A Napster a Microsoftban látja stagnálása okát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Napstert es amugy mas konkurens ceget is a szegenyes kinalat teszi tonkre. Az iTunes nagy elonyre tett szert azzal hogy ok inditottak el a dolgot es a tobbiek nagyon nehezen hozzak be. Plusz Apple-ek folyamatosan bovitenek, zeneben es egyebbben is...
Azonkivul valoszinu hogy az Apple oriasi leszallitasokat kap a kiadoktol a sok eladott szam utan. Szerintem egy lemezkiadonak sem mindegy hogy 1 millio vagy 1 milliard dalt ad el egy szolgaltato.
Pl. 1 egyuttesnek a napsteren 2 albumat talaltam, az iTunes-on pedig 15-ot...
Azonkivul valoszinu hogy az Apple oriasi leszallitasokat kap a kiadoktol a sok eladott szam utan. Szerintem egy lemezkiadonak sem mindegy hogy 1 millio vagy 1 milliard dalt ad el egy szolgaltato.
Pl. 1 egyuttesnek a napsteren 2 albumat talaltam, az iTunes-on pedig 15-ot...
Be kell látni, hogy az Apple (megint) nagyott alkotott. Nehéz lesz letaszítani a trónról. Szinte tökéletes szolgáltatást alakított, alakít ki a Music Store-ral. Egyszerû, könnyen áttekinthetõ, szép felület. És ott van az iPod a zenelejátszók etalonja, ami gõzerõvel húzza a zeneboltot. Nem látok arra nagy esélyt, hogy a Microsoft meg tudná elõzni zeneletöltõ szolgáltatásban az Apple-t. Elég csak megnézni, összehasonlítani a két cég zelejátszó szoftverét. A Windows Media Player egyszerûen áttekinthetetlen az iTunes-hoz képest egy átlag, de még egy tapasztalt felhasználó számára is.
úgy látszik, nehéz törni a wma-t. na, nem mintha az acc könnyebb lenne... divatot nehéz követni-csinálni - aki megtette, az tarol a mai környezetben... a Napster is tarolt anno, csak pénzt nem tudott belõle csinálni... azaz elcseszték. most már késõ sirni.
Az iTunes meg aac-t használ. Mi a gond a WMA-val?
Napster... Biztos az MS, meg a hardware-gyártók az okai annak, hogy nem megy az üzlet. Még véletlenül sem az övék...
Napster... Biztos az MS, meg a hardware-gyártók az okai annak, hogy nem megy az üzlet. Még véletlenül sem az övék...
/*WTF?!*/