Fort Minor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
BUDA > miskolc.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A get me GOne is HipHop ! Cigarettes is az ...
Egyébként nektek meik zsámnok jönnek be? Sztem cigarettes, believe me ,where'd you go , petrified , remembert the name q*** jók !
A mûfaja nem rap , hanem hip-hop/rock kezdjük itt. Nem egy rap együttes , hanem a LP tagjának , Mike Shinodának a kislemeze , amiben segített neki pár haverja , itt együtessrõl szó nincs.
Full album és régebbi LP számok mminden leszedhetõ innen
as for me, i'm writing as i travel and tour with fort minor, on the plane and in hotel rooms. i have been putting my ideas down on paper, laptop, and even in my phone! the fort minor shows have been amazing, and all the fans have been phenomenal, as usual :) i think the next FM single is going to be "where'd you go," and it's starting to pop up here and there...thanks for being behind it. all of the guys from styles of beyond, with the rest of our band, are seeing asia and australia for the first time on this tour, and they couldn't have asked for a better first experience.
Én azt halottaM hogy benne lesz...akkor h hogy turnézik?
A LinkinPark rappere is benne van...de azt halottam h a LP ujra összeáll..vagy szét se hullott...akkor a FortMinor-ban megmarad a Mike Shioda?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
gratulalok
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé