WarPath - FPS olcsóért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyszeru Dal
jo persze-persze van 1-2 kivetel, ami nagyon bejott, de azert nem pattognak itt a millio jatekossal buszkelkedo jatekok.
(amugy wow-ot pl. nehez ugymond letolteni)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
nem nagyon értem azt a tendenciát (fps, rts), hogy évekig fejlesztenek egy játékot, vesznek/készítenek motort, terveznek fegyvert/egységet/jármûveket, rajzolnak textúrákat, skineket, minden marhaságot, aztán a lényegnél (?) kifullad az egész, és hozzánkvágnak egy pár órányi játékidõt tartalmazó gammát. pedig plusz pár pálya, plusz némi sztori, esetleg pár új egység már nem lenne annyi többletmeló, mint amennyit a játék értékén dobna.
persze, ott a multiplayer, de nagy önbizalom kell ahhoz, hogy egy fejlesztõ azt gondolja, majd pont az õ üdvöskéje lesz a következõ cs/cod/bf/akármi verõ (rtsben nem tudom, mi népszerû, csak szinglizem).
megveszed a játékot x ezer ftért, végigmész a szinglin 10-12 (vagy kevesebb) óra alatt, megnézed a multit, ha találsz hozzá pajtit 1általán, és marad a keserû száj(v)íz.
ugyanakkor van egy rakás mind2 kategóriából, amit bármikor újra elõ lehet venni: deus ex, nolfok, age sorozat, knights of honor, stb, stb...
na mind1, csak régen birizgál a dolog.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://st0rmy.blog.hu
Annyiért vettem a counterstrike2-t.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
u dont have to listen anybody else but me
De ha te ezt esetleg magyarországra értetted, akkor csak 100ezres nagyságrendrõl lehetne max beszélni, de még lehet ez is veszélyes kijelentés lenne!
Nem kötöszködésnek írtam, hanem csak mert létezik ilyen! <#wink>#wink><#taps>#taps>
Játékok áráról én is ezt hallodtam, hogy alapba a készítõk keresik a legkevesebbet rajta! Kiadó után jön a vám ami jól jár!
De ami felháborító, hogy magyar készítésû játékokat Mo-n miért kell kiadni 10e Ft ért? Codename Panzer: Phase 2 pl!
A fejlesztõk egyedül az UT környezet effektekért felelõs részét tuningolták ronggyá, és 1999-hez képest igen is gyönyörûvé tették.
A Pariah története - azoknak, akik nem játszották végig, és azoknak, akik egy büdös szót sem értenek angolul, csak nyomták a bal klikket ezerrel - azzal zárult, hogy a fõhõsünkrõl is kiderült, hogy fertõzött és a védelme alatt álló hölgy pedig aktiválta a véráramában lévõ bio bombát. Mindketten inkább meghaltak, semmint, hogy a kísérlet eredményeképp tökéletesedjen a vírus.
Mondjuk, nem is tudtak volna elmenekülni, mert túlerõvel néztek szembe a végén, fegyverek nélkül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ismerjuk az ilyet.
az meg, hogy tobb millioan... ezt mire alapozod? mondj egy jatekot, amit tobb millioan jatszanak.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ha nemkéne nézni ezt, akkor egy fullos gáma ( nem fs 😄 mert az mindig 20-30 marad 😄 )
hanem egy átlag uj játék, legyen bármilyen király, kijönne, 7-9 közötti árból
egyes esetekben 5 bõl is.
ennyi...