5
 • Tinman #5
  sped:
  "szegények a Szólás szabadságát is meggyilkolták"

  Öööö... nem :-) A Szólás Szabadsága a mai napig megy -Friderikusz nélkül. Ettől függetlenül u.o. informatív és kényes kérdéseket boncolgató műsor maradt mint volt. Na nehogy már csak a Friderikusz-al menjen a szekér.
  Mellesleg nem fura, hogy Fridinek ez már a sokadik csatornája? Kicsit túl sokat akar... most az ATV-n kitombolhatja magát. Kár, hogy esélytelen, mert hiába csinál érdekes műsort a zombi nép úgyis a TV2-n nézi a Vak asszony visszanéz premier adását, vagy a Retekklubbon a Győzike szőrös mellkasát. Béke az értelem poraira.
 • Komolytalan
  #4
  Szerintem a közszolgálati TVket a kereskedelmi TVknek kellene eltartani. Azokban úgyis van reklám sz.rásig, meg bevétel is dögivel, lehetne őket kötelezni hogy 1-1 közszolgálati adót is üzemeltessenek (mármint olyan adót, amelyiknek paramétereiben meg kellene felenie a közszolgálati adóknak).
 • sped
  #3
  Szerintem hagyni kéne picit több reklámidőt. Az MTV már nagyon régóta halódik, szegények a Szólás szabadságát is meggyilkolták, pedig azt szerettem.
 • Cat #2
  milyen alapon? mi van ha nekem nincs tévém, minek fizessek olyanért amit nem veszek igénybe?
 • risp
  #1
  Nem az államon kéne élnie, beleépíthetnének egy adott összeget a villanyszámlába mint németo.-ban, ez mindenkinek jobb lenne sztem.