A CeBIT-en debütál a VMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a leborult szivarvégit! <#wow2>#wow2>
Ez így a Föld lakosságának durván 1/3-a, de az is lehet a fele! És így a piacnak is.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Egyébként nem lehet, hogy még a Blu-Ray elõtt, a Blue-Ray már elnevezte magát BRD-nek?
Ehh... sajnos úgy érzem nem lesz belõle semmi, pedig nekem nagyon tetszik!
szerintem...
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Szerintetek melyiket foglyák választani:
VMD(DVD): Másolásvédelmének kijátszása már lassan 5 éves kor alatt is lehetséges, olyan egyszerû.
Blu-Ray,HD-DVD: Másolásvédelme még jelenleg feltörhetetlen, és hardverfüggõ, tehár hardvercsere is kell hozzá.
Amíg olyan világban élünk, hogy agy új procihoz új alaplap kell, meg új memória, meg új videókártya, mert az új XXX funkcióhoz plussz egy láb kell, addig ne is álmodjunk VMD-rõl.
Amúgy 2000-ban olvastam az FMD-rõl, ami korlátlan számú réteget tudott írni, elsõ tesztekben 160GB-ot vitt. Lett belõle valami?
Money, money, money...<#mf3>#mf3>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
\"my love for you is like a truck\"
Ez igaz, de ha igazán olcsó lesz, akkor meg lehet csinálni, hogy kiírod 5 lemezre ugyanazt a 300 GB-t, és akkor remélhetõleg nem fog mind az öt tönkre menni.
Lehet 😞
Kibaszott CD-re meg sima DVD-re is alig merek irni bármilyen márkás lemezrõl legyen szó mert félõ hogy albaszodik egy idõ után.
És én amondo vagyok inkább 4,7GB vesszen el mint 300GB.
Next PC upgrade: 2022
1. Most már 3 totál inkompatibilis formátumunk van.
2. A sok réteg miatt szerintem kevésbbé megbízható.
ha még idén elerjed akkor asszem ebbe ruházok be...
De sajna az fogja eldönteni, hogy ki áll ennek a pártjára... mert ha pl 1 MS szintû multi valamelyik oldalra áll, akkor az eléggé erõs érv mellette...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.