Audi mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RATCUSTOM
Audi múzeumos képek
katt

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem 😄
Van egy 2005-ös Audi A6 Avant Quattro a családban 😄
Egyik nap kiakartam cserélni a rendszámtábla izzót - ledesre! - de valamiért nem engedi izzítás elõtt felvillan és nem ég :S:S
Az autóban meg persze ég a kiégett lámpának az izzó jele 😄
Ha csak egyet cserélek ki akkor kitûnõen mûködik - de a kettõnél csak felvillan 😞
Gondoltam már persze biztosítékra is, csak nem tudom melyik? A könyvében pedig nem találom :S

redbull0304
Jaja, mint egy hátsókerekes, kb 160 körül ment a megcsúszás pillanatában... Nem sok mindent lehetett már tenni sajnos...

tuzfal3
uhh szegény verda és õ is :/

Opel Movano 2.8DTi

desigo
huuh :/
ezt odacsapta rendesen
megindult a segge és szinte semmi ellenkormányzás
ejj
redbull0304
Coolet, olajhûtõ, sárvédõk, géptetõ, lökös, lámpák, indexek... Kb egy milliós kár... :S

tuzfal3
uhh,nagy a baj? nincs kép az autó állapotáról?

Opel Movano 2.8DTi

redbull0304
Ájjjjjj, Áron kolléga összetörte szegény kis autóját! <#szomoru1>

redbull0304
Persze! Most elég komoly a mezõny! Van jó pár 10es és 9es autó!

desigo
Van egyáltalán ellenfelük az Audisoknak?
redbull0304
Idén még meg lesz a 9!!!! 😊

redbull0304
Épp ezért mondtam! <#hehe><#nevetes1><#idiota>
Hát ha ott nem találsz elég képet akkor sehol... 😊

ha nem mondod nem is gondoltam volna
esetleg más ??

redbull0304
Google

hol találnék legújabb A4 fehér kombi fotót ???
kössz

redbull0304

redbull0304
Nagyon ronda lett szegény... 😄

MEdievil
De csúnya <#hehe>Fordból? nem köszi inkább még gyûjtögetek.

F

Gabor1990
Ha valaki szerte barkácsolni és nincs pénze R8-ra:

elsõ rész

második rész

Falconer
Van itt valaki aki komolyabban ért az audikhoz?
Az lenne a kérdés, hogy mennyire megbízható a V6 2.5 TDI, olyan 2000körüli évjáratból.
Nomeg az, hogy mennyre lehetnek másak benne a dolgok, mint egy 94es soros 5ös 2.5 TDIben, fõleg szerelhetõségi szempontok alapján.

A régi van most faternak, aztán gondolkozik rajta, hogy legyen e ujabb, vagy pedig inkább S80 D5 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

desigo
kicsit sok a rács rajta
persze élõben behugyoznék a látványtól xD
redbull0304

tuzfal3
nálam nem látszik<#confused>

Opel Movano 2.8DTi

redbull0304

redbull0304
Reméljük a legjobbakat! 😄

Ebbõl elég sok látszik, milyen dögös is lesz az új A8 <#nyes>

aztakurva 😮😮

redbull0304
Jah, csepp motor! 😄😄😄

desigo
Nem kicsit brutál az eleje
kis gyenge motor van benne <#wow2>
redbull0304
Ma láttam a budai várnál! 😊

desigo
ejjejj <#gonosz3>

én vigyáztam volna rájuk...
redbull0304

redbull0304

<#rinya>

desigo
tegnap délután láttam egy keménytetõs fehéret a ring körül...
rohadt szép
redbull0304
Na ne... 😄 Motorborító elem elég durva lett! 😊 Tetszik! 😊

desigo
redbull0304
Remélem disznó lesz! 😊

MEdievil
Amikor tizenvalahány éve láttam elõször ilyet élõben nem kicsit volt lenyûgözõ. A V orr miatt szerintem a legszebb audik között van megnéznék egy modern változatot (szögletes szintén v) nem mintha az új autók nem tetszenének csak ez egész más vonal már.

F

redbull0304

Mostanában nagyon tetszenek ezek a 200-asok! 😊 7.5 alatt futnak százra, nagy disznók! 😄 Inkább egy ilyenben "feszítenék" mint egy régi A8-asban! 😄

redbull0304
Jó kis cikk! <#eljen>

MEdievil
Az biztos hogy köze sem lesz az eredeti quattro-hoz. De szerintem ha akarnák se lehetne megismételni.

Más:

Audi TechDay

F

redbull0304
Elég nagy hülyeségnek tartom! Ezzel a "quattro" nevet mint típus meggyalázzák... :/ Másrészt lesz 15-20millió forint, tele luxussal, azaz a szellemileg se lesz semmi köze az eredetihez...

redbull0304
Feltámad az Audi Quattro?

Állítólag már készül az egykori legendás raliautó korszerû névrokona, méghozzá lényegében az eredeti recept alapján: az Audi mérnökei az A5-ösbõl faragnak valódi, brutális utcai sportkocsit.

Lényegében az Audi RS4-es szellemi utódjáról van szó, de úgy hallani, RS5 helyett Quattrónak fogják elnevezni, nyilván abban a reményben, hogy a legendás típusjelzéssel több figyelmet kaphat a típus. Magáról az autóról csak pletykák alapján próbálhatunk képet alkotni: állítólag egy feltöltött V6-os motor kerül bele 400 lóerõ feletti teljesítménnyel, és az A5-ös eredeti karosszériaelemeinek egy részét is lecserélik. Részint azért, hogy az autó tömegét 1400 kilogramm alá csökkentsék, részben azért, hogy az autónak a híres elõdéhez hasonlóan agresszívebb megjelenést kölcsönözzenek.

Az 1980-ban bemutatott õs-Quattrót is egy viszonylag szürke utcai autóból, az Audi 90 Coupéból alakították ki, igaz, eredetileg kifejezetten versenycélokra szánták. Az összkerék-hajtású, öthengeres, 2,1 literes, 200 lóerõs turbómotorral felszerelt típust azért készítették, hogy a gyár elindulhasson a korabeli rali-világbajnokság versenyein, amelyet korábban kétkerék-hajtású modellek uraltak.

A Quattro tarolt a versenyeken, fõleg laza felületû, vagy nedves úton mutatkozott meg a négykerék-hajtás elõnye: 1982-ben és 1984-ben csapat-világbajnoki címet, 1983-ban és 1984-ben pedig egyéni bajnoki címet szerzett az Audi Hannu Mikola és Stig Blomqvist révén. 1987-ben ugyan betiltották a B csoportos autók használatát a rali-világbajnokságon, és ezzel a Quattro versenykarrierjének is vége szakadt, de a világ lényegében ekkor kezdte megtanulni az Audi nevet. A Quattro utcai változatát még 1991-ig gyártották.

Az új Quattróval alighanem csak a nevet, és a hangulatot próbálja újjáéleszteni az Audi, a versenysikereket aligha: a raliversenyeken egy ilyen terjedelmes autó, amilyen az A5-ös, ma már esélytelen volna.

By Totalcar...

redbull0304
Elõbb nézzük meg az A7 hogy fog kinézni! 😊

MEdievil
Egy S7 vagy akár egy RS7-et nem löknék ki az ágyamból.. izé garázsból <#miaz><#idiota>

F

redbull0304
Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni! 😊