748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#99 Hú ott mi volt... -
#98 csak emlékezzünk vissza az Állatvédők vs petárda topikra...
sztem több lenne benne a munka, mint a haszon, állandó cenzúrázás, bannolgatás stb
bár az se lenne rox, h összejönne egy KULTÚRÁLT közösség aki normálisan tudna eszmecserét folytatni -
Shadow_THH #97 szerintem egy próbát megér. Mit veszíthettek?
politizálás a fórum nélkül is lesz és van is rengeteg topikban.
cigányozni eddig annyit lehetett a gumiban amennyit a felhasználó nem szégyelt - akkor most a zsidózással nem kell játszani az álszentet.
az antiszemitáklat ugyanugy rugdossátok ki mint a komcsikat (megjegyzem, eddig tapasztalataim szerint nagyon jól jártatok el vitákban, ugyanis mindkét vitázó félt egyaránt büntettétek) -
#96 Szvsz a "HÍRmagazin" kifejezésben benne van a politika is. Tetszik vagy sem - nekem sem tetszik -, de a következő két hónapban minden második hír erről fog szólni.
-
#95 sürgős DEL, mert lelövöm -
#94 Sg Hírmagazin. Informatika, és Tudomány.
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem látok itt politikát... És ez így van jól... Ha itt politikai topik nyílik, akkor ott csakis flém lesz, totális jobboldal vs baloldal. Szerintem nem jó ötlet... -
#93 Ha lesz ilyen, akkor javasolnám, illetve szépen kérném, hogy az esetleges indulatoktól elharapódzott topikokat ne a Gumiba dobálják az arról ítélő Moderátorok, hanem egyből a Szemétdombra.
Köszönet. -
#92 Itt már van politika...Na őt nem kéne beengedni oda :D
A témához... egy próbát megér.....engem mondjuk nem érint....de hiszem, hogy tényleg vannak itt inteligens emberek, akik tudnak normálisan beszélni erről is. -
#91 mondjuk van már ilyen topic Matthäus néven :DDD, súlyos sértegetések nélkül :) -
#90 + nőhet a napi hsz-szám, meg esetleg a látogatásszám is -
#89 na pont ezért vannak aggályaink :DDD
Finomabban is lehetne fogalmazni :) -
tomo #88 a kerdesre a valaszom:
igen.
nyissatok meg ujra. -
#87 Én azt hiszem, erre szükség van.
Ha már most is bent van pár fórumban, akkor ahogy közeledik a választás és keményedik a kampány, még több helyre fog beszivárogni a politika.
A téma megnyitásával így szerintem csak jól járhat az SG, mert:
1. Ha a modik odafigyelnek, és hamar kinyomják a szélsőséges emberkéket, akkor nem lesz sok gond
2. Ez lehet egy eszköz arra is, hogy a nem oda való helyen politizálókat azonnal kitiltsák, mondván, ennek is megvan a maga helye a fórumban.
Úgyhogy én mellette vagyok, hajrá, de csak kulturáltan! -
#86 Nyíljon meg, Sodi már banolva van, mi gond lehet? :D -
#85 ti lesztek az elsők akik ki lesznek vágva ha ott is a megszokott stílusotokban írogattok..... -
#84 Köszönjük,hogy újabb érvet vonultattál fel a megnyitása ellen. -
#83 Politika fórum kell!! Ezt a Sodi topik közössége nevében mondom!!
Olyan kis szarosok ne mondják meg, hogy ne legyen, akik soha nem politizálnak, azt se tudják mik azok a pártok stb! Max ők majd nem járnak oda!
Legyen! -
#82 szerintem ne nyiljon politika fórum... még eleinte akartam, de nem kéne, főleg a tavalyi érettségi miatt, nem kéne több rossz nevű botrány az sgnek.. -
Thanatos #81 énis igy látom néha :/ -
Thanatos #80 -
#79 Azért ennyire nincs így, és biztos te sem vagy tökéletes... :) -
#78 Ez is igaz, de néha sírva tudnék fakadni mikor olvasom a kommenteket.
Régen nem volt ennyire gáz, tök normális volt a hangnem, értelmesek voltak az emberek stb. Mostanában mintha mindenki debilizálódna, és úgy kell megkeresni az értelmes hozzászólásokat, ill. megfejteni a kommentek értelmét...
:D -
#77 oks.csak felpörögtem -
#76 khm. Sztem már elég lesz :DDD -
#75 Hát!!!!
Hány fogában van tömés,hány foga hiányzik,műtétek,az előző választásokon kire szavazott,vallása,kedvenc sorozata... -
#74 :D g-vizsgálat mint a pilotáknak -
#73 isten őrizz hogy megnyíljon! -
#72 felek itt is csak egyfajta orientacioju "tagok" lehetnek
akkor inkab ne legyen ha egy ugy fog mukodni a velemenycsere mint pl. a zene forumban. ha veletlenul vita alakul ki akkor le van zarva a forum.
bar nem vagyok MOn, azert erdekelne az ottani politikai helyzet alulnezetbol (vagyis ahogy a forumozok latjak) -
#71 Havi 130.000 alattiak/felettiek fóruma
Vakok és gynekénlátók fóruma
Süketek(vagy siketek hogy ne kössenek belém) és nagyot hallók fóruma
meg még leheten sorolni.... -
#70 AIDS teszt,felvillanás védelem(epilepsziások számára) -
#69 -
#68 de pl. sport, játék érdekelheti mindkét korosztályt.
Nem akarok sértegetni senkit, de lehet, hogy egy 17 éves normálisabb, mint egy 25 éves pl. -
#67 sok példát tudok arra az SG fórumban is mutatni, hogy 18 év alattiak értelmesebben és higgadtabban fórumoztak, mint pár idősebb...
és _rengeteg_ példa volt arra, hogy 25-30 év feletti, a különböző komplexusait a fórumban levezető emberkét kellett banra tenni, mert egyszerűen nem bírtak magukkal. (legkirívóbb példa mikike ugye...)
korábban azt gondoltam, hogy a baj egyes esetekben az életkorral van, de ez nem igaz, a suttyóság nem korhoz kötött. -
#66 vérvizsgálat vizelet teszt -
#65 Ha itt tartunk, akkor én már eleve az SG-re regelést egy IQ teszttel, és az anyakönyvi kivonat fénymásolatának bekérésével kezdeném.
2 főfórum lenne: 18 alattiak és 18 felettiek, és ezeken belül meradnának a mostani témák. 18 éven aluli nem látná egyáltalán a felsősöket, 18 felettiek pedig nem látnák az alsósokat.
Ennyi. :) -
#64 mellesleg a moderátornak is lehet véleménye, az ő dolga csak az anyázás szűrése -
#63 Én pl. egyiknek sem hiszek :DD, objektív tudok lenni. De az igaz, sokan nem így vannak, és menne a vita. Ha nem anyázik senki, had menjen a vita sztem. -
#62 100% ig egyetértek! A moderálás elfogultságának elkerülhetetlenségét ésn is beírtam, de végül nem küldtem el.
Semmi értelme egy kizárólag megosztást és ellenségeskedést szülő fórum újraindításának. A múltból tanulni kellene. -
haxoror #61 -
#60 Nem lehetne objektíven moderálni,és a szubjektivitást nehezményező hangok is csak további feszültségeket gerjesztenének. A polfórum csak arra lenne jó,amire a jelenlegi politika is. Emberek szétválasztása,egymásnak ugratása,feszültséggerjesztés.
Valamint az alant is leírt rögeszmecsere. Úgyse tudna senki meggyőzni senkit semmiről,akkor meg minek? Vita nem lenne,csak "tények" kinyilatkoztatása.