A minosziak megelőzték Archimédeszt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a szakközépben a matektanárnõm krétával, szabadkézzel szabályosabb kört rajzolt, mint én a táblai körzõvel.
Ugyanannyi esély van rá hogy szimpla raktár volt csak az egész és egy unatkozó, de kreatív melós festette az egészet két hajókipakolás között hogy otthonosabbá tegye a munkahelyét.
Utálom amikor az ókortudománnyal foglalkozók azt akarják a mai emberekkel elhitetni hogy az ókoriak ill õskoriak a nap 24 órájából 25-öt kultikus és vallási dolgokkal töltöttek és az életbenmaradásuk "csak úgy megtörtént" mivel arra már egy percük sem maradt a sok szertartás mellett.
Hol vannak manapség 10m-es, 4000 év múlva is kivehetõ képek? Nagyobb közösségi helységekben. Na persze nem feltétlenül templomokban. De ugye 4000 évvel ezelõtt mi más is lehetett volna a nagy közösségi helység, mint templom... Namost ezt már nem én mondom, hanem õk. 😛
Most akkor ismeretlen rendeltetésû vagy kultikus? <#idiota>#idiota>
Az lehet, de az elvet próbáltam lefesteni...
Csürsz!
Én
Állítólag a legendás kultúrákkal is ez végzett. Meg végülis az ismertekkel is. Ma is megelõzi a technikai fejlõdés az érzelmit/erkölcsit/stb.
Egyre inkább csak a mammutvállalatok profitszerzési törekvéseit szolgálja, az emberek látványos életszínvonalemelése helyett. Stb.
Bámulatosak ezek a régészek 😊
"Méretébõl és terjedelmes falfestményeibõl ítélve a Xeste 3 névre keresztelt építmény valamilyen középület lehetett, például egy templom, vagy valamilyen rituális ünnepségeknek otthont adó csarnok."
Ha egy épületrõl fogalmuk sincs hogy mire szolgált, azonnal templom, vagy vallási épület 😊
Lehet, hogy csak egy nagy raktár volt, amit elláttak néhány rontásûzõ jellel 😊 ha már úgyis "az õsi rakpart közelében állt egykoron." 😊
Csürsz!
Én
(angol)
http://streaming.mou.org/MOU/Dec/wnews_07dec2005prt2_300.wmv
10. perctol kezd.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem is ez a fontos, hanem hogy egy tudomány és egy ilyen megfigyelési rendszer kifejlödjön ahoz több ezer év felfutás kell, hogy a generáciok át és át adják a tudást a mögöttük jövöknek.
Elvileg ha utána számolsz, akkor a barlanglakó tudatlan ösembernek kellett volna elkezdenie a hold keringésének méregetését.
A tudomány szerint..és még rengeteg ilyen példa van...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Manasara, Mayamata, vastu shastra. stb
a reszletesseg es a rendszer, mindent feltelelez csak azt nem hogy a mai tudomany szerint az akkoriak hol altak...
csak egy aprosag, a legkisebb egyseg a meresnel
8 atom.. (manangula)
Indiaban nehanyan mar eszbekaptak egy ideje es probaljak athozni a tudast. Ameriakaban is van nehany ceg amely mar csak ilyen rendszerben hajlandi epitkezni. (persze nem 8 atomos pontossaggal 😊
Sztem hamarosan globalis valtozas lesz a vedikus tudast illetoen.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
kösz
Na hát ez az, hogy azt sokféleképp lehetne, de érdekes módon pont úgy csinálták, ahogy a képletbõl kijönne.
Fogsz egy hosszú lécet, egyik végét beszúrod a középpontba úgy, hogy forogni tudjon. Ráteszel egy kis kocsit, amely tud mozdulni a lécen. A kocsi egyik vége mindig a megelõzõ fordulat ívén megy, a kocsi másik vége rajzolja a következõ fordulatot.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
oldal kozepen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bizonyíték?
Nem kötözködni akarok, csak kíváncsi vagyok.