748

Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.

Update #605-ben. Nem lesz.

• [HUN]PAStheLoD
    abszolút értelemben tényleg nincs. .de a világ nem fekete meg fehér ..
  • nxfn
    nincs
  • BuzzFuzz
    még valami: én alapvetően liberális szemléletű vagyok, és szerintem ami nem törvénybe ütköző azt fölösleges/hülyeség tiltani, elvégre szólásszabadság van vagy mi..!!
  • BuzzFuzz
    Egyértelmű, hogy helye van itt a politikának, nem is értettem miért tiltják... a zsidózóknak és antiszemita megnyilvánulóknak meg azonnali kitiltást kell adni, pár barom miatt nem a többség szívjon
  • [HUN]PAStheLoD
    Ehehe , ez velős volt, de találó :))
  • [HUN]PAStheLoD
    A kettős mérce léte nem jogosítja fel a másik csoportot, hogy akkor ők is szélsőségesen lépjenek fel.
  • [HUN]PAStheLoD
    Szerintem ez egy alapból defetista hozzáállás, mért kéne megvárni, amíg majd eljön a politika aranykora, hogy értelmes emberek kultúráltan megvitathassanak dolgokat a politika témaköréből? Már csak azért se a legjobb, mert ha belegondolsz, sose lesz "tiszta" politika. Az emberek gyarlók, és aki közel van a tűzhöz, könnyen megég.. ráadásul, ha X száz ember itt megszokja, hogy érvekkel kell vitázni, talán előrébb leszünk, mint nemzet, valamelyest.
  • St
    szubjektív, de frankón reális
  • I.C.ram
    Én a kettős mércéről beszélek. Ezt lehet parodizálni szapulni, stb. azt meg nem, hiába ugyanolyan fájó a másik csoportnak is.
  • [HUN]PAStheLoD
    köszönjük, hogy megosztottad velünk ^-^

(ettől eltekintve van igazság abban amit írtál.. meglehetősen sok :C)
  • [HUN]PAStheLoD
    aki reklámoz, azt alapból fel kéne akasztani [hogy humánus maradjak .. ] ,ott az apróhírdetés. Ha egy ennyire alap dolgot nem tud felfogni [gyk. reklámozni tilos], akkor gondolod a pol.-ban intellektuálisabb teljesítményt várhatnánk tőle? :o
  • bociub
    HÁt én elmeséleném politika véleményem:

FIDESZ:Azok akik apuka kavics bányájából építették az autópályát. Pontossabban nem épitetteék de a kavicsot kifizették. És szerettek volna kis falujukba 50ezres stadiont.

MSZP:Akik beszélnek vmi dübergő gazdaságról csak azt nem veszik észre h több hittelt vettek fel mint K.János + nem beszélve európai uniós támogatásokról, de van 270 Km új autópályánk. Hát nem fantasztikus?

SZDSZ:Az kinek nagyon értelmes oktatási minisztere az éretségim után Azt mondta: "Az érteségi rendszerben nem voltak hibák, de jövőre kijavitjuk őket."
    Ez egy örökre az agyamba vésődött idézet. Mivel én is akkor éretségiztem.

MDF: mely pártból eccerüen még nem láttam mást D.Ibolyán kivül és kikkel, ha nem szövetkezik a fidesz 2002 be most nem lennének a parlamentbe.

És még vmi: azt elfelejtettem ki most az informatikai és hirkozlési miniszter és melyik pártból is szerepelt a tévében a JÖVŐ háza bemutatóján a TV-be, de az nagyon meg maradt bennem mikor a mars járó robot előtt jártak és megjegyezte hogyha most a marson állnánk a lábnyomaink örökre itt maradnának a homokba.
    Megkell hagyni h naon értelmes a lelkem: A marsnak légköre van és még szélviharok is vannak rajta!!! DE a holdra ez má nagyából igaz.

Idén kéne először szavaznom. DE AZTHISZEM KIHAGYOM.
  • [HUN]PAStheLoD
    A legtöbb ilyen törvény egy kompromisszum, a szólásszabadság, mint alapvető emberi jog, korlátozásáért cserébe mondjuk nem lehet népcsoportok ellen uszítani .. stb..
  • Dzsega #126
    Sztem addig ameddig nincs normális politika hanem magában a politikában is csak az ujjalmutogatás megy, valamint ők sem tudnak normálisan beszélni egymással addig nem lehet elvárni az emberektől, hogy nyugodtan tudjanak érvekell és nem pedig ujjalmutogatással mondani a magukét.
    Majd ha lesz egyszer normális politika akkor talán lesz értelme egy ilyen fórumnak is (ennek ellenére azért olvasni fogom). Ha majd az emberek azt látják, hogy a pártok nem azt mondjá a másikna, hogy ezt mennyire elrontottad, hogy képzelted, meg ez jó csak 3x ennyit kellet volna adni... és még lehetne sorolni.
    No meg az sem ártana ha nem 2 párt rendszer lenne, mert hát valjuk be nem igazán van több. Persze ez nem igaz csak a túlnyomó többség a 2 "nagypárt" egyikéhez tartozik. Ezeknek az embereknek pedig kb 40-50% fanatikusa annak a pártnak és azt észre sem veszi, hogy mi az amit az "ellenpárt" javasol, mond, csinál, ezek mind rossz ötletek mert ők mondtáűk, de ha szeretett pártja mondta volna ue.-t akkor az milyen frankó.
    Ha ezek a dolgok megváltoznak akkor nagyon jó fúrum lesz belőle de ameddig a hibát keresük és emeljük ki a másikban addig nem lesz jó.
    Ha a fórum célja ezen hibák kiküszöbölése, javítása akkor 100% támogatom a fórum megnyitását.
  • péder
  • I.C.ram
    De most őszintén, aki ellenzi, annak nem rohadt mindegy, hogy lesz-e vagy sem? Nem kell odajárni!

Egyre jobban hasonlít az SG a South Parkra, ott vannak ilyen kaliberű megmozduláosok hülyeség terén.
  • Punker
    ha tehetném a reklámosok kezét törném el......
  • Goth
    ez az x büntetőpont után nem szólhatsz hozzá dolog nem feltétlenül a legjobb megoldás...
    mondjuk vannak olyanok akik pl. reklámozásért bekapnak egy párat, vagy csak rossz napjuk volt, kitolás velük, mert lehet kultúráltan polfórumoznának.

Szerintem egy újabb kis jelecskét lehetne bevezetni a logó mellé kifejezetten azoknak, akik anyáznak-náciznak, és akinek van ilyen jele, az nem léphet polfórumra többet, nem kopna le mint a büntipont mert ugye ha valaki retardált tapló, az nem fog meggyógyulni 2 hét alatt.
  • I.C.ram
    Ilyenkorm ár hirtelen nem hivatkoznak az emberek a fene nagy szólásszabadságra. :D Nem kicsit furcsa ez az egész. Attól függ kit bánt, úgy cenzúráznak.
  • péder
    nem, nem mondom 20éves voltam akkor, amikor a "rendszer váltás" volt, előtte nem sokat érdekelt, hogy mi van ill. volt.
    Volt munkahelyem, lakásom stb...
    Most is van, ennyi.
  • [HUN]PAStheLoD
    De ugye nem mondod, hogy akkor jobb volt?
  • Crem
    Én is örülnék neki, ha megint lenne politikai fórum.

Jó volt, és leszámítva a fanatikusokat, még néha tanult is belőle az ember.

Azért a biztonság kedvéért "vegyél fel" 5-6 moderátort! :)
  • Goth
    Szerintem meg lehetne nyitni nyugodtan, először egy kis próbaidőre...
    Aztán ha a választások után ki van takarítva a sok paraszt, akár maradhatna is.
    Persze min. 20-30 szigorú moderátor állandó felügyelete alatt =)
  • péder
    A politika nemcsak arról szól, hogy egyes embereknek mi a véleménye az "ellenségről". Ez már szinte tudomány, mert nem csak a józan paraszti észre és a szomszéd "anyázására" kell hallgatni, itt már komoly dolgok folynak, melyek nem csak a "melyikre szavazak"-ról szól.
    Én az "átkosban" nevelődtem, fiatal emberként éltem meg a "rendszer váltást" ami azóta itt folyik az egyenlő a dupla nullával és köze nincs a demokráciához.
    Ha ezt normális emberek, normális módon megtudják beszélni akkor én támogatom.
    Persze mindenféle antiszemita nézet nélküli tárgyalásra gondolok, mert az össze egyezhetetlen számomra a politikával.

Üdv: péder
  • Punker
    vigyázz a szádra!
  • [HUN]PAStheLoD
    erősen agrárius .. gyk primitív-paraszt
  • [HUN]PAStheLoD
    Vallhat, de amint elkezdi hangoztatni, nagyon erős a gyanúm, hogy egyből valamilyen törvényt megsért vele. [mert ilyenek ezek a nézetek tartalmukban]
  • [HUN]PAStheLoD
    Legyen, mert "talán" kialakul egy értelmes tábor, amely képes intelligensen megvitatni a politikai témákat.

Olyan szempontból is jó, hogy így legalább tényleg 1 helyre kerülnének a politikával kapcsolatos topikok. És a tiltás amúgy sem a legjobb megoldás, amíg szólásszabadság van, addig az emberek hangot is adnak különböző véleményüknek.. csak nem mindegy milyen formában.

A drákói szigort meg be kell vezetni oda, kortól, nemtől, iskolázottságtól függetlenül az első flém után kikkban a rosszalkodóknak.. ha nem válik be, akkor is, az SG mindent megtett, amit tudott :|
  • DJ Bee18
    a ,,menj az anyádba te geci" az milyen nézet? :DDDDDDD
  • nyami
    #32, #60 (Y)
  • Punker
    már hogyne kéne, rombolja a közösséget + törvényt sért.
  • magus
    nem mintha en irogatnek oda, mert szarok az egeszre, de mi az, hogy valakit egy forumrol kirugnanak azert mert szelsoseges politikai nezeteket vall, ezt nem kenebevezetni...
  • magus
    17 tol mar ok a jovo zenei, igaz, hogy degeneralt a nagyreszenek a politikai eszmei, de akkor is 1 ev es szavaznak...
  • Shiwo
    sztem is lehetne szigorú megszorításokkal...mondjuk hogy bünti-pontos nem szólhat hozzá, az tényleg kitolás azokkal, akiknek véletlen van, de lehetne ,hogy pl 3 fölött már ne olvashatják el..az se rossz ötlet, hogy a "friss" regisztráltak csak bizonyos időközönként (esetleg X hozzászólás után) szólhassanak hozzá a témához...

18 év alatti ne látogathassa-> ezek szerint senkit nem érdekel, hogy egy 15-17 évesnek mi lehet a véleménye a politikáról ? hogy ők hogy látják a helyzetet ?
    sztem a korhatár legyen inkább mondjuk 14-15 körül, alatta nem hiszem ,hogy foglalkoztatná őket a téma..bár ki tudja...
  • The Hedgehog
    vissza fog térni az a sok suttyó... és sokan a normálisak közül is azzá válnak csak azért mert nem bírják idegekkel a többi parasztot. Megvoltunk politika nélkül, megleszünk nélküle!
  • RelakS
    Ja, az általánosban O_o
  • RelakS
    Valahogy sejtettem, hogy a ték miatt nem ír senki. Azt meg nem volt pofám beírni, így írtam egy vélemény.

Egyébként meg ha már nagyon unatkozik az ember, akkor szénné röhögheti magát azon, ahogy a népek szapulják egymást. Kivéve persze, ha mi vagyunk a szenvedő alanyok :P
  • Blasta
    Van már azoknak saját topikjuk
  • Shadow_THH
    most is meg van :) ték
  • RelakS
    Legalább meglenne a helye a rosszabbul élünk montázsoknak, és nem a humoros-aranyosban lennének :)