Tó-Coop FC
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok fiúk!! Szárnyal a csapat!! De ez a jövõhét naon kemény lesz, azt mondom ez forduló pont lehet, ha hozzuk nagyon közel a dobogó, ahol már bármi lehet.... NINCS MESE, le KELL radíroznunk a nimbuszt Mindenkitõl elvárom, hogy csússzon, másszon, haljon ezért a meccsért (ahogy eddig) HAJRÁ VELOX!!!
sráácok nagyon rég voltatok itt...mivan a csapattal? hogy álltok a bajnokságban?
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
na srácok elköszönök,meek törökbe edzötáborozni a csapattal 2 hétre...:D:D:D ti meg fáztok itthon...majd gondolok rátok :D minden jot VELOX FC
én mindig olvasom aforumot...csk sosincs semmi uj...naon bepunnyadt a társaság... :(
hol vagyunk a fórumról??? sehol???
haligali skacccok!
mi lesz a femszisszel???
mi lesz a femszisszel???
Mauríciusz... Na bazmeg Papci:D...
Hello mindenki!
Csak udvozolni szeretnek mindenkit innen Mauritiusrol, es persze sok sikert kivanni a pecsi turahoz! Adjatok nekik kemenyen!!! Na pa!
Csak udvozolni szeretnek mindenkit innen Mauritiusrol, es persze sok sikert kivanni a pecsi turahoz! Adjatok nekik kemenyen!!! Na pa!
Mi volt meccsen?
Csaó, mint már tudjátok vaarom a lovét pécshez... majd irom h ki hozta eddig és ki nem, hogy tudjatok másokat basztatni h hozzák:P. /3e/, -Sinyaa#6
. Lesz ez még jobb is...
ezért meglakolsz!!!!!!!!!!!!!!!
...és a 2. üveg jégert én törtem össze a taxiból kiszálva néhány hónapja a vesztegzárnál...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hát ja, valamikor el kell menni, mert ugye nyáron edzõtábor volt a Balcsin!!! <#vigyor>#vigyor>
basszus igyexem elitézni h ott lehessek...még akkora buljatkihagyni..papci baszki kifog akkor velem jégerezni..:(:(:(
-Papci vegyünkjégert...
-vegyünk kettöt...:D:D:D életem párbeszéde
-Papci vegyünkjégert...
-vegyünk kettöt...:D:D:D életem párbeszéde
December elején nyaralni menni... Alapzsír.
Üdv mindenki!
Nekem sajnos le kell mondanom a pécsi túrát, mert akkor leszek nyaralni.<#falbav>#falbav>
Pedig nagyon nagy buli volt a tavalyi!!!
Nekem sajnos le kell mondanom a pécsi túrát, mert akkor leszek nyaralni.<#falbav>#falbav>
Pedig nagyon nagy buli volt a tavalyi!!!
Az egy komoly tornagyõzelem lesz(kis túlzással)!okés!!
sztem más is nézi ám :) én sem felejtettem el a pécsi szétcsuszást...:):):):):)
pláne úgy, hogy én nem is vagyok csapattag :)
A Sinyaa megy... Bár ez kicsit nonszensz szerintem Sanyi, Csongi, Gergõ meg én nézzük ezt a forumot olykor-olykor:D...
BARANYA-RUTINMIX KUPA DECEMBER 2.-3.-4. INFÓKÉRT OKT. 27.-IG KERESSETEK!!!!!!!!!!!! AKI NEM TESZI LEMARAD, AKI LEMARAD AZZZZ.... AZZZ... AKI OTT VOLT, AZZZZ TUDJA MIT VESZÍT
Jóvan! 3:2 ide. Naon zsír, nem fogunk innen mi kiesni. Kezdünk összeállni szal kiralyos! -Sinyaa#6
nem tudom, én dc-rõl töltöttem le, de ha felveszel msn-en át tudom küldeni: [email protected]
Csütörtökre + ember;). Egy kapus (vidis), egy védõ(velence felnõtt), egy Berki (vidi);). Naon zsír lesz. (mien lol h 3 kapusunk van:P:D:D:D). SZAL. VELOX BIKE NINCS ITT FÁNK :D -Sinyaa#6
Azt honnan tudom beszerezni???
Loituma 4-s számú remix az faszántosabb ;) :P
Helyzetkép némi tabelllaelemzés után: vereség vagy döntetlen esetén valószínûleg maradhatunk a 11. helyen, de a legrossszabb esetben csúszhatunk 1 helyet le (12.). Gyõzelem esetén a legvalószínûbb a 8. hely megszerzése, de ha kedvezõen alakul a többi pár meccs, akár a 6. pozíciót is elfoglalhatjuk. Csütörtök fél 7 VOK szevasssztok (L. BBM r.)
Gratulálok srácok!!! Ezen a mecccsen kõkeményen küzdöttünk. Büszke vagyok a brigádra, szerintem elindul itt valami... Jövõhéten a Nimbusz-Família az ellenfél. Néhány dolog róluk: (hogy a tisztelet és az elszántság meglegyen feléjük) Tavaly az élvonalban szerepeltek, ahova úgy jutottak, hogy újoncként nyerték az 1/B-t, ahova úgy jutottak, hogy újoncként nyerték a 2. osztályt, ahova úgy jutottak, hogy újoncként nyerték 3. osztályt. Azóta a keretük kicsit megfogyatkozott, gyengült, de a céljuk ezek után is a visszajutás. Ilyen játékkal és kicsit jobb helyzetkihasználással hozhatjuk... Addig is legyetek jók, ha tudtok (Loituma BBM remix-----> halálossssss)
Csö pöcsök! Csütörtökön megint nem tok menni,vagyis tudnék,csak beleszaladt a bicskla a hüvelykujjamba, azt két öltéssel foltozták meg,szal max két hét múlva lehet rám számítani. Bocsi fiúk.
Csongi
Csongi
Tibi csak uugy tudsz ide írni ha beregisztrálsz;) (csak szólok nah). Amugy 2:0 lett yo-radonak. De 10-9szer elverjük szerintemõket, ez volt az az egy... most így jött össze kapu elõtt nem emelgetni kell meg visszapasszolgatni hanem egy ordas nagyot belebaszni h lyukadjon ki a háló is faszom. ennyi. csövike.
Gyerünk gyerekek!Ez a Yo rádio csak iikszelt az ingatlanal,szal verhetõk!!!!
Bár testben nem leszek ott, de léleken mindenképpen!! Péntek elpicsázlak titeket,ha nem nyertek vazze!!!
Bár testben nem leszek ott, de léleken mindenképpen!! Péntek elpicsázlak titeket,ha nem nyertek vazze!!!
Eddig miket játszottatok?
Szép volt fiúk! KÖv meccs 09.20. 21:00 (szerda) Jó lesz ez...
köv mecs. csütrötök 18:30!!!(szept 14)
hi. szeptember 7.én 18:30kor kezdünk!!! az ALBA CONSTRUX KFT ellen!! egy hét kivételével mindig csütörtök 18:30kor játszunk!!! csak mi az egesz I/B.bõl...:D többiek mindig korábban hétf kedd meg csütrötökön:D:D:D:D... MOndja vki h nem vok fasza:D:D:D hehe csá...
Meg vannak a mezek. Nagyon baba.
Kibaszott fölbasztam magam rajtatok, több tízezer minuszban vagyok basszátok szájba, mert mindenki akkora csoró szegény fasz h nem tud összekaparni 3000,-t.... Na persze lofaszt. Leszarom, tényleg nem adok senkinek se mezt addig mindenki be nem hozta bazmeg EGYTÕL-EGYÍG, hát a kurva életbe már. 2 hete könyörgök hogy legyetek szívesek behozni. DE BAZMEG SENKI!! EGY EMBER SE ... Mindenki azzal jön h: "majd a szponzor"?!. Jelenleg egy sponzor van aki adott 120at nevezésre és pályára. ennyi. és slusz. midnenki beígért nekem mindent aztan lofaszt se lett belõle. Mi a gEcit gondoltok h majd minden meccsre viszek fejenként egy rekesz sört is ?! mert van szponzor?... hát bazmeg.
ENNYI.
ENNYI.
sziaszto srácok,sok sikert az edzõmeccsekhez,örülnék ha vmeikre kitudnék menni meglesni titeket...remélem alakul a csapat!?sok sikert minden egyes meccshez,bajokikra mindenképpen kiakarok menni...pápá
egy kis korrekcio: mástésztával meg plastroniccal jöv hét utan jatszunk természetesen.
Csao! Kezdõdik a szezon! Hogy felpörögjünk kötöm le az edzõmecseket h szokjuk egymást + hogy legyen vmi. keresni valónk I/B-ben is. Jövõ héten a keddi 21:00 óra KöFÉM nagyjából mindenkinek oks. + Szerda 17:30 LSE (LSE), Csütrötök 19:00 LSE (LBK LSE). Jövõ héten játszunk valószínûleg a Plastroniccal és az I/B-s Mástésztával is. Utanna meg gyakorlatilag kezdõdik a szezon. Az otthoni meccseink csütrötökönként lesznek 17:30kor. Az edzõmeccsekre a pénzeket hozzátok!!! 1000,-(meziratás), 1000,-(átigazolás((névváltoztatásnál kötelezõ))), 1000,- (havitagdíj). =3000/fõ. Egyenlõre ennyi. Csao!
All IN
kéne valahol valami póker...hehe:DDD,amúgy fasza volt a balcsi köszönöm gyurcc
Ja Sanyi ez az. Bazdmeg te ébren voltál hajnal 5kor??? Nem vagy normális!!!
Ez a balcsis dolog pappci???? jövõ héten??? Skacccccok naon hanyagoljuk a fórumot...
Hi mindenki!
Úgy néz ki h jövõ pénteken tudok menni kocsival a Gyurcihoz, ha vki szeretne autózni az jelezze ebbéli szándékát itt vagy telefonon.
Úgy néz ki h jövõ pénteken tudok menni kocsival a Gyurcihoz, ha vki szeretne autózni az jelezze ebbéli szándékát itt vagy telefonon.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bajnokcsapat 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tó-Coop SE nincs itt mese... After party jövõ hét pénteken:D Szép volt fiúk! Grat Mindenkinek! Aki nem volt kinn egész életében bánhatja! ...Micsoda dráma....:D
-Sinyaa#6
Tó-Coop SE nincs itt mese... After party jövõ hét pénteken:D Szép volt fiúk! Grat Mindenkinek! Aki nem volt kinn egész életében bánhatja! ...Micsoda dráma....:D
-Sinyaa#6
Holnap 19:00-tól minden érdeklõdõt várunk a bregyóba!!! Utánna kocsmázás:P Aztan buli. A jó ked garantált:D az 500 ft-s belépõket én szedem. Amugy meg Tóóóóóóóóóóóóóó-COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP! éS JO LENNE HA MOST AZ ECCÕ MILAN MEG MÁTÉ IS MARADNÁTOK! CSAK ugy a poén kedvéért értitek. -Sinyaa#6
Na ennyivel jöttök nekem "skacok" :P: Papci, Galló: 500,- Milán, Máté: 1500,- Csuka: 700,- Csongi: 1000,-
Oldal 1 / 6Következő →