverja , itt együtessrõl szó nincs.
Full album és régebbi LP számok mminden leszedhetõ innen

ROKICA
Akkor zsúfolt napjai lehetnek...

lp oldalon a valasz:

as for me, i'm writing as i travel and tour with fort minor, on the plane and in hotel rooms. i have been putting my ideas down on paper, laptop, and even in my phone! the fort minor shows have been amazing, and all the fans have been phenomenal, as usual :) i think the next FM single is going to be "where'd you go," and it's starting to pop up here and there...thanks for being behind it. all of the guys from styles of beyond, with the rest of our band, are seeing asia and australia for the first time on this tour, and they couldn't have asked for a better first experience.

ROKICA
de Mike is benne van az uj LP albumban?

Én azt halottaM hogy benne lesz...akkor h hogy turnézik?

ROKICA
szal szedik magukat lóvéva....:-)

A linkin park most uj albumon dolgozik, Mike kozben FM-al turnezik.

ROKICA

Választ várok!

ROKICA
ROKICA
Igen..mert MIKE abban is benne van..tom h a topic nem róla szól de 2 kép a két bandáról és mindakettõben benne van az jól mutat egymás alatt:)

ronihun
nem találok sehol cikket és híreket róluk azért nem raktam be semmit még

...

ROKICA
Fort_Minor__Whered_You_Go

FortMinorBeliveme.mp3

Nembiztos hogy jók a linkek!

ronihun
az alsó kép az linkin park

...

ROKICA
ROKICA
Igen tényleg jók!

A LinkinPark rappere is benne van...de azt halottam h a LP ujra összeáll..vagy szét se hullott...akkor a FortMinor-ban megmarad a Mike Shioda?

báttyó02
elég jó zenét nyomnak

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Taranov
Köszönjük.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Geeryy
szepen megfogalmazott, informaciodus,kepekkel es linkekkel tarkitott temanyito hozzaszolas.
gratulalok

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

ronihun
Ez egy Rap együttes és sztem nagyon jók

...

← ElőzőOldal 2 / 2