132
Mit gondolsz rólunk?: Jófej gyerekek
-
Vegas #12 énsetook énekelni, sőt főznise. Ezért inkább gépezek :c -
mod #11 Jó, akkor majd hamarosan rakd fel egy ftp oldalra a számaitokat, hogy aztán majd kedvünkre le tudjuk tölteni őket!!444 D: -
#10 "Mi nem tudunk énekelni ezért úgy gondoltuk inkább rapelünk"
+fav -
#9 Szia Marcy Dí. -
Takezó #8 :D -
#7 Már rajongó vagyok, mi lesz ha meghallom a zenéket... :D -
#6 topic a kedvencekben -
#5 #3 -
#4 -.- -
#3 /fav -
#2 nah, erre kiváncsi leszek -
Marci D #1 Sziasztok! A haverjaim meg én már pár éve alakítottunk egy kis bandát ami egy fergeteges délutánon kezdődött. Mi nem tudunk énekelni ezért úgy gondoltuk inkább rapelünk. Kis borozgatás meg gondolkodás után megszülettek a szövegek azután meg a dalok. Mivel nem volt időnk dalt is írni a szövegekhez ezért más rap dalokból (loptuk ) kölcsönöztük azokat. Eddig 4 dalt csináltunk az első kettő szerintem is gáz de a másik kettő már nem rossz.A dalok igy jönnek sorba ahogy elkészítettük őket: Jófej Gyerekek - Tormás RAP (Vicze, Marci D, Kisbagány)
Jófej Gyerekek - Jenő RAP (Vicze, Marci D)
Jófej Gyerekek - Kemény Mag Sorsa (Marci D, Vicze)
Jófej Gyerekek - Nosztalgia (Marci D, Vicze)
Lehet már hallotatok belőle de ezek még se interneten se a lemezboltokban nem voltak. Hárman vagyunk: Vicze Dávid(DAVERR)[szöveg]; Daróczi Márton(Marci D) [RAP]; Bagány József (Kisbagány) [segítség].
Valamelyik rapben nagyon úgy tűnhet hogy a kissebséggel gondunk van, ezért előre is elnézést kérünk de igazából semmi bajunk velük csak valahogy így jött ki a szöveg.
Hamarosan felrakom egy ftp oldalra a számokat hogy mindenki kedvére letőlthesse addig is írjatok vélemenyeket esetleg olyanok is akik már halloták valamelyik dalunkat. Mert azért vinyóról vinyóra terjedt ez. :)
Vagy írjatok e-mailt nekem: [email protected]