2011
-
tehetségesek xD -
Aúúú, ez szépen összejött :) -

-
Nagyon dögös.... -
Na igen quattro alatt én is egy igazi rally autót képzelek el nem az rs5-öt.. -
Nem lenne rossz! :)
-
Sajna semmi esélyt se látok rá! Azaz mivel eddig is azt rebesgették, hogy az RS5 "quattro" néven fog futni, így nem lepődnek meg ha 3.án bemutatnák az RS5-öt "quattro" néven... Nem hiszem, hogy véletlen, hogy pont ennyivel a 30. évforduló előtt hirtelen napvilágra kerülnek az RS5-ről képek! -
Azért szép lenne ha bejelentenék az új Quattro-t harmadikán 
(oké na, álmodozom) -
Ezt a V8 450lovat már két éve tudni... Úgyhogy ez a V10 meg RS6, R8 csak valamelyik hülye újságíró agyszüleménye volt amit a többi hülye tovább fújt! :) De minket nem tudtak átverni! :D -
Ünneplünk!
-
Üldözték a rendőrök a bankautomata-tolvajok Audiját
Azért az pro,hogy a sokmázsás ATMel a kocsiban leléptek a rendőrök elől
-
Audi rs5 megmarad a v8
"Részben nyilván presztízs-okokból, részben utánozhatatlan hangja miatt nem cserélték le a V8-ast az S4-esben használt 3 literes, kompresszoros V6-osra, inkább tovább csiszolták a pörgős nyolchengerest. A teljesítményét 450 lóerőre emelték, de ahhoz, hogy az összes erő kijöjjön belőle, 8250-es percenkénti fordulatszámig kell pörgetni. A plusz 30 lóerő épp arra elég, hogy ellensúlyozza az összkerék-hajtás többlet-ellenállását, és az autó így is 4,6 másodperc alatt érje el a 100 km/h-t a dupla kuplungos váltóval, egy tizeddel hamarabb, mint az M3-as. A hajtás a jól ismert quattro rendszerű szerkezet, alaphelyzetben a nyomaték 60%-át adja a hátsó kerekekre, de ez az arány akár 85%-ra is módosulhat, ha olyanok a körülmények."
Azt hiszem jól tippeltük :) -
Még van pár nap de ha már máshol kirakták:
Három évtizede, 1980. március 3-án a Genfi Autószalon mutatkozott be az első Audi quattro.
-
szépes ! -
Minden reggel egy ilyet szoktam látni. Élőben elég disznó autó, nagyon szép a hűtőmaszkja. Ha ilyenem lenne tuti levenném a S6-os feliratokat róla! :D V10 5.2 435ló... Szedi a lábát rendesen! :) -
Nem tudok dönteni a piros és a fekete között :) de akkor jó így nincs probléma! -
Akkor kettőt veszünk! :D -
jah akkor jó xD -
20-25milla tuti lesz! :D -
Szerintem is V8 lesz és az elég is hozzá már csak egy normális ár kell hozzá (és akkor továbbra is csak álmodozhatok róla :) egy kis ideig még biztosan ) -
Sztem maximum V8-as lesz, de azon se lepődnék meg ha egy V6-os biturbo motor hajtaná. -
Akarom! Kell kell! Audi Rs5
-
-
Sziasztok!
Én egy kérdéssel fordulnék az itteni Audisokhoz.
A kiszemelt az Audi 80 B2, amelyet 1978-1986 között gyártottak, méghozzá az 1.6-os szívódízel változata.
Vannak róla tapasztalataitok?
Én csupa jót hallottam róla, főként a fogyasztás és a megbízhatóság terén, márpedig nekem ezek a legfontosabb szempontok jelenleg. Meg persze kényelmes és nagy, egyszer már ültem ilyenben. A külseje is tetszik. -
Szép!!! -
Leleplezték az Audi A1-est
-
be kell indítani -
megvakultam
-
Atya ég......ez szarul sikeredett :) -
fájdalmas... -
AUDI Q8 ( :P azért ezt nem tudom hogy gondolták de csak erős idegzetűek kattintsanak)
Ezen már csak a tűz segíthet és ami a röhely hogy amennyit rá költött vehetett volna egy autót is, de nem inkább közröhej tárgya akar lenni.
-
Kérdésemre válaszolj!Müködik az elektromos szervó ha csak a gyújtás van rákapcsolva vagy be kell inditani hozzá a motrot is.
-
Nem mert nem tudsz beülni a lángoktól..
-
Akkor tehát nem müködik a szervó ha nincs begyujtva. -
Ha begyújtod akkor már mind1, csak a tűzoltók segíthetnek a tekerésben. Kontaktra ott a kontakt tisztító és kenő spray... 
-
Helo!
Elektromos szervórol lenne 1 kérdésem.Ha kontaktot adunk és nincs begyujtva a kocsi akkor már lehet tekerni az elektromos szervót??
-
A Bayern München játékosai kipróbálhatták az új Audi A1-et
-
Az FWD húz, az RWD tol, a QUATTRO visz!!!
-
hehe
kellemetlen :) -