122
Kékhalál - mi lehet ez?
-
#82 Helló mindenki van 1 kis problémám.
a problem neve kékhalál.
Most telepítettem windowst 3 napja és felütötte a fejét.
Akkor történt amikor a soldier of fortune 2-vel játszottam(megint).
Lehet h az tette!?
Na mind1 nem tudja vki h mitől van?
Gépem:
p4 2,4
6600 gt
200gb vinyó
vmi szar alaplap(tippem)
1gb ram
-
#81 semmi para nem irt hibát... -
#80 jujj akkor léptem teszetlni! CSa majd jelentkezem köszi szépen! -
syluccy #79 akár, de általában 2-3-4 óra elegendő, hogy előjöjjön egy komolyabb hiba -
#78 akkor egy napig is Ltarthat? -
syluccy #77 Minél tovább annál jobb!!!! -
#76 meddig tart 1 ijen test mert nekem már vagy 20 perce fut és 0 .0 százalénál jár! -
#75 köszi -
syluccy #74 Innen -
#73 ez mi is pontosan? honnan tom letölteni? -
syluccy #72 Memtesztet neki!!!! -
#71 Üdv! NAGyon kérek mindenkit h ha tud segytsen mert már lassan ojan ideges vok h az agyamn Ldobom! Szval probléma már du 2 óta fel aakrom rakni az xp t aköv konfigra asus p5gd2 delux 1024 ram 3200 intel proci samsung sata vincsi és akár mi van már 3x formáztam le a vincsim meg 2 x vizsgáltattam ár de még mindg arra hivatkozik h virus vagy rossz terület lehet a lemezen vagy uj lemezvezérlöt tettem fel és ezt kék halálban irja ki! mikor a gép lassan egy éves!!! Nem csak Sata hadnm sima vincsiket is Lutasít és hiába csinálok az aléaplapi driverröl inditóflopyt beolvassa betölti d ea végén ugyan az irja ki -
syluccy #70 Érdekesség, hogy film közben beszaggat, de csak vmi 2-3 percig csinálja, utánna abbahagyja(mintha swappolna, denem vok benne biztos).
Valaki ha tud segítsen!!!!
Mert, ha semmi megoldás, akkor azon kell gondolkoznom, hogyan vigyem vissza egyenként a cuccokat(4 helyről vettem meg az alkatrészeket) -
#69 2 gépen is kipróbáltuk XP SP1-en és még XP SP2őn is, és...tökéletes. -
#68 Emberek! Én vettem egy HP Scanjet 2400-as Scannert, Windows XP SP2-őm van, és ahogy feltelepítem Driverestől, mindenestől a Scannert, újraindításnál fulllra meghal a XP (se csökk.mód, se semmi), kékhalál. Gigabyte 7N-400E-L alaplapot használok - Biosszal lennének a gondok? (egyébként Minden HP Scannerrel ezek nállam a gondok-ezen a gépen)
Nos, Biosfrissítés után nézek, de ha valakinek csinált már hasonló esetet, akkor kérem segítségét :(
Tudjátok azt nem értem, hogy újraindítás elött 50 oldalt beScaneltem, újraindítás után ugye... éshát a Scannernek mi köze lehet a Bootoláshoz - szóval szinte tuti, hogy Biosproblem. -
syluccy #67 Újraraktam Vindózékat...és most egy jó ideje nem volt fagyás!
Viszont!!!
A játék szaggat...
3dmark2005: van úgy hogy egy teszt után kidob egy default windows(Send Error-os) hibát, van úgy, hogy elmegy 2-3 tesztig is, de végig még egyszer sem jutottam:(.
Úgyhogy kezdek gyanakodni, hogy a videókártya a ludas, de ha vki tud segítsen!
Hogy tisztább legyen a kép:
- ASUS A8N-E
- AMD Athlon 64 3000 BOX
- SAMSUNG 512Mb 400Mhz (2 DB)
- ASUS EAX1600pro 512MB
- MAXTOR 250GB 7200rpm 16MB
- CHIEFTEC CT420A2
- LG LG GSA-4167 RBB oem fekete
-
Miski #66 Mindent 'kidobtam' a gepbol, a tap, a szamitogephaz es a winyo maradt. Neked is hasonlo gondod volt? -
Joybull #65 Szia!
Szerintem a táp vagy az alaplap okozhatja a problémát.
Az én rendszeremet egy tápcsere oldotta meg, de el tudok képzelni egy hajszálrepedést az alaplan is, ami melegedésre elmozdul és megfagy a rendszer.
-
nh1 #64 -
Miski #63 Regi szamitogepem eseteben is ezt tapasztaltam. Amiket kicsereltem, az a videokartya, alaplap, proci, huto. Ami megmaradt, az a memoria, tap es winyo. A memoriat a kollegam 2 hetig tesztelte, ejjel-nappal ment a gepe, O nem tapasztalt ilyen problemat.. :((((( -
#62 mivel Win csere után se változott a helyzet , ezért egyértelmű, hogy valami hardveres hiba van a dologban, vagy esetleg driver... -
Miski #61 En is szamtalan mem-testet lefutattam mar, de nem irt ki egyetlen hibat sem. :(((( Leszedtem a proventillatort is, ujra megkentem szilikonnal ugyanugy fagy.. :(((( kicsereltem az ata kabeleket is ujra, azok se oldottak meg a dolgot.. Van ugy, h 4-5 is kek halal, amint elkezdek jatszani.. :(((( Nem ertem, h mitol lehet, windowst is ujratelepitettem pedig mar sokszor.. :((( Ha az usb-s adatkebelrol lehuzom a mobilomat, ugyanugy kek halal.. :((( Valaki esetleg jart hasonlo cipoben? Meg ha feltelepitem a java-t, egy par napig minden tokeletesen mukodik, ahol java kell. Utana meg kb 2 het mulva ha kilepek ilyen javas internet bongeszebl, pittyen egyet es gep, es lefagy. Meg ctr+alt+del-re sem 'reagal', csak resetre. Valakinek valami otlete? -
syluccy #60 Memteszt lement...nem ez a problem!! -
#59 Nekem gondolom hibás az a másik memória hely, mert ha egyik memóriát próbálom. Berakom az elsőbe, teljesen jó. Ha a másodikba, hibás.(DDR-es a ram). Nekem alaplap csere lesz a megoldás. -
#58 Nekem memória hiba miatt jött kék halál állandóan. Vettem egy másik memóriát, és iyen régi gagyi alaplapom van, és ha a másik foglalatba rakom a memóriát (vagy oda is rakom az egyiket) akkor igen sokszor kidob kék halállal, meg dll-eket hibásan olvas be (pl. win telepítésnél szívtam meg).
Haveromnak meg azért volt, mert rossz volt a vincseszter egyik adatkábelje vagy mi, és az miatt volt, megkellett mindig igazítania, aztán vettek újat és jó lett. -
syluccy #57 Hi!
Uez a problem...most már látom ezt egyre több topicban, már egy másikba beleírtam(úgyhogy esdeklek mindennemű leszólás miatt), de ezen a külföldi fórum elvileg a hűtéssel volt a gond.
Namármost nekem pedig csak 30 fokot ír ki a BIJOSZba, ezért nem tartom ezt valószínűnek!
Számbáááádííí heeeeelp! -
Miski #56 Ez igaz, de en olyan 'kek ablakra' gondoltam, amit leirtam. :) -
#55 hááááááát, amíg van windows
-
Miski #54 Sziasztok! Van valaknek meg ilyen 'kek halal' ablaka a windows alatt? -
Miski #53 Ok, koszike. :) -
ssolitude #52 A hűtőborda nem lehet "egyáltalán nem meleg".Akkor nem hűt.De Te tudod.Ha megy az angol, akkor esetleg ezt átolvaashatod.Ugyanaz a baja neki is, és az is 6800GT. A végén ott a megoldás. -
Miski #51 Ezt is megcsinaltak mar. De hiaba. :( -
ssolitude #50 Hűtő le, paszta letöröl,újrapasztáz,hűtő vissza.Én ezt tenném. -
Miski #49 A boltban tettek bele. -
ssolitude #48 Nincs rajt rendesen a hűtő.Hol rakták be procit? -
Miski #47 Bios-ban is neztem persze. -
Miski #46 Nem, az asus probe-bal, egyaltalan nem meleg a hutoborda. Eppenhogy csak. -
ssolitude #45 Hol méred?BIOS?Mennyire meleg a procihűtő? -
Miski #44 35-40 fokos max. -
ssolitude #43 Hát nem.Erről beszélek.
Procit ki rakta bele a lapba?Hány fokos?