10
-
irkab1rka #10 EZ megint egy
TÁMADNAK A MARSLAKÓK
-a filmet este adja az MTV-
Ilyen alapon a leggyilkosabb vírus a szignó virus:
'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba'.
Ehhez még csak java se kell -
#9 hát te hüle vagy
attól mert a nagy nokija leszarta a javát, a Java igenis képes arra, hogy hozzáférjen a waphoz vagy nethez, hogy küldjön sms-t, mms-t, e-mailt, hozzáférhet a kamerához is és természetesen a filerendszerhez is. Az én Siemensem minderre képes is pedig már egy másféléves akkor is közép-alsókategóriás tel volt de csomó dologban (szinte mindenben) veri a nokia mai lószar telefonjait amik most drágábbak mint az akkor volt. Van webböngésző javaprogim, fényképező javaprogim, videó-média lejátszó javaprogim, ki-és betömörítő javaprogim (zip), csatoltfileos emailklienses progim, midi szerkesztő progim, egészen jó képszerkesztő progim és még sorolhatnám. Mindezt meg lehet csinálni a Javákkal, persze nem nokiákon (nem az olcsó nokiákon, 150ezres nokiában már benne van, de az én 2éve 25ezerbe kerülő Siemensemben is). És (legalábbis a Siemenseken) biztonságosabb mint a Symbian, mert az ugye full rábízza magát a progira, kérdés nélkül megcsinál mindent amit kér, Siemensen viszont a Javák ha waphoz-filerendszerhez-akármihez hozzá akarnak férni vagy sms-t küldeni, tel.számot felhívni, a készülék egyből megkérdezi, hogy megengeded-e a proginak h ezt csinálja, illetve be lehet állítani hogy sose engedje meg, mindig, vagy csak éppen most, szerintem ez full biztonságot jelent az ilyen vírusok ellen amit Symbiannal egyből beszop az ember... -
Shadow_THH #8 nem tud ez két különböző dolog
hibás a fogalmazás java program NEM tud sms-t küldeni átalakitani dolgokat a telón fileokhoz hozzáférni
ezek SYMBIAN programok .sis kiterjesztéssel s60 kategória és fölött -
#7 Hm, de gondoltam van ilyen "SMS küldése: Igen/Nem". Ez így elég veszélyes, gyártók helyében beraktam volna egy ilyen funkciót... -
#6 Hát, ha a java játékok tudnak olyat, hogy pontszám feltöltése szerverre, akkor valószinűleg. -
#5 Java program minden további nélkül tud SMS-t küldeni? -
Shadow_THH #4 a kisképen nem egy ezer éves siemens van? :) az maga egy virus d: -
#3 mivna ha nincs atelómon pénz?:DDD -
roliika #2 "J2ME Java-motort használó mobiltelefonokat támadhatja meg, a régebbi Java-verziókat támogató eszközök tulajdonosai tehát fellélegezhetnek. " <- Azért még hozzá tenném, hogy CSAK OS-el rendelkező telefonok képesek a vírust futtatni, és a vírust megkapni sem egyszerű, mert el kell fogadni a vírus telepítését! Ezek után aki mobiltelója megkukul , annak úgy kell! :-D De ezt már egy régebbi másik cikkel kapcsolatban bővebben kifejtettem.:-) -
Giorgiooo #1 na keresem meg az ericsson ga628-asomat:) arra tuti nincs virus.