15
-
#15 jesszusom, bezárt az isi ??? :( -
#14 fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
kapuci #13 -
rohamkukac83 #12 Hát kérem... csökken a színvonal -
bkv2 #11 basszáok meg anyátok
-
tibor71 #10 n.upz8ter4wsutv7pőöüúk -
pentium419 #9 ez hogy jön ide h te most éppen hol tartasz egy játékban??? fps-t összehasonlítod autós játékkal hát tippelni tudok a korodra -
#8 ? -
#7 -
MC Stich #6 Biztos tuti lehet de maradpk a DOOM +-nál szebben meg van rajzolva és be lehet rajta szarni na az ilyen:.
Most ott tartok hogy nagy állat szörnyek jönnek és a végén elveszi az összes fegyvered,de a Half Life 2 se rossz azt már kiakasztottam ott is elvette a végén a fegyvereket de azokat eggyesítette és egy qva jó fegyver lett belőle odaszívta az ellenséget (bármijen távol volt) és aztán falhoz basztam és megdöglött na mindegy ez a játék se lehet rossz, csak én nem szeretem az autós játékokat.
De még a MOHAA interneten nagyon ász van egy lézered éss azzal kell újraéleszteni a társaid.
De az a jó benne hogy nem a gép ellen játszol hanem más gyerekek ellen és ez nehezebb mint a gép ellen úgyhogy a DOOM 3-ban biztos nem fogok megakadni.
Na megyek mert ez a rohadt nátha......ezt neki ! ! -
#5 Minek a demója??? A 2-nek még nincs...
Az alábbi link a GTR második demója (GTR_demo_v2) -
#4 Remélem ezt már jobban feltörik és működni fog, nem úgy mint az első része! Ígéretesk nagyon a képek :)) vas fejéesztést is be kéne iktatnom miatta (is)! :) -
Laceee #3 probáld itt -
roliika #2 Demója egyszerűen nem tölthető le....
-