25
-
#25 Szerintem is. A mai dolgok marha szépek, csak épp a lelket szokták kispórolni belőle. Nemrég elővettem a Flashback-et meg a Moonstone-t, hát rendesen odaragasztottak a monitor elé. -
loga #24 Igazad van es tenyleg keves olyan játék van ami tényleg jó. Nálam a legtöbb általában régebbi játék mintha azok jobbak lennének mint a mostani csicsások... -
zachi #23 olyan mint a quake4 vagy a halo2 -
fflx #22 na de erted TOBB MILLIO
jo persze-persze van 1-2 kivetel, ami nagyon bejott, de azert nem pattognak itt a millio jatekossal buszkelkedo jatekok.
(amugy wow-ot pl. nehez ugymond letolteni)
-
galocza #21 ha már ilyesmi is szóbakerült:
nem nagyon értem azt a tendenciát (fps, rts), hogy évekig fejlesztenek egy játékot, vesznek/készítenek motort, terveznek fegyvert/egységet/járműveket, rajzolnak textúrákat, skineket, minden marhaságot, aztán a lényegnél (?) kifullad az egész, és hozzánkvágnak egy pár órányi játékidőt tartalmazó gammát. pedig plusz pár pálya, plusz némi sztori, esetleg pár új egység már nem lenne annyi többletmeló, mint amennyit a játék értékén dobna.
persze, ott a multiplayer, de nagy önbizalom kell ahhoz, hogy egy fejlesztő azt gondolja, majd pont az ő üdvöskéje lesz a következő cs/cod/bf/akármi verő (rtsben nem tudom, mi népszerű, csak szinglizem).
megveszed a játékot x ezer ftért, végigmész a szinglin 10-12 (vagy kevesebb) óra alatt, megnézed a multit, ha találsz hozzá pajtit 1általán, és marad a keserű száj(v)íz.
ugyanakkor van egy rakás mind2 kategóriából, amit bármikor újra elő lehet venni: deus ex, nolfok, age sorozat, knights of honor, stb, stb...
na mind1, csak régen birizgál a dolog. -
#20 COD2-vel nálam nem fogja felvenni a versenyt multiplayer terén -
#19 megnéztem. szar game. ez 4000 -t sem ér. Inkább Trackmaniazzatok az ingyenes és még JO IS. Ebbe max a CTF szorakoztato... 5 percig... -
Goth #18 vá télleg :DDD -
irkab1rka #17 4k?
Annyiért vettem a counterstrike2-t.
-
#16 és engem ez hávórít fel kicsit, nem az hogy ennyibe kerül, hanem hogy valaki munkájáért azért nem kap eliserést, ( ala $ ) mert a minden olyannyira drága, hogy elmegy az a SOK $ amit a 10-es game-ért kapnak, ez vicc azért, -
#15 Azért adják ennyiért, mert a fejlesztők még így sem kerestek semmit az egészen, nem nyereséges a számukra, minden bevétel elmegy a fejlesztés árára, itt mindenre gondolni kell, ( kaja-pia-áram-marketing-gyártás-origi szofvware-ek, MINDEN ), ugyhogy, amellett hogy nagyon jo játék a panzers és nemzetközileg is betört egy kicsit, attolmég nagyon nem kapott a fejlesztő egy fityinget sem... -
#14 Nem kötöszködök, de több millióan játszák a mai napig eredeti és tört szervereken a Counter-Strikeot (1.5 idején tört szervereken), WoW, Diablo 2, War3 és még sorolhatnám!
De ha te ezt esetleg magyarországra értetted, akkor csak 100ezres nagyságrendről lehetne max beszélni, de még lehet ez is veszélyes kijelentés lenne!
Nem kötöszködésnek írtam, hanem csak mert létezik ilyen!
Játékok áráról én is ezt hallodtam, hogy alapba a készítők keresik a legkevesebbet rajta! Kiadó után jön a vám ami jól jár!
De ami felháborító, hogy magyar készítésű játékokat Mo-n miért kell kiadni 10e Ft ért? Codename Panzer: Phase 2 pl! -
#13 A Pariah az Unreal Tournament - értsd: Unreal Warfare 1.0 - tuningolt motorját használta! Nem írtak hozzá külön motort.
A fejlesztők egyedül az UT környezet effektekért felelős részét tuningolták ronggyá, és 1999-hez képest igen is gyönyörűvé tették.
A Pariah története - azoknak, akik nem játszották végig, és azoknak, akik egy büdös szót sem értenek angolul, csak nyomták a bal klikket ezerrel - azzal zárult, hogy a főhősünkről is kiderült, hogy fertőzött és a védelme alatt álló hölgy pedig aktiválta a véráramában lévő bio bombát. Mindketten inkább meghaltak, semmint, hogy a kísérlet eredményeképp tökéletesedjen a vírus.
Mondjuk, nem is tudtak volna elmenekülni, mert túlerővel néztek szembe a végén, fegyverek nélkül.
-
fflx #12 figyu, te mikor lattal utoljara arcimeket PC-s jatekon? melyik az amelyik fullos es 20-30 ezer forintba kerul? a nem top10 jatekok altalaban 9-10e forint korul vannak boltban kepzeld. a nagyon csucs agyon-marketingelt EA jatekok is max 14-15e Ft -
fflx #11 persze - persze, az ilyen az aki aztan megy a forumokra kuncsorogni, hogy mikor jonnek mar a crackelt szerverek es egy - egy patch utan sir a szaja, hogy miert nem tud connectolni.
ismerjuk az ilyet.
az meg, hogy tobb millioan... ezt mire alapozod? mondj egy jatekot, amit tobb millioan jatszanak. -
#10 de vannak kivételek -
peterx #9 szánalmas vagy... -
Enlight #8 Nah, azért a helyzet nem volt ennyire a drasztikus, az izék mellett még ilyen kis bigyók is jöttek. -
NitroX #7 nagy móka a multi zászlórablás, tetszik, botok ellen se rossz -
#6 Érdemes leszedni a Demo-t? -
#5 A Pariah az igazi IQ játék volt a javából. Jön az az izé lelövöd meghal az izé jön az izé haverja azt is lelövöd. A sztori ami eleinte azt hittem jó lesz pedig elveszett az uncsi jöttem láttam lőttem közepette. Tényleg mi lett a vége??? -
#4 2. képen emberünk tökön szúrta magát és úgy fut a zászlóval. Ez valóban eredeti! -
#3 öö, csak szolok, hogy a játékok magák nem drágák, hanem a sok szállítás, meg vám meg ienek miatt kerülnek ennyibe
ha nemkéne nézni ezt, akkor egy fullos gáma ( nem fs :D mert az mindig 20-30 marad :D )
hanem egy átlag uj játék, legyen bármilyen király, kijönne, 7-9 közötti árból
egyes esetekben 5 ből is.
ennyi... -
Freemanus #2 Ilyen cikket minek írni "WarPath - FPS olcsóért" mindneki tudja hogy lehet olcsó lehet drága ugy is letöltöm ingyen és rajtam kívűl több millióan! -
#1 a pariah tényleg ritka unalmas játék volt...ennek viszont tetszik az ára :D hogyha 4-6k körüli áron adnák a játékokat lehet hogy nem warezolnának annyit az emberek(?)...visszatérve a játékra: a fegyverek kidolgozása hányadék :/ a többi viszont nem tűnik vészesnek, de szerintem bőven elég lett volna hozzá a pariah engineje