Audi mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Üldözték a rendõrök a bankautomata-tolvajok Audiját

Azért az pro,hogy a sokmázsás ATMel a kocsiban leléptek a rendõrök elõl <#eljen>
MEdievil
Audi rs5 megmarad a v8

"Részben nyilván presztízs-okokból, részben utánozhatatlan hangja miatt nem cserélték le a V8-ast az S4-esben használt 3 literes, kompresszoros V6-osra, inkább tovább csiszolták a pörgõs nyolchengerest. A teljesítményét 450 lóerõre emelték, de ahhoz, hogy az összes erõ kijöjjön belõle, 8250-es percenkénti fordulatszámig kell pörgetni. A plusz 30 lóerõ épp arra elég, hogy ellensúlyozza az összkerék-hajtás többlet-ellenállását, és az autó így is 4,6 másodperc alatt érje el a 100 km/h-t a dupla kuplungos váltóval, egy tizeddel hamarabb, mint az M3-as. A hajtás a jól ismert quattro rendszerû szerkezet, alaphelyzetben a nyomaték 60%-át adja a hátsó kerekekre, de ez az arány akár 85%-ra is módosulhat, ha olyanok a körülmények."

Azt hiszem jól tippeltük 😊

F

MEdievil
desigo
szépes !
redbull0304

Minden reggel egy ilyet szoktam látni. Élõben elég disznó autó, nagyon szép a hûtõmaszkja. Ha ilyenem lenne tuti levenném a S6-os feliratokat róla! 😄 V10 5.2 435ló... Szedi a lábát rendesen! 😊

MEdievil
Nem tudok dönteni a piros és a fekete között 😊 de akkor jó így nincs probléma!

F

redbull0304
Akkor kettõt veszünk! 😄

desigo
jah akkor jó xD
redbull0304
20-25milla tuti lesz! 😄

MEdievil
Szerintem is V8 lesz és az elég is hozzá már csak egy normális ár kell hozzá (és akkor továbbra is csak álmodozhatok róla 😊 egy kis ideig még biztosan )

F

redbull0304
Sztem maximum V8-as lesz, de azon se lepõdnék meg ha egy V6-os biturbo motor hajtaná.

MEdievil
desigo
Zsolti9014
Sziasztok!

Én egy kérdéssel fordulnék az itteni Audisokhoz.
A kiszemelt az Audi 80 B2, amelyet 1978-1986 között gyártottak, méghozzá az 1.6-os szívódízel változata.

Vannak róla tapasztalataitok?
Én csupa jót hallottam róla, fõként a fogyasztás és a megbízhatóság terén, márpedig nekem ezek a legfontosabb szempontok jelenleg. Meg persze kényelmes és nagy, egyszer már ültem ilyenben. A külseje is tetszik.

Hajrá Magyarország!

jaszy
Szép!!!

desigo
nesto
be kell indítani

Bercy
megvakultam <#wilting>
jaszy
Atya ég......ez szarul sikeredett 😊

desigo
fájdalmas...
MEdievil
AUDI Q8 ( 😛 azért ezt nem tudom hogy gondolták de csak erõs idegzetûek kattintsanak)

Ezen már csak a tûz segíthet és ami a röhely hogy amennyit rá költött vehetett volna egy autót is, de nem inkább közröhej tárgya akar lenni. <#help>

F

belarus
Kérdésemre válaszolj!Müködik az elektromos szervó ha csak a gyújtás van rákapcsolva vagy be kell inditani hozzá a motrot is.<#conf>

jaszy
Nem mert nem tudsz beülni a lángoktól..<#zavart1>

belarus
Akkor tehát nem müködik a szervó ha nincs begyujtva.

jaszy
Ha begyújtod akkor már mind1, csak a tûzoltók segíthetnek a tekerésben. Kontaktra ott a kontakt tisztító és kenõ spray...<#nyes><#vigyor2>

belarus
Helo!
Elektromos szervórol lenne 1 kérdésem.Ha kontaktot adunk és nincs begyujtva a kocsi akkor már lehet tekerni az elektromos szervót??<#vigyor2>

desigo
A Bayern München játékosai kipróbálhatták az új Audi A1-et

redbull0304
Az FWD húz, az RWD tol, a QUATTRO visz!!! <#vigyor3>

desigo
hehe
kellemetlen 😊
MEdievil

<#hehe>

F

nesto
A kis 5-ös csak megbújik mellette 😊 Nagyon vad

redbull0304
Gyönyörû! 😊 Nagyon morcos így full feketében! 😊

jaszy
5X112 es kell Et 35 ös. Nem nagyon van .....

redbull0304
jaszy
Én még csak 130 ért találtam gumi nélkül és 160-180 körül gumival.
Nem olcsó!

redbull0304
Helyes! Nekem is az tetszik a legjobban! 😊 Ha veszek 200-ast nekem is tuti ilyen lesz rajta! 😊 Olyan 100e körül lehet kapni használtan gumival együtt. Ronal Avus a neve, azt hiszem van két verzió, van a S4-én és a Sline-s... Nem tudom, hogy az utóbbi eltér-e a S4-es gyáriétól. (Pl a BMW-nél az M-packetes felni full ugyanolyan mint a gyári M-es, mégis sokkal gyengébb, nehezebb)

jaszy
Pont a legfelsõt szemeltem ki, arra vadászok!<#vigyor2>
Gyárira vagy gyári kinézetûre gondolok én is.

redbull0304
Én a helyedben tuti gyári Audit vennék (vagy annak replikáját)!!!! 😊 A többi elég bénán néz ki egy Audin sztem... Max még valami verseny BBS...

Vagy a S4 felniét:

Vagy a RS4-ét:

Esetleg új RS4-ét...

jaszy
Köszi!

desigo
itt nézegesd akár minden nap is
16-os gyári TT kerekeket jó áron találtam én is...
jaszy
Keresek 2002 es A4 esre 17 es alufelnit gumival.
Modern kinézetû, jó állapotu érdekel!
Pm et kérek!

desigo

desigo
redbull0304
Maga a videó tetszett! 😊 De egyébként rongyrázósnak tûnik, béna kis repülõt megveri 100méteren vagy mennyin... Nem egy vadászgépet vert el... Másrészt elég vérszegény az R8-as, nem egy brutális erõgép ami gyorsul mint állat...

desigo
redbull0304
Próbálkozni azért lehet! <#buck>

redbull0304
Az anyádat! <#idiota>

desigo
jó kis játékszer...
[HUN]Crassus
hehe

http://www.youtube.com/watch?v=fToOx6Ft9o8&feature=popular

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"