Scooby Doo csomózás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy mik vannak! O_o

PJack
"Scooby Doo csomózás" ..pff...LOL!-.-

Pain is inevitable. Suffering is optional.

én csomó zást tudok, de szkubidúsosat nem <#idiota>

scooby doo csomózás? lol <#idiota><#banplz>
akyyy
én olyanra emlékszek, két ember kell hozzá meg egy ilyen körmadzag, és egymás ujjaira kel adogatni. arról hol találok vmi infót?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

quack
tesom nemreg vot nagycsoportos, akkor, meg elsoben egesz nap ezzel szorakozott ^^

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

agyhalál
Hát ennek nem sok köze van Scooby Doo-hoz. Ilyennel szarakodtunk 8 évesen valami játszóházban. Csak ott fonalakat kötöttünk a radiátor csövére és ott csomóztunk. Feszültséget levezetni jó volt akkor, amikor még csak Matchbox, Playmobil és Lego volt.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

pont ezt kerestem! Kössz! Isten vagy 😊

... got nothin to share with you...

http://www.scoubiguide.co.uk/basic.html
Slayerboy
Wtf?:o

Voltam zárás előtt. _______________

Nem szívatás az biztos, tavaly nyáron Németországban találkoztam ezzel, akkor ott nagy divatja volt ennek a "csomózásnak"😊

CattiBrie
Ez tuti valami fék, vagy szivatás. 😊

[/spam]&#8482;

Szkubidúcsomózás? Ez nagyon jó 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

technika orán ugy hivják hogy scooby doo csomozás? :o

agyhalál
Engem is kiváncsivá tettél. Igazán elmagyarázhatnád mi is ez.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

NEOreg3
életemben most hallok róla elõször és a leírásod alapján elképzelni sem tudom mi lehet ez

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bertino
"scooby dooby dooooo...aaauuuuu" 😄DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nyami
14+ :/

tigeroo
ma van a szülcsinapod? -.-&v
telefonon szerintem lég komplikált elmagyarázni. de itt ha vki találna olyan oldalt akkor rakhatna be képeket stb..

Akos 001
Telefon?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Mert elfelejtettem.. És hétvégén meg kéne csinálni a hétfõi technika órára 😄

Akos 001
Ha sok mindenkinek van,akkor miért nem kérdezted meg?O.O

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Itt a környéken sok mindenkinek van. nemtom tifelétek hogy van ez.

Nocs a téma címért, mert szerintem nem mindenki ismeri. Szal 3-4 gumi szálról van szó amik eltérõ színûek és ezeket lehet többféleképpen "összecsomózni" A végén egész szép kis valami jön ki . 😊
Lényeg ami lényeg. csomót próbálgattam és sehogy sem akar összejönni. Valaki elmagyarázhatná nekem, esetleg képeket is rakhatna be. A googlí sem talált semmi értelmeset.