132
http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1132237241/11322372411142673984.jpg\">
Fábry Sándor és Wahorn András képzőművész elhatározta, hogy egy régi Cadillac Cabrió-val Los Angelesből elindulva eljönnek egészen Budapestig, az USA-n, Alaszkán, Szibérián át. A Cadillac Drive című sajátságos hangvételű sorozat epizódjai az izgalmas és kalandokkal teli utazás egy-egy szakaszát mutatja be.
Fábry Sándor és Wahorn András képzőművész elhatározta, hogy egy régi Cadillac Cabrió-val Los Angelesből elindulva eljönnek egészen Budapestig, az USA-n, Alaszkán, Szibérián át. A Cadillac Drive című sajátságos hangvételű sorozat epizódjai az izgalmas és kalandokkal teli utazás egy-egy szakaszát mutatja be.
-
#11 Majd meglátjuk! -
#10 szar lesz. fábry meg wahorn elhatárzoták, hogy behozzák, aztán jött az RTL pénztz látott benne, adtak 1-1 millát a srácoknak, aztán innentől kezdve az ő forgatókönyvük szerint történik minden. -
#9 már várom én is a műsort -
#8 Fábry miatt már alapból kötelező -
#7 király lesz(be vok baszva):D -
#6 Hát szerintem ez jobb lesz a shownál, hiszen ott már csak önmagát ismételgeti.
Itt teljesen új helyzetekben, gyönyörű tájakon utazhat.. talán mond vmi értelmeset is, mer'ugye alapjában értelmes a fickó. -
#5 Az Fábry specialitása. És szerinte vicces. -
#4 annyira nem lehet rossz műsor -
#3 promó alapján tele lesz káromkodásal ... -
#2 bár szeretem Fábryt nemhiszem, hogy nézni fogom a műsort -
#1 Hy!
21:50, Hétfő (március 6.), RTL Klub
Cadillac Drive
Képek