A Microsoft új keresővel előzné be a Google-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"
Hanem egyéb körítésre gondoltam, mail szolgáltatás, blog, saját web page készítés, ahogy azt a google is csinálja, csak mondjuk sokkal eredményesebb lenne ha 1 oldalba lenne integrálva, feltéve hogy gyors az oldal betöltés, kb annyira mint most a google.co.hu
Szóval ha csak azért írsz hogy kötekedj, akkor bekaphatod!
A szövegkörnyezetet figyelembe véve szeretnél az okos emberek nem kis csoportjához tartozni, de ennek a legfõbb akadálya te magad vagy.
Nagyon is jó poén volt a '34-es, ha már ezt is sértõnek érzed akkor vagy gyerek vagy még, vagy pedig kissé korlátolt gondolkodású "felnõtt" ember.
Aki hovatartozástól függetlenül nem értékeli a humort azzal az emberrel nagyon nagy baj van.
Na, válaszolva a 45-ös hozzáugatásra: ezek szerint te már tudod merre találhetó a hülyeség!
Nem igazán tudtak kikezelni belõle, ahogy látom..
ps. amúgy jó lenne, ha nem sértegetnél másokat, csak mert nem akarsz szembesülni azzal, amit írtak.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
a fikázóknak: minden MS topikot telszemeteltek a hülyeségeitekkel, nem kéne ezzel felhagyni végre?
Nekem legalább is tetszett.
Neked meg jól esett végre beszólni valakinek, igaz kiscsákó??
Gugli for prez.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Erre a kérdésre nem válaszolhatok.
"Ez az egy komoly játékfejlesztõ csapatot ismerem(bár lehet ez az én hiányosságom, sõt szinte biztos😊"
Van még pl. StormRegion, Mithis, és még jópár kisebb cég.
Már látom a hírt az sg-n:
"A google bejelentette, hogy nem érzi magát elég erõsnek a m$ új keresõjével szenben, ezért az összes szerverét eladja és felhagy ez irányú tevékenységével. A licenc-eit és eredményeit ingyen átadja a hatalmas, erõs és legjobb fejlesztõket foglalkoztató mikorfos-nak."
😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊
Csürsz!
Én
Te ezt nem ertheted. Nekik alapbol ez a dolguk. Ez a kotelesseguk.
A lenyomas.
Mi mar csak azert olvasunk ilyen cikkeket, hogy jokat kacagjunk szomoru perceinkbe az uj aranykopeseken, na meg neha a sok emesfan junkie-n akik ezt a szart feltetel nelkul meg is kajaljak.
De említhettem volna Ballmer kijelentését az Xbox360-al kapcsolatban: "lenyomjuk a Sonyt Japánban"- mondta egy hónappal ezelött.
LOL, kb 1200 darabot adnak el hetente, rajtuk röhög a konzolos világ, kivéve az xbox fanatikusokat persze.
Szóval lehetne egy kicsit kevesebb agresszivítással is.
Kell egy téglalap ahova gépelhetek, meg egy gomb amire szörcs van írva.
Itt egy ujabb emes talalmany fog tarolni: Microsoft Search Preview
640 kByte mindenkinek eleg
a linux csak egyetemistak jatszadozasa
a windows 98 a legstabilabb operacios rendszer
2 ev mulva megoldjuk a spam problemat
megbizhatobb mint valaha
longhorn meg iden nyaron
sztiv balmell:
a google az nem is egy igazi ceg
az emes egy denszing kompani
ugy legyen...
Okos vagy 😊
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Ez az egy komoly játékfejlesztõ csapatot ismerem(bár lehet ez az én hiányosságom, sõt szinte biztos😊
Nem fognak áttérni az emberek egy másik keresõre ha már van egy olyan ami bevált.
Kivéve ha a keresõhöz integrálnak olyan plusz szolgáltatásokat amivel elcsábíthatók.
Részemrõl marad a Google.
Tipikus magyar ember = irigy, semmi nem jó neki
Azért megjegyezném, ha Ti lennétek M$ vezetõje ugyan ezt csiálnátok, úgyan úgy a haszon lenne a lényeg és a minél nagyobb piaci részesedés.
Szóval nem értem mi ez a köpködés minden M$ cikknél!
Mielõtt valamelyik IQ Light megjegyezné, nem vagyok M$ fan...
Ennyi. Kérem kapcsolja ki!
Nekem is az egyszerûsége tetszik a Google-ben. Még nagyon lassú neten is villámgyorsan töltõdik. És ráadásul a keresés is nagyon gyors.
Hát szerintem ez nem egészen így mûködik. LEhet, hogy bárki kiadhat játékot, csak éppen devkit nélkül fejleszteni nem egyszerû, azt meg nem kap földi halandó. Én egy nagy magyar játékfejlesztõ cégnél dolgozom, és mégis, amikor megkérdeztem a szakikat, hogy mikor lesz PS3 devkit-ünk, azt mondták, hogy ne nagyon reménykedjek.
Lassan minden a szar microfostól lesz hangos!
Mindenbe beleütik az orrukat ami jó, aztán a sok hülye managgernek meg majd bemagyarázzák, hogy az övék milyen jó, a vetélytárs programja meg biztonsági kockázatot jelent, és kiszorítjáka a piacról!
Hogy egy lassan klaszikussá váló idézet mondja: Atomot nekik!
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Akkoriban indult mint a Google, és az keresési algoritmusa hasonló elven alapul (linkelések száma szerinti sorbarendezés), a hatékonysága is annyira jó mint a google esetében. Mégis a Google lett a nagy név, talán mert õk USA cég, még az alltheweb.com norvég. Ma már egyébként a yahoo keresõjének alapja lett, miután megvette õket a yahoo. Nyilván rájöttek a yahoo-nál, hogy az Overture féle Inktomi-ra és Altavistára nem alapozhatnak Google-al szemben versenyképes keresõt. Azaz nemcsak az dönt melyik a jobb keresõ. Ha a Microsoft új keresõje, nem lesz nagyságrendel hatékonyobb mint a Google, akkor nem fogja megelõzni, mert a Google-t már megszokták, és az is elég jó. Megpróbálhatják lenyomni az vásárlóik torkán a windows-ba integrálva szokásuk szerint, de arra is már készen áll a google desktop. Ráadásul az EU újabb csillagászati mértékû büntetésekkel válaszolna rá.
Google-hoz hasonlóan jó képességû keresõ már régóta létezik. Az
A keresõ tekintetében én nem írnám le õket ilyen hamar... bár a Google-t nehéz lesz beelõzni
"a kezelõfelület megreformálásában"
Kell egy téglalap ahova gépelhetek, meg egy gomb amire szörcs van írva.
"végleg maguk mögé utasítanák"
Ugyan.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
- Az MSN nem IM, mert az azonnali üzenetküldõjét MSN Messengernek hívják.
- Fél év múlva már valószínûleg sem MSN Messenger, sem Hotmail nem lesz már - mint elnevezés, köszönhetõen a mindent elárasztó Windows Live brandnek.
A felhasznalo az alapjan dont hogy milyen talalaltokat kap az ELSO OLDALON es hogy hol helyezkednek el a fizetett hirdetesek. Itt nyer a Google, mert ok sokkal eredmenyesebbek a talalatoknal. A MS finomithatja a kezelofeluletet amig akarja, de ha a pontossagon nem javit 6 honap mulva is ugyanott lesz mint most.
Pl HW (lásd x360 japán eladások😉
Ezért aztán ilyen látványos látszat célokat tûznek ki maguk elé. Nyomjuk le az utolsó üzleti alapon mûködõ bongészõt/keresõt/médialejáccót.
Ki nem sz.rja le!? Ha az IE7 a FF a gugli meg a M$ keresõ is ingyenes akkor az emberek igényesebb része a jobbikat használja, az igénytelenebb meg amelyik a winbe van integrálva/vagy amelyiket megszokta.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem a lényeg, hanem a fontos!