29
Scooby Doo csomózás. hogyan?
-
obidaya #29 Én maradok az offline Scooby-doo! képregényeknél, kiadványoknál... -
Hajnalcat #28 Hogy mik vannak! O_o
[amúgy imádja a rajzfilmet, egyik kedvence] -
#27 "Scooby Doo csomózás" ..pff...LOL!-.- -
Phat Smoker #26 én csomó zást tudok, de szkubidúsosat nem -
Prank #25 scooby doo csomózás? lol -
#24 én olyanra emlékszek, két ember kell hozzá meg egy ilyen körmadzag, és egymás ujjaira kel adogatni. arról hol találok vmi infót?:D -
#23 tesom nemreg vot nagycsoportos, akkor, meg elsoben egesz nap ezzel szorakozott ^^ -
#22 Hát ennek nem sok köze van Scooby Doo-hoz. Ilyennel szarakodtunk 8 évesen valami játszóházban. Csak ott fonalakat kötöttünk a radiátor csövére és ott csomóztunk. Feszültséget levezetni jó volt akkor, amikor még csak Matchbox, Playmobil és Lego volt. -
laliking #21 pont ezt kerestem! Kössz! Isten vagy :) -
Lanyaworks #20 http://www.scoubiguide.co.uk/basic.html -
#19 Wtf?:o -
Augustus Gigo #18 Nem szívatás az biztos, tavaly nyáron Németországban találkoztam ezzel, akkor ott nagy divatja volt ennek a "csomózásnak":) -
#17 Ez tuti valami fék, vagy szivatás. :) -
jefferson83 #16 Szkubidúcsomózás? Ez nagyon jó :) -
Cat #15 technika orán ugy hivják hogy scooby doo csomozás? :o -
#14 Engem is kiváncsivá tettél. Igazán elmagyarázhatnád mi is ez. -
#13 életemben most hallok róla először és a leírásod alapján elképzelni sem tudom mi lehet ez -
#12 "scooby dooby dooooo...aaauuuuu" :DDDDD -
#11 14+ :/
-
#8 ma van a szülcsinapod? -.-&v -
laliking #6 telefonon szerintem lég komplikált elmagyarázni. de itt ha vki találna olyan oldalt akkor rakhatna be képeket stb.. -
#5 Telefon? -
laliking #4 Mert elfelejtettem.. És hétvégén meg kéne csinálni a hétfői technika órára :D -
#3 Ha sok mindenkinek van,akkor miért nem kérdezted meg?O.O -
laliking #2 Itt a környéken sok mindenkinek van. nemtom tifelétek hogy van ez. -
laliking #1 Nocs a téma címért, mert szerintem nem mindenki ismeri. Szal 3-4 gumi szálról van szó amik eltérő színűek és ezeket lehet többféleképpen "összecsomózni" A végén egész szép kis valami jön ki . :)
Lényeg ami lényeg. csomót próbálgattam és sehogy sem akar összejönni. Valaki elmagyarázhatná nekem, esetleg képeket is rakhatna be. A googlí sem talált semmi értelmeset.