2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
barebone #551 BWEW-ETBZ-DPUC-RDPC-FRLD -
Devergo05 #550 Hali valaki tudna egy serial mondani hozzá ? -
#549 Látod! Kivetítőn milyen fasza a fű!!!! Mi a gond vele nem értem:D:D: -
#548 -
#547 :D -
#546 a játékra is ráírhatnák :-) -
#545 Azért van odaírva gondolom hogy béta.. -
#544 Ez a faq elég gázos
kapásból három verziót látok
00:00 Fifa World Cup 2006 2.49 GB 329 0 0 DVD
00:00 Fifa World Cup 2006 2.49 GB 94 0 0 DVD
02:49 Fifa World Cup 2006 2.02 GB 538 15 1598 RAR
-
#543 Hát srácok ez nekem bejön! Tök sok mindent lehet állítani. Van benne 11-es rugás. Csomo stadion és még labdát is lehet választani! Felhuztam a Atimat vagyis amit előttem szolo leirt és még a graf se botrányos! Jön a kép... -
#542 brrrrrrrr mint egy ágytakaró -
#541 ja és a legjobb:D van direct ip :D -
#540 magyar válogatott
-
#539 -
barebone #538 mar 3x telepitettem ujra, de nem segitett rajta:( -
Dexantreal #537 akkor szedd le az egészet újból,hátha...de ez csak1kósza gondolat,tip,ötlet... -
barebone #536 hmmm, hiba ugyanaz:
FIFAWC06.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
tegyetek fel pls az exet vagy egy mds filet ha van vkinek. -
#535 nekem úgy megy hogy a DVD-re katt ( a sajátgépben ) és az autorunnal bejön és ott Play :D csak igy megy nekem -
barebone #534 faq oldalra feltudnatok tenni a FIFAWC06.exe-t amit felinstallalt a gepetekre? mert nalam windows hibaval kifagy, es ahogy visszaolvasok latom, hogy nem csak en vagyok egyedul ezzel a problemaval. -
#533 Screenshotokat valaki:)
Köszi -
#532 hát sztem jó lett :D
hangok nagyon jók :D
élvezetes játszani vele csak még szokni kell -
#531 Valakinek nincsen kedve dobni egy listát vagy egy képernyőképet, hogy kikből áll a magyar csapat? -
#530 Kösz az infokat! -
RolEnD #529 Nekem az Unleashed - es verzió van, és tökéletesen müxik. Egyébként megtaláltam a "megoldást" a fű - és grafikai problémára (randaságra). Feltoltam driver - ben az AA - t és az AF - et. Így már élvezhető.
Vannak különböző feladatok a játékban, amik nagyon élvezetessé teszik. Egyre jobban tetszik, ajánlom mindenkinek! -
#528 Na akkor ugy néz ki hogy a game nem müködik? -
deltoid #527 Köszike
-
#526 hát, menedszer módba szórakoztató, de a kis "piros pontok" fel szoktak húzni:DD
-
#525 [b][/b]
Golyo69, és jómagam elkezdtük "fejleszteni a FAq-t, hogy legyen.
Szeretnénk, ha segítenétek a munkákat, hogy megspóroljuk a felesleges kérdésfeltételeket, azok számára, akik még most fognak kapcsolódni a topighoz.
Lehet nálam, de akár golyó-nál is
béta FAQ
folyamatosan fejlesztve lesz, a délután ill. az este folyamán.
-
#524 annyira idegesít a játékmenete, mintha dróton húznák az íveléseim... -
barebone #523 nalam is kifagy windows hibaval:( -
#522 Nem tul korai a törés? Nem 30.-án jelent volna meg? -
#521 kicsit szoktaklatn is votl, hogy felívelem és nem megy ki a laszti:DDD
-
zizu21 #520 3 is van, van egy ami olasz nemet nyelvu, van az unleashed, meg egy ami 400 megaval tobb mint az unl. es angol. -
#519 hmmm nem játszottál vele eleget... Commodore-os?! na ne hasonlítsuk már egy felülnézetes focihoz a PES-t. A FIFA játékmenete inkább a játéktermi, a labda veszélyesen gyors és unrealisztikusan száll. -
Davidsned #518 Ezt a fajtát ki lehet írni DVD-re, vagy csak mountolva működik? -
#517 Szerintem más verzió nincs is! -
#516 én most csomagolom ki !
minnyá mondom hogy megy e vagy nem -
zizu21 #515 Ezek szerint az unleashed verzio mukodik vkinel? Mert most mar egy masik gepen is megneztuk, de ott sem hajlando elindulni.. -
dalackraul #514 nem tudom hogy miért ilyen rohadt lassú a letöltésem egyszer gyors egyszer meg menni se akar -
#513 Akkor már inkább Fifa World Cup 2002:DDDD
-
#512 a PES-ben olyan helyekről lőttem gólt, amit még Zidane-ék is megirígyelnének:DDD