Valóságsokk - hogyan legyünk sztárok 10 perc alatt

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
tetszik a cikk, vannak benne jó beszólások 😄

"Ezen "mûsoroknak" köszönhetõen manapság már mindenki lehet sztár!" - én a sztárt idézõjelbe tettem volna, mert magyarország nem nagyon hemzseg sztároktól...attól mert valaki benne van a tévében nem jelenti azt hogy sztár.

"Leó...Jelenleg Tele-shopokban nevetteti ki magát." - a reggeliben is mûsorvezetõ :C

"De ki is a hibás a létezésükért?"

Megmondom én. A birka nép, a söpredék.
Na meg ez a köcsög:
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=67050
HöfEE
Szerintem a megasztár nem valóságshow, mondjuk én kb 3 részt láttam belõle ,de amúgy igazad van

az ilyen napi sorozatok itthon nem voltak túl fantáziadúsak. bár nem volt tökéletes a megvalósítás, de szerintem a valóságshowk közül a tégla érdekes volt, a megasztár pedig nézhetõ, szigorúan felvételrõl, mert amit lenyomnak az emberk torkán 2-3 órában 40 perc helyett, az valóban gusztustalan.
HöfEE
"Rémlik valakinek a kanadai szûz lány neve? Nem?"
A cikkíró valószinüleg BB Andira gondolt aki mellesleg ausztráliában él<#smile>
Amúgy a cikkel egyetértek.Ja és szerintem a legjobb valóságshow a bár volt.

És akkor csodálkoznak, hogy internetrõl letöltött SZINVONALAS mûsorokat néz az ember a gépn, a gagyesz TV mûsorok helyett. 😄

Asse tom kik ezek az emberek, akikrõl a cikk ír. Kb kettõt láttam közülük röviden, amikor a szüleim kapcsolgatták a csatornákat én meg arra jártam... <#nemtudom>
hehe, így van. mindig csodálkozok, azokon akik a kereskedelmi tévék mûsorát szidják. ez olyan mintha valaki blikket venne és hiányolna belõle egy irodalmi esszét. (az embereket jobban érdekli a bulvár. kész. gondolom itt mindenki élet és irodalmat, beszélõt, parnasszust vagy festõalmanachot olvas)

aki másra vágyik az miért köpködi a kertévék mûsorát? (ennyire rtl-t és tv2-õt akar mindenki nézni vagy csak az embertársak miatt álaggódás hajtja a nyálelválasztást?)

nem kell nézni. én is kibírom. a legtöbben nem. õket szomorúak, hogy másoknak tetszõ mûsor van a tévében és a kertévék nem nekik vetítenek valamit.
nem nézek tvt két éve.. ennyit errõl 😊 sztem aki egyszer kipróbálná hogy milyen nélküle, pár hét alatt rájönne hogy nincs is szüksége rá, fõleg ha van internet, minden hírt el lehet olvasni itt is. aki meg mindenáron B kategóriás filmeket akar nézni az menjen videotékába, ami szintén jobb mint bármelyik kereskedelmi adó mert azt nézed amit kiválasztottál és még lehet érdekel is. meg különben is tessék foglalkozni a családdal, vagy barátokkal, nem muszáj a nagy szürke dobozt nézni
Semmit sem kötelezõ nézni. El lehet menni sétálni, programot csinálni a haverokkal stb. Az emberek a TV-t választják, ennyi. A kikapcs gomb pedig mindig ott van.

de minden szó igaz benne

lol, mármint ez egy vélemény, egy nézõpont - nyilván igaz, hisz ha megmondod a véleményedet, akkor nem hazudsz remélhetõleg. valaki gíy gondolja, valakinem.
Megint jön Gyõzike, aki visszatelepül a szülõföldjére.<#nezze>

Én meg felteszem a rácsot a TV elé, mert elsõ dühömben már hozzávágtam a papucsom.

robrose
Talán azért, mert épp a napokban szídtam a népet emiatt az egyik cikk kapcsán 😉

Ezek a mûsorok tökéletesen jók arra, hogy eltereljék az ember figyelmét arról ami körülveszi. Ne foglalkozzon arról h a kormány és az ellenzék valójában mit is csinál, ne járassa a száját, hogy neki nem tetszik ami Mo-n valójában folyik...

A média a legnagyobb manipulátor, ezt talán már mindenki (f)elismeri.

Én már 1,5 éve nem nézek tv-t, minden információt amit szükségesnek tartok, az internet segítségével "szerzek be", így lehetõségem van arra, hogy csak azt kapjam, amit kérek is, s a több forrás növeli a hír "valódiságát"...

Szóval, ha rajtam múlna, akkor minden bulvár lapot és kersekedelmi tv-t beszüntetnék... Ezek csak az emberek hülyítésére vannak (meg persze az ebbõl adódó gyors és biztos meggazdagodásra...)
mousee
Hát... A cikkíró hozzáállása teljesen megegyezik az enyémmel. Manapság minden a pénzrõl szól...

SZörnyû...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

nem teljesen világos, hogy miért most került leadásra ez a cikk, de minden szó igaz benne, fõleg az utolsó mondat: mindenki szidja a sz.r mûsorokat, de nyomják az sms-eket, mintha muszáj lenne, és mi, a nézõk tartjuk el ezt a sok szemetet.

← ElőzőOldal 3 / 3