12
Egypt III
  • sjucus
    #12
    Hali! Tudja valaki, hogy honnan lehet magyarítást szerezni a játékhoz? (Nekem full angolban van.) Előre is köszi!
  • Vanderer
    #11
    Továbbjutottam!!
    De esküszöm, ezek nem százasok....
  • Vanderer
    #10
    Ismét én... Ha már játszani nem tudok...
    Akkor a gameről: Én a hónap elején vettem a Pécsi Metroban, 3E környékén.
    A game full magyar!
    Értsd szó szerint. Magyar feliratok, magyar duma! Néha kicsit idegesítő a főhőst szinkronizáló leányzó hangja, de a nem szinkronizáltak is ilyenek lehetnek, csak azokat nem értem....

    A sztoriról: (Ezt a doboz hátuljáról másolom.)

    Egyiptom dicsőségének sorsa a kezedben van.
    60 éves korára a fáraó már haldoklik. Nem szeretné hátrahagyni csodálatos királyságát.Megegyezik Amun-Rével, a legfőbb egyiptomi istennel, hogy ha II. Ramszesz az ember által valaha készített legnagyobb obeliszket emeli tiszteletére, egészséget és hosszabb életet kaphat. Temploma így a valaha emelt legpompásabb alkotás lehet.
    Az óriási vállalkozás hirtelen megtorpan, amikor megmagyarázhatatlan átok súlytja az építkezést és a munkásokat....

    Ennyi a bevezető. A grafika olyan, amint az az alábbi képeken is látszik. Nekem tetszik. Nem egy csúcs motor, de szép. Az irányítás kissé idegesít, mert sokat kell rángatni az egeret. Csak akkor fordul a kép, ha a kurzor elért a képernyő szélére. Abból a szempontból viszont jó, hogy a képen szabadon lehet rángatni az egeret. Bár nekem sokkal kényelmesebb lenne, ha pl a ball gombot lenyomva bárhol meg lehetne fogni a képet és úgy mozogni. De ez az én dilim....

    Akkor bemásolnám ide az alábbi linken (segédlet) található Walkthrough-ból kimásolt részt ahol elakadtam:

    Find some fragrant rush

    Gouge the for basket weaver: Go to the pond area across the chapel. Talk to the basket weaver about fragrant rush. He wants you get his gouge which he threw at a fish and is now on top of a lily pad at center of pond.

    (This part can be done the first time you arrive here at the pond). Go to water reservoir entrance across the pond. Take the rope. Go to bird on top of right wall close to entrance. Take pebbles from ground in front of bird or there are pebbles by the trees across the pond. Throw the pebbles on bird. Take the piece of copper the bird dislodged. The rope and hook are combined automatically to make a grappling hook.

    While standing close to the constantly shooing basket weaver, pan left move cursor to closest lily pad. Use the grappling hook on lily pad. Maya pulls the lily pad. Pick up the gouge and give it to the basket weaver. He gives you the fragrant rush as well as water lily seeds.

    Az én olvasatomban annyi van benne, hogy kombináld a kötelet a madár által leejtett kampóval, majd az így kapott excájgot a kosárfonótól balra használjam tavirózsán. A csajszi beledobja a cuccot a vízbe, majd vakarja a fejét és értelmesen néz.... Kb két napja....
  • Vanderer
    #9
    Van itt valaki rajtam kívül?
    Csak mert két napja csúnyám elakadtam, és fogalmam sincs mit csinálok rosszul...
    Memphis 3. fejezet. A templom tavából kellene kiszedni egy vésőt, ami egy tavirózsa levelén van. Nos van egy csákjám, de azt a szerencsétlen csajszi hiába dobálja a vízbe, csak nem jö össze a dolog. Azon kívül, hogy a kötél lassan sz@rrá ázik, nem történik semmi.
    Ezt a segédletet találtam a gamehoz:segédlet... Esetleg lenne valaki aki nálam jobban bírja az angolt, belekukkantana hogy mit csinálok rosszul?
  • Vanderer
    #8
    Van valakinek 5lete honnan lehetne végigjátszást leszedni hozzá?
  • littleNorbi
    #7
    Hát sok mindent még nem tudni róla.
  • Guer
    #6
    vmit irjatok már a játékrol is mert ebben cikkben nem esett rola sok szo...
  • Broafka
    #5
    megjelenés? vagy valami?
    ha az első hsz-ben lévő linkben van akkor nem kell válaszolni...
    de amúgy igen :P
  • littleNorbi
    #4
    Én is úgy látom.
  • el bruja
    #3
    joonak tűnik.....
  • littleNorbi
    #2
    Screeshot-ok:







  • littleNorbi
    #1
    Történet