Blu-ray HD DVD kombó meghajtót tervez az LG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most cseréltem le az LG DVD irom, mert nem olvasta a CD-ket és elbaszta a DVD irást is. Pont 2 év után ment tönkre és a gari is 2 év volt. Jól ki van számolva, mi?...😊

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Nekem LG-m sosem volt és sosem lesz, de ez nekem a koreai ellenességem miatt van. Minõségben meg sem közelítik a japán cuccokat, de árban már ottvannak... pffff
Elég horror nekem ahogy ismik szenvednek ezekkel, mert sorra romlanak el, ráadásul kép / hangminõségben is nagyon messze tanyáznak a japcsiktól, blõ...
aki ilyesmit vesz, meg is érdemli.
toyotakacsa01
Az Lg porszívóval nem volt még gondom. (Az LG monitorhoz adták ajándékba, amivel szintén no problem)

LG cd íróm purcan már ki.(LG 8X) DVD íróból meg a fórumok olvasása után nem is LG-t vettem.
Viszont hogy jót is mondjak a második cd írom (LG 52X) a mai napig jól mûködik.

hát nem tudom. nekem van. LG. plazma tv-m, 6fejes videóm, asztali vinyós dvd íróm, és nincs semejikkel gondom. viszont panasonic-ot többet nem veszek. van egy pana 85e ft-os dvd-m másfél év alatt 2x ment tönkre, meg egy 240e ft-os pana kamerám, azt meg 3x használtam és utána elromlott. gagyi.<#falbav>

samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...

apocalypse0
egyetértek

apocalypse

Én soha többet semmibõl se ami LG-vel kapcsolatos köszönöm... inkább lesz 2 meghajtóm.
Nemhiába szeretem az LG-t:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant