Audi mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üldözték a rendõrök a bankautomata-tolvajok Audiját
Azért az pro,hogy a sokmázsás ATMel a kocsiban leléptek a rendõrök elõl <#eljen>#eljen>
Azért az pro,hogy a sokmázsás ATMel a kocsiban leléptek a rendõrök elõl <#eljen>#eljen>
Audi rs5 megmarad a v8
"Részben nyilván presztízs-okokból, részben utánozhatatlan hangja miatt nem cserélték le a V8-ast az S4-esben használt 3 literes, kompresszoros V6-osra, inkább tovább csiszolták a pörgõs nyolchengerest. A teljesítményét 450 lóerõre emelték, de ahhoz, hogy az összes erõ kijöjjön belõle, 8250-es percenkénti fordulatszámig kell pörgetni. A plusz 30 lóerõ épp arra elég, hogy ellensúlyozza az összkerék-hajtás többlet-ellenállását, és az autó így is 4,6 másodperc alatt érje el a 100 km/h-t a dupla kuplungos váltóval, egy tizeddel hamarabb, mint az M3-as. A hajtás a jól ismert quattro rendszerû szerkezet, alaphelyzetben a nyomaték 60%-át adja a hátsó kerekekre, de ez az arány akár 85%-ra is módosulhat, ha olyanok a körülmények."
Azt hiszem jól tippeltük 😊
"Részben nyilván presztízs-okokból, részben utánozhatatlan hangja miatt nem cserélték le a V8-ast az S4-esben használt 3 literes, kompresszoros V6-osra, inkább tovább csiszolták a pörgõs nyolchengerest. A teljesítményét 450 lóerõre emelték, de ahhoz, hogy az összes erõ kijöjjön belõle, 8250-es percenkénti fordulatszámig kell pörgetni. A plusz 30 lóerõ épp arra elég, hogy ellensúlyozza az összkerék-hajtás többlet-ellenállását, és az autó így is 4,6 másodperc alatt érje el a 100 km/h-t a dupla kuplungos váltóval, egy tizeddel hamarabb, mint az M3-as. A hajtás a jól ismert quattro rendszerû szerkezet, alaphelyzetben a nyomaték 60%-át adja a hátsó kerekekre, de ez az arány akár 85%-ra is módosulhat, ha olyanok a körülmények."
Azt hiszem jól tippeltük 😊
F
Még van pár nap de ha már máshol kirakták:
Három évtizede, 1980. március 3-án a Genfi Autószalon mutatkozott be az elsõ Audi quattro.

Három évtizede, 1980. március 3-án a Genfi Autószalon mutatkozott be az elsõ Audi quattro.

F
Minden reggel egy ilyet szoktam látni. Élõben elég disznó autó, nagyon szép a hûtõmaszkja. Ha ilyenem lenne tuti levenném a S6-os feliratokat róla! 😄 V10 5.2 435ló... Szedi a lábát rendesen! 😊
Szerintem is V8 lesz és az elég is hozzá már csak egy normális ár kell hozzá (és akkor továbbra is csak álmodozhatok róla 😊 egy kis ideig még biztosan )
F
Sziasztok!
Én egy kérdéssel fordulnék az itteni Audisokhoz.
A kiszemelt az Audi 80 B2, amelyet 1978-1986 között gyártottak, méghozzá az 1.6-os szívódízel változata.
Vannak róla tapasztalataitok?
Én csupa jót hallottam róla, fõként a fogyasztás és a megbízhatóság terén, márpedig nekem ezek a legfontosabb szempontok jelenleg. Meg persze kényelmes és nagy, egyszer már ültem ilyenben. A külseje is tetszik.
Én egy kérdéssel fordulnék az itteni Audisokhoz.
A kiszemelt az Audi 80 B2, amelyet 1978-1986 között gyártottak, méghozzá az 1.6-os szívódízel változata.
Vannak róla tapasztalataitok?
Én csupa jót hallottam róla, fõként a fogyasztás és a megbízhatóság terén, márpedig nekem ezek a legfontosabb szempontok jelenleg. Meg persze kényelmes és nagy, egyszer már ültem ilyenben. A külseje is tetszik.
Hajrá Magyarország!
AUDI Q8 ( 😛 azért ezt nem tudom hogy gondolták de csak erõs idegzetûek kattintsanak)
Ezen már csak a tûz segíthet és ami a röhely hogy amennyit rá költött vehetett volna egy autót is, de nem inkább közröhej tárgya akar lenni. <#help>#help>
Ezen már csak a tûz segíthet és ami a röhely hogy amennyit rá költött vehetett volna egy autót is, de nem inkább közröhej tárgya akar lenni. <#help>#help>
F
Kérdésemre válaszolj!Müködik az elektromos szervó ha csak a gyújtás van rákapcsolva vagy be kell inditani hozzá a motrot is.<#conf>#conf>
Ha begyújtod akkor már mind1, csak a tûzoltók segíthetnek a tekerésben. Kontaktra ott a kontakt tisztító és kenõ spray...<#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
Helo!
Elektromos szervórol lenne 1 kérdésem.Ha kontaktot adunk és nincs begyujtva a kocsi akkor már lehet tekerni az elektromos szervót??<#vigyor2>#vigyor2>
Elektromos szervórol lenne 1 kérdésem.Ha kontaktot adunk és nincs begyujtva a kocsi akkor már lehet tekerni az elektromos szervót??<#vigyor2>#vigyor2>
Helyes! Nekem is az tetszik a legjobban! 😊 Ha veszek 200-ast nekem is tuti ilyen lesz rajta! 😊 Olyan 100e körül lehet kapni használtan gumival együtt. Ronal Avus a neve, azt hiszem van két verzió, van a S4-én és a Sline-s... Nem tudom, hogy az utóbbi eltér-e a S4-es gyáriétól. (Pl a BMW-nél az M-packetes felni full ugyanolyan mint a gyári M-es, mégis sokkal gyengébb, nehezebb)
Pont a legfelsõt szemeltem ki, arra vadászok!<#vigyor2>#vigyor2>
Gyárira vagy gyári kinézetûre gondolok én is.
Gyárira vagy gyári kinézetûre gondolok én is.
Én a helyedben tuti gyári Audit vennék (vagy annak replikáját)!!!! 😊 A többi elég bénán néz ki egy Audin sztem... Max még valami verseny BBS...
Vagy a S4 felniét:
Vagy a RS4-ét:
Esetleg új RS4-ét...
Vagy a S4 felniét:
Vagy a RS4-ét:
Esetleg új RS4-ét...
itt nézegesd akár minden nap is
16-os gyári TT kerekeket jó áron találtam én is...
16-os gyári TT kerekeket jó áron találtam én is...
Keresek 2002 es A4 esre 17 es alufelnit gumival.
Modern kinézetû, jó állapotu érdekel!
Pm et kérek!
Modern kinézetû, jó állapotu érdekel!
Pm et kérek!
A melegek a Subarut szeretik a legjobban <#hehe>#hehe>
Maga a videó tetszett! 😊 De egyébként rongyrázósnak tûnik, béna kis repülõt megveri 100méteren vagy mennyin... Nem egy vadászgépet vert el... Másrészt elég vérszegény az R8-as, nem egy brutális erõgép ami gyorsul mint állat...