449
Amatőrfilmek
  • Gladiator
    bocs, ha nem bírod a kritikát ne tedd fel. viszont én mínusz 15 fokban is be tudom állítani helyesen a fehéregyensúlyt...
  • bertino
    télen egy autóval és első csapatási élményekkel ez minden ami eszünkbe jutott
    kétkerekeznünk kellett volna ? :)
    megnézném te minusz 4-15 fokban, mekkora remegéssel fogtad volna a kamerát a kocsi ablakában ülve, menet közben vagy akár az ut szélén >P
  • Gladiator
    well, a vágás jó, az operatőri munka felejtős. kicsit vontatott, 6 percen keresztül ugyanazt csináljátok.
  • bertino
    uhh
    többieknek hamar lement...
  • Gladiator
    már jön le. még kb másfél óra
  • bertino
    hogy valamit írjak is róla:
    egy kis zenés összeállítás introval és outro-val, tisztességes összeállításban

Kép Xvid-el, hang lame mp3 codec-el van tömörítve

kis téli csapatás, egyenesen Miskolcról :)
    remélem ha letöltitek és megnézitek, véleményezzétek is
    jöhet bármi, hisz más észrevételeiből is jol tanulhat az ember, én meg nem olyan régen űzöm a videoszerkesztő ipart :)
    köszi
  • bertino
    Movie

Üdv
  • Fido4life
    Wonderful !
  • Fülüke
    Ez mi lenne?
  • bertino
  • Fülüke
    De szerintem jó lesz. Csak vannak ilyen hülyeségek, hogy a szereplők nem érnek rá, kellék nem megfelelő vagy nincs is.
  • vg
    Impressive!
  • bertino
    pompás
  • Fülüke
    Helósztok!!! Mi nem soká elkészülünk egy filmmel. Ilyen paródia jellegű lesz. A szereplőkről még nem adnék ki semmilyen információt. Várható: Augustus
    :)
  • vg
    Outstanding!
  • danióra
    Honnan lehet letölteni?
  • Fido4life
    Mi csináltunk a haverommal egy zombisat, meg egy csomó horror hülyülést..
  • Gladiator
  • Jano
    Váhh, azt a betyár mindenit. :D
  • Gladiator
    nem tudom hogy lehet képet deinterlacelve, vagy hogy kiexportálni, ezé ilyen csíkosan kapjátok. néhol extra szar a minőségű a nagylátószögű előtét miatt

• Jano
    LÉCCILÉCCI!
  • Gladiator
    ezt nem rakom fel, mert ez nagyonszar
  • Jano
    Torrent?
  • Gladiator
    Ma vetítették le a filmem. Nekem kurvára nem tetszett, le sem akartam adni. De a sulinak tetszett, elm enyém lett a legjobb
    Majd nyomok be képeket.
  • redix
    Szia. Hát igen tudom, hogy vannak benne hibák, mert akkor még a tapasztalatom annyi volt a filmezéshez mint, sánta csigának a sprinteléshez. Stábom sem volt. Egyedül kellett foglalkoznom mindennel. A kamerát is csak előtte vettem, ami egy egyszerű kis Samsung volt, és arról meg, hogy mit lehetett volna állítani rajta (mint az „exposure” meg hasonló beállítások) fogalmam sem volt nem is használtam, mert nem tudtam róla. A derítés alatt, gondolom a fényszórásra gondolsz, hogy a külső helyszíneknél ahol erős volt a fény nagy lapot kellett volna tartani feléjük… vagy, ahol a háttér volt erős ott rájuk kellett volna irányítani egy kis természetes fényt pl: hungarocellel? …Még csak most kezdem érteni a dolgokat, és a most készülő új filmecskémnél már nagyjából - már amennyire a technikai eszközök engedik -, próbálom hasznosítani a tapasztaltakat. Azért remélem tetszeni fog amit így elsőre össze hoztam.

• Gladiator
    csak a képeket néztem, de egész igányesnek tűnik. derítőlapot néhol-néhol használhattál volna, akkor még úgy magában is megállná a helyét egy-két kép. meg ahol nagy a fehérségm az alulexpózott lett. holnap töltöm a filmet.
  • redix
    Sziasztok!

2004 nyarán készítettem egy népmese jellegű kisjáték filmet. Humoros kis történet érdekes karakterekkel.
    Ha valakit érdekel, látogassatok el a www.redix.extra.hu -ra.

Köszi. Sziasztok.
  • danióra
    az akkor jó.
  • Gladiator
    pff, megvolt az első forgatási nap. nem is volt olyan vészes, mint gondoltam, aszittem nehéz lesz velük bánni, de aztán egész jó hangulatban telet a felvétel. kár, hogy full másnapos voltam, és aludtam kb 4-5 órát.
  • Nolycsy
    Kétlem, de ha elkészül, még akár az is megtörténhet.
  • danióra
    lesz oldala?
  • Nolycsy
    Haverommal kezdtünk régebben csinálni egy filmet, de már egy ideje szünetel időhiány miatt. Talán majd nyáron. A film címe egyébként: A Sugárzó Halál. Valami trash horror-szerűség lesz.
  • Gladiator
    rövidfilm, 5-6 perc, inkább klipszerűség. esküvő+lagzi+kis falusi élet
  • Kanál
    mirol szol a film?
  • Gladiator
    eddig két filmem van, pár azok inkább egy közösség számára készültek, más nem nagyon élvezné.

most csinálok még egyet, szombaton kezdjük a forgatást. el nem tudom képzelni, hogy hogy csinálom még meg 0 keretből úgy hogy a szereplők 90%-t nem is ismerem, de vmi csak lesz. 6-án vetítik.
  • Kanál
    ha persze :D
  • danióra
    Mi nyáron elkészülünk egy nagyon jó filmmel. Annnyit elárulo, hogy korszakalkotó lesz.
  • danióra
    Köszi hogy beírtál, ha teheted akkor add tovább ezt a témát másnak is aki ilyennel foglalkozik.
  • vg
    "Örülünk, hogy ennyien várjátok a filmet! A késéünk oka, hogy kicsit félre kellett tennünk a Second Strike munkálatait, mert más projekten dolgzoztunk - a pénz nagy úr:("

No comment...
  • danióra
    ötleteket és oldal címet is belehet írni.