Egyedi európai verzió is készül a Vistából

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A WinAMP-ban lévõ mp3 dekóder nem valami jó, de van még x másik lejátszó.

Ha a "Media Player Classic"-ra gondolsz, az sosem volt a Windows része, mivel egy bizonyos Gabest független fejlesztése, és csak külsõ megjelenésében hasonlít a régi MP-re. http://sourceforge.net/projects/guliverkli/

Azt hiszem, a legtöbben nem értik ennek a lényegét (pedig csak kicsit gondolkodni kellene): ezzel azt akarja elkerülni az EB, hogy a MS "cselesen" úgy összeépítse a Windowst és a WMP-t, hogy utána azt mondhassa, hogy nem szétválasztható. Mint korábban a IE esetén.

Teljesen egyetértek. Igazábol ez az érthetetlen, hogy miért nem lehet sokkal jobban egyénre szabni a telepítést(bár persze érti az ember az okokat és ezért sem szereti az MS-t).

asysoft
Én is a WMP-t használom, ugyanezen okból kifolyólag. Filmek lejátszására legtöbbször a MediaPlayerClassicet használom, de talán ha a WMP-ben is lenne normális feliratkezelés, a lustaság miatt azt használnám😊

/*WTF?!*/

QuippeR
üdvözlöm a Microsoftot, remélem az EU az IE integrálás miatt is megríkatja õket.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hát ez esetben a letöltött fájlokat ki lehetne írni (na ebbe megint bele lehetne kötni jogilag) és késõbb bármikor feltenniazokat. Csak az elsõ alkalommal kell a net, utána netfüggetlen az egész.

"azzal akarja nézni az anyósról készült videóját" húúh, szóval innen ez wmp utálat😄 törnek fel az emlékek?😄

"Nem alkalmas sem zenék, sem a videók professzionális lejátszásra." ez mekkora lol, professzionális lejátszás😄😄😄 LOLOL<#idiota><#idiota><#banplz>
"Professzonális lejátszás"😄

HöfEE
Én spec winamp helyett winmediaplayert használok nekem az jobban bejön és szebben is szól (winampban akárhogy állitom az eq-t nem ad olyan hangot, legalábbis nálam)De õszintén szólva nem tud érdekelni hogy kiveszik a vistából mert akkor meg majd letöltöm nagy cucc.Akkor talán érdekelne ha eredeti windowsom lenne<#vigyor2>

Ez száksz, mivan ha nem vagy netközelben, akkor ne is telepíthesd újra a géped? Meg minek mindig várni a letöltésekre, én szeretem ha minden ott van offlineban, az a tuti. Ha nem teccik, ne telepítsd, ennyi.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Enkil
ezek a perek arra jók hogy gordában tartsák amicrosoftot és olyan cégeket akiket ha senki sem basztatna akkor egyed uralkodók lennének lassan de biztosan

Õszintén itt ki használ legális szoftvert az ingyé letölthetõ freeware cuccokon kívül itt Mo-on soha sem lesz a cégeken, magánvállalatokon kívül olyan aki 10 vagy 100 ezreket adna azért amit letölthet illegálisan. Szerintem örüljünk annak ami van ill. lesz és az már tényleg tök mind1 h van-e mp. vagy nincs mert ugyis mindenki azt használ amit akar amit meg szintén nem vesz meg senki (még minig rólunk magyarokról beszélek nem a puccos német nagyvállalatokról) 1szóval Se az Eu se a Microsoft nem fog belehalni pármilló eurós perekbe pedig ezt sok mindenre lehetne fordítani . szerintem
<#eljen><#eljen><#eljen>

Tökéletes ötlet!! Eszembe sem jutott <#nevetes1>

Bár tegyük hozzá, ezek a homik úgysem fogják ezt megtenni, nekik az a plusz egy nulla kell a bankszámlájukon, hogy arra verjék...

Blackmail the Universe

Nehogymár az MS-t kelljen sajnálni... Fogyasztói társadalom...

Blackmail the Universe

A gond a szelektív telepítésnél az, hogy az ember panaszkodhat, hogy minek fizesse ki a teljes vételárat, amikor csak a prg-ok felét telepíti fel. Az igazi az lenne ha az egész telepítés on-line történne; az alaprendszert kiadják lemezen, a nekünk kellõ programokat pedig letöltjük a netrõl (persze ehhez elengedhetetlen lenne a szélessávú netek erõs elterjesztése), így mindenki jól járhat, mi is (azért fizetünk, ami valóban kell) és a MS is (többen használnának legális rendszert). Na persze, ehhez az kell, hogy a MS csökkentse az áraikat.

Pontosan. Olcsobban kene adni, csak igy van ertelme. Nem az a baj, hogy a windowsban van mediaplayer, hanem hogy az alaparba bele van foglalva, es mindenkivel megvetetik.
BuzzFuzz
Nem, de aki hülye az hülye.... márpedig az EB nem normális ha MS-ról van szó

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Logikusan úgy kéne csinálniuk mint a legtöbb program telepitõje. Lenne egy tipikus telepités ami mindent felnyomna ami eddig volt, meg egy custom aztán aki ért hozzá szépen kiválogathatja hogy mi kell neki és mi nem.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Szerintem is az lenne a jo megoldas, hogyha minden, "nem core" alkalmazasrol mi valaszthatnank, hogy felkeruljon-e, vagy nem. Hogy mindenki eldonhesse, hogy mit akar hasznalni, es ne kelljen olyan programokat tartania a gepen, amit ugyse hasznal... Ezert pereskedni egyertelmuen penzugyi szempontbol jo addig, amig nem kerik szepen elotte, akar a Microsofttol, akar mastol...
Ha megoldanák, hogy telepítéskor kiválaszthassuk a nekünk kellõ szoftvereket,akkor nem lenne pereskedés. Engem leginkább az idegesít, hogy az IE integrálva van. Sz*r is, memóriát is eszik rendesen, és sok program használja kizárólagos böngészõként. Én ezt töröltetném ki elsõsorban.

Ez azért nem teljesen igy van, én például elég sok videóklippet szoktam nézni a gépemen és arra tökéletes az mplayer, mert ugye ott egymás után sorba tudom szépen rakni a klippeket.Erre csak a winamp képes még, de az nekem mindig szarakdoik a kodekkel szval nem a legjobb.

De ettõl függetlenül itt elvi szinten van a probléma,éspedig hogy miért vegye ki? Semmillyen ésszerü oka nincs,ugyanis ennyi erõvel a többi 90% beépitett szoftvert is kivehetnék belõle kezdve a számológéptõl a wordpadig.ÉS akkor szépen megkapjuk a dos-t,... szval ez a rendelet tök ellentétes a piaci folyamatokkal

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Hali!

Miért nem lehet benne nem értem.
Kifejlesztették dolgoztak vele sokat.
Müködik hibátlanul, miért baj ez?

Minek nekem BsPlayer.
Windows Commander?
Meg ilyenek, müködik az intézõ.

A zip-et miért nem vetetik ki.
Az is 100x jobb mint a WinZip és hibátlanul müködik!

rand

ps. Hatféle idioták minek, úgy is PROF van minden gépem .... most is.

Enkil
szerintem tök rendben van hogy kiveszik, ugyis minden normális ember dvd-ékhez power dvd vagy win dvd-ét használ
egyébb filmekhez bsplayer a net miatt meg még a quick timét és erre rányomj egy jól müködõ klite codek packot hogy a kodekek is meglegyenek divx-tõl egészen az ogm és mkv kiterjesztésü fájlokig 😊

Még jó hogy nem veszi senki a butított XP-t, hisz ugyanannyiba kerül mint a tejles. Senki sem veszi észre, hogy ez mekkora pofátlanság a MS-tól? Már csak ez is megérne egy pert, avagy egy versenyihatali bírságot.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Pff, ez azert mar nagyon gaz. Legalabb azt ne vegyek ki a windowsbol amit mar tud...
Sil3nt
minden héten valami hír kelll, hogy legyen a vistarol és másnap rácáfolnak, csakhogy a közéletbe legyen ez a téma.

NEXUS6
Nehogymá valaki belhaljon, hogy lekell töltenie a MP legújjabb verzsönjét ha azzal akarja nézni az anyósról készült videóját?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ez tényleg kabaré ez már az egész. Az EU-ban senki nem fogja megvenni a "butított" Vistát. És ezzel az EU az állampolgáraival, valamint saját magával fog kicseszni. Nagyon is látszik, hogy az EB tele van sötét alakokkal. Ezt a pert is a Microsoft fogja megnyerni. Én mindenesetre bízom abban, hogy normális, full tiszta Windows Vista fog megjelenni!

mint mindehol... túl túl sokat

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NEXUS6
És te hol élsz, Magadoszkáron?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

bertino
annyit, amennyit meg se érdemel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BuzzFuzz
EB = Európai Barmok...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

NEXUS6
Ugyeee?😉

Asszem lassan itt az ideje, hogy az egész sg tábor induljon az EU-s képviselõ választásokon. Mennyit keres most ott egy képviselõ?😉

Inkább az M$ perelhetné az EB-t, mert nem veszi meg senki a továbbutított változatot.
Egy másik: az EB sem komplett, mert a wmplayer sz*r, szinte senki nem használja.
Nem alkalmas sem zenék, sem a videók professzionális lejátszásra.
Ha gyorsan akarok egy zenét megnyitni, ott a mplayer classic...
Hogy már azt is ki kéne venni belõle?
Akkor már vegyék ki a WordPad-ot, a Notepad-ot, a kép-és faxmegjelenítõt, az intézõt, sõt! a tömörítõ szolgáltatást is!
Ugyanis mindegyik funkcióra létezik több tucat alternatív, piaci programcsomag.
Ez az egész egy nevetséges ügy ebbõl is látszik hogy az eu is tele van hozzánemértõ idióta bürokratákkal akiknek fingjuk nincs a szoftveriparrol.

← ElőzőOldal 2 / 2