99
SG Dynamo Dresden
-
#18 Játékoskeret
Kapusok
1 Ignjac Kresic
23 Oliver Herber
12 Darko Horvat
Hátvédek
3 Volker Oppitz
5 Levente Csik
17 Dennis Cagara
15 Andre Weiss
8 Christian Hauser
16 Robert Heiße
25 Thomas Votava
14 Alen Basic
27 Pavel Pergl
Középpályások
2 Dexter Langen
21 René Beuchel
18 Karsten Oswald
6 Maik Wagefeld
7 Mariusz Kukielka
13 Christian Fröhlich
8 Alexander Ludwig
10 Ivo Ulich
Csatárok
11 Thomas Neubert
20 Joshua Kennedy
30 Marco Vorbeck
9 Thomas Bröker
26 Jan Koziak -
#17 :D:D remélem jövőre a valóságban is sikerül feljutniuk a Bundesliga 1-be...:)
holnap meccs...majd írok ide egy kis összefoglalót...amit sikerül lefordítanom szerény némettudásommal...:P -
#16 Vááóó de bírtam ezt a csapatot!
Még a Championship Manager 2004/2005össel játszottam velük, ahol a 3. ligából feljutottunk az 1.e:)
jovanovics,neubert,és zombori zalán volt a csatársorom:D -
#15 pár jó kép a csapatról...:) -
#14 -
#13 -
#12 következő mérkőzés:
SC Paderborn - Dynamo Dresden
Vasárnap, 2006.03.05, 15:00
remélem nyer a csapat...:) -
#11 én is így vagyok vele...kár hogy idén a kiesés ellen kell küzdeniük a Bundesliga 2-ben...de talán jövőre lesz valami...csak idén ne essenek ki...:) -
#10 köszi Fájreksz :) -
#9 uh már télleg minden csapatnak lesz topikja :)
nem nagyon szeretem ugyan a német focit és nemis ismerem különösebben a csapatot de sok sikert a topikhoz! -
#8 én nekem is szimpi a csapat. vhogy a nevük is megnyerő. sztem. én sztem a német focit, de ezt a csapatot egyszer szivesen látnám az 1. osztályban -
#7 vielen danke! :P -
#6 áh...mondom nem vagyok fanatikus...:) -
#5 Sok sikert Peti -
#4 vebszájt? :P -
#3 szia Gábor! köszi szépen :) már csinálom a bannert...:P -
#2 szevasz Peti, sok sikert
-
#1 na...hát megnyitom ennek a német csapatnak a topikját is...a német foci nem a kedvencem, de nem tudom mért, a Drezda szimpatikus csapat, ez persze nem jelenti azt, hogy olyan húdenagy odaadással szurkolnék is nekik...de szimpatikusak, és nyomon követem a dolgaikat...ezért nyitottam a topikot...láttak már szebb napokat is, idén a Bundesliga 2-ben a benntmaradásért küzdenek...remélem nem esnek ki...várom a vélemémnyeteket az osszikkal kapcsolatban :D