Audi mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kombi verzióknak nem RS6 Avant a neve? vagy az csak valami speciális felszereltségnél van?Ezt sosem értetem :S
Opel Movano 2.8DTi
most szedtem le és fel is töltöttem ha valakinek kellene
kicsit más náluk és nálunk a leharcolt állapot ...
Audi Quattro Part 1
Audi Quattro Part 2
kicsit más náluk és nálunk a leharcolt állapot ...
Audi Quattro Part 1
Audi Quattro Part 2
Hát ha abba belegondolunk, hogy az urquattro is anno csak a gazdagabb réteg számára volt elérhetõ, így nem csodálkoznék, ha az új quattro is RS4 árkategória körül mozogna (20milla)...
Lassan már nem is lehet választani annyi jó kocsit dobnak piacra 😊
Remélem nem valami nagyon pici darabszámra limitált lesz hanem olyan amihez akár halandó ember is hozzájuthat!
Remélem nem valami nagyon pici darabszámra limitált lesz hanem olyan amihez akár halandó ember is hozzájuthat!
F
Audi quattro Anniversario!
Valószínûleg, hogy ez csak egy lelkes Audi rajongó agyszüleménye, de ha mégse lenne kacsa a hír annak nagyon örülnék! Elvileg 2012-be jön ki az új quattro a 30-as szülinap emlékére, az autó súlyából kb. 240kg-ot faragnának le. Vagy V6-os turbo, vagy a TT-RS-ból származó soros5 turbo repítené az autót, utóbbinak kifejezetten örülnék!
<#vigyor3>#vigyor3>
Valószínûleg, hogy ez csak egy lelkes Audi rajongó agyszüleménye, de ha mégse lenne kacsa a hír annak nagyon örülnék! Elvileg 2012-be jön ki az új quattro a 30-as szülinap emlékére, az autó súlyából kb. 240kg-ot faragnának le. Vagy V6-os turbo, vagy a TT-RS-ból származó soros5 turbo repítené az autót, utóbbinak kifejezetten örülnék!
<#vigyor3>#vigyor3>
Az Audi Hungáriánál megkezdõdött a bioetanollal is üzemelõ, 2.0 literes TFSI-motorok sorozatgyártása.
Az új, hatékony erõforrást az Audi A4 és A4 Avant modellekbe épitik be. Az etanolos üzemmód – az Európában szabványosított E85-ösjelzésû üzemanyaggal – csökkenti a fenntartási költségeket és javítja a jármû szén-dioxid-kibocsátási értékét. A bioetanolos motorok sorozatgyártását a már meglévõ, négyhengeres Global Engine motorok gyártósorába integrálták. A mûszaki átalakítások közel 30 millió forintos beruházást igényelnek.
Nem kicsit Scifi kinézet... azt hittem a tanulmány után kicsit konzervatívabb lesz.
Az orra jól néz ki (fõleg teljesen szembõl) a háta nem tetszik annyira.
Az orra jól néz ki (fõleg teljesen szembõl) a háta nem tetszik annyira.
F
Teljesen a fiatalokra építi az A1 bevezetõ kampányát az Audi. Belegondolni is szörnyû, de "márkanagykövetnek" Justin Timberlake-et kérte fel a négykarikás márka, vagyis az énekes lesz az A1 arca.

Discovery Channel
Autókereskedõk - második évad
Audi Quattro - 1-2. rész
Vasárnap (December 20.) 10:00
Vasárnap (December 20.) 10:30
Vasárnap (December 27.) 10:00
Vasárnap (December 27.) 10:30
Vasárnap (2010. január 3.) 10:00
Vasárnap (2010. január 3.) 10:30

Autókereskedõk - második évad
Audi Quattro - 1-2. rész
Vasárnap (December 20.) 10:00
Vasárnap (December 20.) 10:30
Vasárnap (December 27.) 10:00
Vasárnap (December 27.) 10:30
Vasárnap (2010. január 3.) 10:00
Vasárnap (2010. január 3.) 10:30

Már láttam máshol, szvsz szánalmasan néz ki. Annyira égõ én nem csúfítanám el az alapban nagyon is szép A5-öt.<#confused>#confused>
F
Az év motorjai Amerikában, 2010
2.0L TFSI Turbocharged DOHC I-4 (Audi A4)
3.0L TFSI Supercharged DOHC V-6 (Audi S4)
3.0L DOHC I-6 Turbodiesel (BMW 335d)
2.5L DOHC I-4 Hybrid (Ford Fusion Hybrid)
3.5L EcoBoost Turbocharged DOHC V-6 (Ford Taurus SHO)
2.4L Ecotec DOHC I-4 (Chevrolet Equinox)
4.6L Tau DOHC V-8 (Hyundai Genesis)
2.5L Turbocharged DOHC H-4 (Subaru Legacy 2.5GT)
1.8L DOHC I-4 Hybrid (Toyota Prius)
2.0L SOHC I-4 Turbodiesel (Volkswagen Jetta SportWagen TDI)
2.0L TFSI Turbocharged DOHC I-4 (Audi A4)
3.0L TFSI Supercharged DOHC V-6 (Audi S4)
3.0L DOHC I-6 Turbodiesel (BMW 335d)
2.5L DOHC I-4 Hybrid (Ford Fusion Hybrid)
3.5L EcoBoost Turbocharged DOHC V-6 (Ford Taurus SHO)
2.4L Ecotec DOHC I-4 (Chevrolet Equinox)
4.6L Tau DOHC V-8 (Hyundai Genesis)
2.5L Turbocharged DOHC H-4 (Subaru Legacy 2.5GT)
1.8L DOHC I-4 Hybrid (Toyota Prius)
2.0L SOHC I-4 Turbodiesel (Volkswagen Jetta SportWagen TDI)
Sziasztok!Új vagyok a forumon és szeretnék egy kis segitséget kérni!Szeretnék venni egy Audi A4 1.9 PDTDI-t a 130LE-et!Mire kell odafigyelni ennél a tipusnál?Mik a hibái?Negativ és pozitiv tulajdonságai?Alkatrészek vannak hozzá és milyen árban?
elöre is kössz
üdv
elöre is kössz
üdv
Új fórumunk elindult! Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát!És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen! Érdemes kipróbálni!
www.carden.eu
www.carden.eu
Színben nekem vagy grafit vagy fekete kéne, V8-as lökhárítóval (mint a #852 elsõ képén), meg Ronal, Avus felnivel! 😊

Prominens sofõr tesztelte a napokban az Audi elektro-szuperautóját, az e-tront: Arnold Schwarzenegger, Kalifornia állam kormányzója is kipróbálta a négykarikások koncepciómodelljét, amelyet a Frankfurti Autószalonon lepleztek le. A négy elektromotor által hajtott járgány 313 lóerõs, 0-ról 100 km/órás sebességre pedig 4,8 másodperc alatt gyorsul fel.